Zoli! Tudok most már fogyasztási adatokkal szolgálni, ma meglátogattuk Kontroll (Peti) márkatársadat Karcagon.
Vittem az asszonyt is 100-110 es utazóval 4500-4700 as fordulaton fogyasztott 4,9l/100km-en! Kellemetlen szembe-oldal irányú szélben mentünk odafele, visszafele meg kerülő úton.
A szlovák inazumás aki megkeresett 4,7-5,3-as fogyasztásról beszélt, neki 45ezret futott a gépe.
Teljesen elégedett vagyok, persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy 5ezer fölé nem forgattam az út során (nem is kell ) mivel akkor már kopogtatta anyuka a hátam .
Egyre jobban szokom, tetszik hogy 2ezres fordulattól már tudom használni kigyorsításkor.
Sajnálom a robeszod sajnos 90% hogy bottal ütheted a nyomát
Csinálnál még 1-2 képet oldalról is a gumiról hogy a felnin hogy néz ki? mert ha még úgy látom hogy eliselhető akkor a következő garnitúra az Conti Road Atack lesz
Ja őő reggelre elopták a robogómat
Nem valami nagy szám robogó (PGO)márkájú talán nincs is több belőle!Azzal szaladgáltam a faluba hmm valószínű,hogy nem tudja mit lop el az aki tette mert ritka darab meg ütött kopott volt már szegényke kijöttek a rendőrök felvették a jegyzőkönyvet hmm majd meglátjuk mi lesz belőle!
Engem érdekel milyen a 150-es hátul! majd tolómérővel mérd meg a szélességet meg csinálj fotót is légyszi hogy lássam mennyire lesz íves a felülete!
köszi!
Azt, hogy szép, kezdem elhinni (sokan mondják) de "elfogó gépnek" lehet kevés lenne a 86 lóereje.
Most már ott tartok féltem elővenni (mármint a mocit )
Vazz ezt te csinaáltad?Ügyi vagy!ööö vettem tegnap előt gumit ,használt de eléggé jó állapotba vannak a hátsó 150/70-zr17(radiál)
continental az elsö 110/81-17 metzeller szinte nincs bennee 1000kmse még szőrös. ma megyek a gumis haveromhoz feltenni majd megmutatom milyen lett a 150 hátul.11e -be fájt a két gumi,remélem nincs szerkezeti bajuk:(
Laci, ne hülyéskedj már! Mad max leh*gyozná a lábát, ha ilyen motorja lehetett volna barátjának az üldözés során! Gyönyörűséges a moci, és egyre szebb! 10 pont!
Laci látom a Honda után vettél igazi MOTOR-t. (bocs)
Nagyon pofás lett, engem a Yamaha Bulldogra emlékeztet az eleje.
(Nekem sem ártana valami szélvédő.)
Nagyon Király Laci... ezt nevezem mesteries munkának! Igazi egyedi plexi,Unikát!Természetessen h rajta hadjad,hisz mindjárt mást mutat a motor,meg mégis nem zavar anyira a szél ha majd hasitasz vele!
Üdv, Albert
Sziasztok CB-s barátaim!
Ígérem nem fogom a fórumot inazumás képekkel telerakni, de most kíváncsi vagyok a véleményetekre.
A szélvédelem plexi nélkül nulla! Kaptam én a motorral egy túraplexit kifejezetten inazumára valót, de mikor felraktam borzalom csúnya képet mutatott a nagy ormótlan szinte goldwingos ábrázatával ezért le is vettem gyorsan. Aztán gondoltam egyet és elkezdtem faragni. Az első képen látható darabot kivágtam a lámpa formájára így lejjebb esett a plexi és már látszottak szemből az órák is, majd az aljából is levágtam ugyanennyit és már mindjárt jobbak lettek az arányok.
Színrefújtam az egész idomot(kivéve a plexit), majd a betüboltossal csináltattam saját elképzelésű feliratokat amiket felragasztottam, majd lakkoztam az egészet. Visszakerűlt a plexi az idomra és kapott új csavarokat.
Véleményem szerint maradtak a klasszikus vonalak és a szélvédelem is kiváló lett, még magasabb a plexi teteje így is mint a CB-n volt a Puig mini felső pereme. Kb 3 estém ment rá, 10-11-ig dolgoztam rajta.
Mit szóltok hozzá? Maradjon?
Szia Laci!
Ez jó ötlet! Körül harsogom ezt a környéken. Persze szerintem te találkoztál pár Karolina klubbosal, a 2008-as túrán. A jövő héten lesz, az alsóörsi motoros buli is, amiről mi már beszéltünk, de akkor még igen hideg volt.
Sziasztok!
Balázs, köszi a gumi tippet és a megnyugtató tényeket az inazumával kapcsolatban. Elég zsebbenyúlós lesz ez a gumi téma, úgyhogy még gyúrok rá egy kicsit, de nem halogathatom sokáig.
Zoli, isten ments, hogy rábeszéljelek bármire is (meg különben is neked fiatal és príma mocid van) de 600-700ezer környékén szép példányt lehet venni, legutóbb egy metálkéket láttam a használtauto.hu-n. Méltatlanul alacsony az áruk és kevés fut belőle a magyar utakon.
Most keresett meg egy szlovák márkatárs e-mailbe és felvettük a kapcsolatot, ő is mondta kevés fut belőle nagyon, ez nekem főleg tetszik, később veteránként lesz nagy áruk.
Erről egyébként Gaben jutott az eszembe az Üvegtigrisből mikor Lalira rábeszélte az Impalát, nem biztos hogy szó szerint idézem de valahogy így szólt: "Sokan vannak akik Colát isznak és itt vagy te aki Traubit iszol, tulajdonképpen te is ugyanazt a cukros szart iszod, de azzal, hogy te Traubit iszol más vagy mint a többi"
Meg nekiállnék a csomagtartónak...
Egyébként igen büszke lehetsz a fogyasztására is!