Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyire régen írta, (egy hétig nemvoltam net-közelben). Találtam egy órát, de nem igazán tetszik.
a CB-1 fórumon leírta a dolgokat Laci, kukkants bele! Nemsokára reméljük egy másik csoda-Honda nyergében látjuk Lacit!
Na valami ilyesmi órát képzeltem.
Amikor meg tudtam, hogy árulja írtam neki, de nem válaszolt. Mi ez a "döntés"? Pedig nyárra be volt egy-két dolog tervezve.
Nincs órám Atesz, nekem az idő fogalma megszűnik a motoron! :D

CBLaci barátunknak van a mociján, szomorú helyen a hirdetésnél megtalálod a képen :-/

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Figyelj Zoli!
Neked van (idő) órád a mocidon? Már nem emlékszem. Nekem nagyon hiányzik egy óra.
Ok.
De azért köszi!
nah így már érthető! :) Köszi!
Én azért próbálok neki valahol fent helyet szorítani... Lehet, hogy csak 1-1 szuperfényes LED lesz belőle, meglássuk.

Üdv,
Zoli
Na jól van itt bénázgatok össze - visszalink

Remélem legalább ez működik.
Jajj de itt kiadom saját magam !
Kérdésed van, vagy maga a fejidom rész kellene
Amenniben kérdésed van, úgy megnézem.
Ezt próbálom,de akkor most csak egyszerre egyet!
Ha most sem sikerül akkor addig csinálom amíg jó nem lesz.
ide katt és mehet a kép!

10W40 ásványi/félszinti. Én valvoline-t teszek bele,van aki repsolt.
Na ez a kép feltöltés nekem nem megy!
Na akkor nekifutok még egyszer!
Tegnap szórakozott a netem és úgy néz ki már nem volt ereje a képeket is feltölteni.

Lenne egy kérdésem a teleszkóppal kapcsolatban:
Melyik olaj a megfelelő típus ami belejár?
Hááát, őszintén szólva fogalmam sincs hol vannak most jó bukó boltok Pesten :S Amikor az enyémet vettem megnéztem de azóta nem követem a boltokat. Talán itt tudnak segíteni:

link
Megyek de 6-ossal, arra gondoltam nézhetnénk valahol Pesten Akira Izumi sisakot valahol "jó " áron, de nem gond, felénk sem hiány cikk.
Hali!

Sajna nem, otthon leszek szüleimnél. Jársz Pesten?
Szia Zoli!
Szombaton Pesten leszel?
Sziasztok!

Tudna nekem segíteni valaki S típushoz fejidomban? A bal oldali része kéne, mert három darabból épül fel.

Köszi

Norbi
már csak a fotó maradt le!
Itt van a megígért kép a lámpáról.A 2. kép még a tavalyi nagy felkészítésen készült.

Nagyon érdekesek a dolgok mert nekem is szimeringet kell cserélnem mert a jobb oldali telóból nyomja ki az olajat így most én is megkaptam a választ. KÖSZI

Remélem kaptok ihletet és sikerül kitalálni a felfogatást. De ha kell közelebbi kép akkor teszek fel még!

Minden jót!
Ártani biztos nem fog a lánc szakszerű tisztítása. Egyik haveromnak van valamiféle automata lánckenő berendezés a motorján. Azt mondják, ettől megnő a lánc élettartama. Mondjuk egyszer megszívta vele, mert a visszajelzés ellenére leállt a kenőanyag adagolása, ami miatt a láncszett idő előtt elhalálozott.
Szia Laci!
Egy hetem kimaradt a fórumon, csak most kapkodom a fejem, hogy mit hallok (olvasok) meg vállsz a Hondádtól?
Szia cbLaci!
Most olvastam,hogy el kell adnod a motorodat.Nagyon sajnálom és biztos vagyok benne,hogy hamarosan minden jobbra fordul meglátod!Köszönöm a sok segítséget!Szép napot!
Kösz a segítséget... jo motrozást
Hali!

Ez kiráály! Mindenképp tegyél fel képet légyszi! Sokat nézegettem már a motort, hogy hova lehetne feltenni, nagy dilemma!