Na valami ilyesmi órát képzeltem.
Amikor meg tudtam, hogy árulja írtam neki, de nem válaszolt. Mi ez a "döntés"? Pedig nyárra be volt egy-két dolog tervezve.
Hááát, őszintén szólva fogalmam sincs hol vannak most jó bukó boltok Pesten :S Amikor az enyémet vettem megnéztem de azóta nem követem a boltokat. Talán itt tudnak segíteni:
Itt van a megígért kép a lámpáról.A 2. kép még a tavalyi nagy felkészítésen készült.
Nagyon érdekesek a dolgok mert nekem is szimeringet kell cserélnem mert a jobb oldali telóból nyomja ki az olajat így most én is megkaptam a választ. KÖSZI
Remélem kaptok ihletet és sikerül kitalálni a felfogatást. De ha kell közelebbi kép akkor teszek fel még!
Ártani biztos nem fog a lánc szakszerű tisztítása. Egyik haveromnak van valamiféle automata lánckenő berendezés a motorján. Azt mondják, ettől megnő a lánc élettartama. Mondjuk egyszer megszívta vele, mert a visszajelzés ellenére leállt a kenőanyag adagolása, ami miatt a láncszett idő előtt elhalálozott.
Szia cbLaci!
Most olvastam,hogy el kell adnod a motorodat.Nagyon sajnálom és biztos vagyok benne,hogy hamarosan minden jobbra fordul meglátod!Köszönöm a sok segítséget!Szép napot!
Amikor meg tudtam, hogy árulja írtam neki, de nem válaszolt. Mi ez a "döntés"? Pedig nyárra be volt egy-két dolog tervezve.
CBLaci barátunknak van a mociján, szomorú helyen a hirdetésnél megtalálod a képen :-/
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Neked van (idő) órád a mocidon? Már nem emlékszem. Nekem nagyon hiányzik egy óra.
De azért köszi!
Én azért próbálok neki valahol fent helyet szorítani... Lehet, hogy csak 1-1 szuperfényes LED lesz belőle, meglássuk.
Üdv,
Zoli
Remélem legalább ez működik.
Jajj de itt kiadom saját magam !
Amenniben kérdésed van, úgy megnézem.
Ha most sem sikerül akkor addig csinálom amíg jó nem lesz.
10W40 ásványi/félszinti. Én valvoline-t teszek bele,van aki repsolt.
Tegnap szórakozott a netem és úgy néz ki már nem volt ereje a képeket is feltölteni.
Lenne egy kérdésem a teleszkóppal kapcsolatban:
Melyik olaj a megfelelő típus ami belejár?
link
Sajna nem, otthon leszek szüleimnél. Jársz Pesten?
Szombaton Pesten leszel?
Tudna nekem segíteni valaki S típushoz fejidomban? A bal oldali része kéne, mert három darabból épül fel.
Köszi
Norbi
Nagyon érdekesek a dolgok mert nekem is szimeringet kell cserélnem mert a jobb oldali telóból nyomja ki az olajat így most én is megkaptam a választ. KÖSZI
Remélem kaptok ihletet és sikerül kitalálni a felfogatást. De ha kell közelebbi kép akkor teszek fel még!
Minden jót!
Egy hetem kimaradt a fórumon, csak most kapkodom a fejem, hogy mit hallok (olvasok) meg vállsz a Hondádtól?
Most olvastam,hogy el kell adnod a motorodat.Nagyon sajnálom és biztos vagyok benne,hogy hamarosan minden jobbra fordul meglátod!Köszönöm a sok segítséget!Szép napot!
Ez kiráály! Mindenképp tegyél fel képet légyszi! Sokat nézegettem már a motort, hogy hova lehetne feltenni, nagy dilemma!