Sziasztok!
A hét végén motorostalálkozó lesz Gyomaendrődön! Esetleg valaki készül oda, vagy érdekelne valakit mert akkor, én társulnék. http://www.iranymagyarorszag.h...'s_b
ikers_party-motorostalalkozo_es_sorfesztival/E1003017/
hello... Emlitve volt hogy meleg a bőr ruci nyáron és esőbe meg ázik be. Én vettem egy bőrápoló sprah-t, speciel bőrruházatra. Most nem akarok marhaságot mondani, kurva szar a név memóriám ezért ha érdekel valakit hétfőn motorozgatok haza kolozsvárról és othon meg tudom nézni a márka nevet. Én azt mondom hogy nagyon jól bejött nálam. Tisztogatás után szépen befujtam vele a ruhám... egy-kettöre felszivódik, És az mellett hogy ápol még a vizet se engedi be egyátalán, lepereg szépen rolla, nagyon szép fényt ad az egész rucinak. És megvéd körül két hétig a porosodástól is. Na most egy gondot észleltem rajta hogy mikor beporosodik és kellene torolni vizes rongyal szinte lehetetlen...nem áll meg a viz a bőr felületen... forralt vizzel és finom puha kefével lehet tisztogatni... nekem nagyon tetszett a hatása... Tapasztalat hogy egy esőben még a kesztyün is feltünt hogy csak a szellőzőnél engedte be a vizet....
Na most már végképp a fene esz meg, hogy láthassam azt a vasat Laci! Balázs dícsérő szavai után még lehet, hogy én is nézegetem majd a GSX-eket? Mikor lesz a Kékes túra Laci?
Istenit motoroztam ma (kedd). Csináltam meló után egy Szentendrei Sziget -kört, aztán fel a Normafához, fasza kis kaptató! A 125-ösöm annó csont gázon (utassal) 50-60-al bírt szottyogni. Most a CB-vel kipróbáltam, 3500 körül már 6-dikba tudtam tenni és még gyorsult (itt mondjuk egyedül)! (visszatérve a gyengusz kezdőmotor témára :))
Az a helyezte, hogy imádom ezt a kis mocit! Használjátok ki a jó motoros időt, hogy nincs kánikula! Ez számomra kincs, utálom a kánikulát...
Szia Laci!
Ma beszélgettem tesómmal a motorodról Mondta hogy nagyon király gépet vettél én meg emlegettem mellé hogy néztem 1200-ast azt mondta ha tehette volna az lett volna de már nem kapott újat!
De az 1200-as Inazuma legyorsulja az 1400-ast és a hayabusa-t is ! Végsebessége ugyan az mint az 1400-asé A Váza és mindene ugyan az mint a 750-é csak a blokk más!
Szóval állat gép lehet! Úgy hogy jó kistestvért fogtál ki! 1 igazi nyomatékgépet! Hogy idézzek: Ha megtanulod tisztelni kezesbárány lesz de még akkor is tud meglepetést okozni!
Ahogy láttam a gumijaid el vannak kopva ! Nos ha jó gumit akarsz és sokat szeretnél vele menni akkor METZELER Roadtec Z6!
Vagy annak az újabb változata a Roadtec Z6 Interact Idei kiadás (Figyelem: Az Roadtec Z6 Interact nagyon speciális felépítésű abroncs, ezért csak párban használható!)
1200-as Banditra ajánlják!
Bőrruha mint láttátok nekem is van!
a nagy titok az a sportalsónemű! ami síeléshez bringázáshoz stb-hez használnak! a nadrágrésze nyáron is mindig rajtam van télen nyáron télen fűt! nyáron meg csoda de nem rohadok meg a bőrruhában szinte sosincs hőgutám. egyedül a felsőrész az ahol néha melegem van (ott nem hordom a cuccot csak simán póló). Szóval csak ajánlani tudom! hasznos kényelmes! nedvességelvezető lélegzik és optimális testhőt biztosít.
Vételi lehetőség! Hervis, de szerintem a madaras és a sima tesóban is van!
Nem bántásból mondták, csak poénból és tényleg mindenki rendes volt és biztatott, nagyon jól esett!
Nincs köztünk akkora távolság, hogy gondot okozzon összefutni, remélem egyszer arra is sor kerül
Jó éjt!
Megláttam és megtetszett, aztán sikerült hamar eladni a CB-t (bár nagyon sajnálom) a Suzura meg rádolgoztam egy kicsit és igen tetszetős lett.
Még egy pár héttel ezelőtt dícsértem meg egy Yamahát egy fotógaléria kapcsán, de azzal a zárósorral, hogy én azért csak Hondát vennék. Most meg tessék, segget csináltam a számból ,
meg volt aki kérdezte, most mi lesz a nagy cblaci féle Honda imádattal, ami persze nem múlt el csak most elcsavarta ez a dög a fejem.
Szóval ez történt és én ezt vállaltam is itt mindenki előtt egy hosszabb levélben
Köszi az infót!
Huh az akkor nem valami klafa ha melg nyáron:( van egy motoros bör dzsekim amibe nincsenek protik de még nem tudtam kipróbálni hogy milyen is valójában ,de szeretnék venni valami klafa olcsó dzsekit.
Valószínűleg én is HJC sisakot fogok akkor venni majd meglátom milyen típust de hjc az már biztos.by
Most vettem egy garázst és a tulajdon joga kusza volt, azt intéztem a múlt héten. Te hogy, hogy Suzukira ültél? Ne hogy félre érts a Hondával egyen értékűnek tartom. A csabai motoros társamnak van egy 1200-es Banditja, az igen tetszik.
Bőrcucc: télen hideg (főleg a hátam fázik benne) minimum alá a vesevédő, nyáron meg meleg, szinte belerohadok még ha csak atléta van alatta akkor is, pedig tele van szellőző zsebekkel a kabát ami nagyon jó ha haladok, de amint megállok egy lámpánál azonnal hőguta
Az aszfalt mérgezést viszont talán jobban bírja, de azt még nem próbáltam és nem is akarom.
A HJC sisakkal ki vagyok békülve, vannak attól sokkal jobbak, de nekem ez is megfelel kényelemben és zajszigetelés szemponjából is, 15 fok alatt kell alá a maszk mert kifagy a torony.
Bőrkabátról még annyit, hogy míg új volt úgy mozogtam benne mint egy zárlatos droid, kellett jó két hónap mire betört, meg én is betörtem a full protik miatt, meg Andor barátom is gyakorlatozott rajta mert a dereka bő volt. Aztán kétszer megáztam benne és rám is fonnyadt, most már kényelmes
Szia Atesz!
Keveset vagy a fórumon, remélem megoldódtak a problémák amire utaltál. Nekem pl. a gondok ellen is jó ha fórumozok, mert addig is felejtek.
Köszönöm a jókívánságaidat!
A nagyobb túrák elmaradnak idénről, mert még fel kell dobozolnom a mocit és a gumijai is csereérettek ami nem kevésbe lesz, de készülök ám keményen, aztán még talán idén is belefér egy-két belföldi túra.
Gondoltam rád Laci! Elég jó idő lett tegnap délutánra, gondoltam, hogy nem fog otthon szomorkodni a suzi Anno nekem is birkóznom kellett a CB500-al a kanyarodáshoz (GN125 után) Ma már csak nevetek rajta, észre sem veszem ha bedőlünk a kanyarba a kis CB-vel... Persze vagy 30 kg -val kevesebb mint a GSX az tény. Ültem már Hornet-en is, azt is meg kellett szokni, pedig nem sokkal nagyobb. Pár száz km. és úgy hozzászoksz, mintha ezen ültél volna mindig!
Tényleg szép a gép le a kalappal előtte de ha az üzemanyag tank alatt lenne az a kis idom, messziről egyből rávágnám hogy az egy CB Sok baleset mentes kilométert...
Vigyázzatok egymásra
Szia Sly!
Köszönöm neked is és mindenkinek aki biztatot, hogy van itt a fórumon keresnivalóm továbbra is.
Ma engedte az idő délután, hogy próbálgassam a mocit, első utam a helyi barátaimhoz vezetett (Andor és Laci) had próbálják ki ők is.
Közben én meg hallgattam a karbon hangját és örömmel nyugtáztam, hogy kívülről nem is olyan veszélyes, nagyon mély de nem polgárpukkasztó egyáltalán, sőt szerintem a rendőrbácsi sem fog ezért szólni ha egyébként jól viselkedek .
Laci barátom autó szerelő és sokat adok a szavára, szerencsére ő is rendben találta a gépet, sőt azt mondta ha még egyszer oda adom neki ő is sornégyest vesz
Végre jó a ford.számmérő, 4500-at forog 100km/h-nál és ha előzni kell nem gatyázik visszakapcsolás nélkül olyat tol mint a veszedelem!
Persze még kellő alázattal húzogattam a szarvát, nem szégyellem bevallani, hogy fel kell hozzá nőni pedig nem is olyan nagy gép ez, de másabb világ mint amit eddig megszoktam.
Valaki írta itt "még magázó viszonyba vagyunk" na ez rám is igaz és még kell egy kis idő ahhoz hogy megszokjam azt, hogy ezt húzni kell a kanyarba befelé nem úgy mint a CB-1 et ami szinte magától kanyarodott, na ez annál böszmébb és nem hagyja magát könnyen borogatni.
Dióhéjba egyenlőre ennyi, majd ha lesz tapasztalat megosztom veletek, még a fogyasztásra leszek kíváncsi, de szerintem a 4,5l es fogyasztást amit a CB-1 produkált nyugodtan elfelejthetem.
Helló! fórumozók
Ma elmotoroztam a határátkelőig "VÁLLAJ"
a vámosok azt mondták,hogy Romániába belépéshez
ÚTLEVÉL vagy SZEMÉLYI (három fajta személyi van ) mindegyik
jó csak legyen érvényes
üdv mindenkinek
A hét végén motorostalálkozó lesz Gyomaendrődön! Esetleg valaki készül oda, vagy érdekelne valakit mert akkor, én társulnék.
http://www.iranymagyarorszag.h...'s_b
ikers_party-motorostalalkozo_es_sorfesztival/E1003017/