Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motoros testvéreim!
Hirdetném a következőket:
Ma hajóson Orbán napi ünnepség van, akinek nincs túl messze akkor látogasson el, estefelé koncertek sorozata (nem tudom pontosan milyenek), bazárok stb.
Ha valaki kedvet kap vagy van ilyen megmozdulási hajlama írjon és összebeszélünk egy találkát.
Minden jót!
Sly
Szia Ati!
Nem, legfeljebb megég! Én nemrég cseréltem hátsót!
Mit terveztél a hétvégére? Én most értem haza Pestről és azon agyalok gurulni kéne du.
sziasztok kérdeznék töletek szerintetek létezik ojan hogy a fégbetételöregszik .válaszokat elöre is köszönöm
Én is nagyon remélem és akkor összehozhatunk valamit.
Minden jót Laci!
Szia Sly!
Örülök az ilyen gondolatoknak és remélhetőleg lesz még lehetőségem motoros túrákon részt venni.

Üdv,
Laci
Ha valakit érdekel ma Hajóson Orbán napi ünnepség a borospincék között (semmi politikai rendezvény )
Elég nagyszabású dolog!
Szia cblaci!

Mi még nem ismerjük egymást , de láttam te is szoktad tervezgetni a túrákat!
Fájó lehet számodra elhagyni a megszokott vasat, de csakis a jó cél érdekében ment el és remélem, hogy összejön az amit szeretnél!

Szeretnék én is veletek motorozni és felvenni a kapcsolatot, hogy összetartsunk (márkatársak) motorosak!
Sziasztok!
Elment a CB-1, vagyis elvittem mert az új tulajnak még készülőben van a jogsija és nem akartam, hogy kockáztasson.
Most kicsit rosszul érzem magam, de talán nemsokára újra közétek fogok tartozni egy másik vasparipa nyergében.
Addig is motorozzatok sokat, de vigyázzatok is, ahogy Zoli mondta.

Üdv,
Laci
Köszi!
Te is vigyázz magadra, én éjjel indulok Pestre, Békéscsabáról.
3 éve van fent és jól bírja.
Ez csak egy egyszerű karóra feltéve és bármikor nyom nélkül eltávolítható

Minden jót és tényleg nagyon vigyázzatok magatokra mert elképesztő, hogy mik történnek az utakon!
háát ez nem semmi! :D
A lenti hármszögbe is be férne a (gyújtáskulcs feletti rész) valami kissebb köralaku óra.
Hali!
Ez nem semmi! Nem is gondoltam volna erre a helyre.
Megpróbálkozom megint a képpel.

Ezt az óra dolgot is egyszerűen megoldottam.

nem jeleníti meg a képet a "hozzászólás előzetes megtekintése" hivatkozásnál sem.
Vigyázzatok skacok az utakon, extra sok motoros baleset van! Tegnap láttam én is egyet a Moszkvatérén, álló chopperes gyerekbe beleszállt a BMW. Nem lett nagy baja a srácnak a sokkon kívül...
Oxi!
Jövőnyár, remélhetőleg
Hmmmm Királyság! Köszönjük előre is! ;)
Szia Laci!
A nyári túrák? Istenmezeje, Csopak, stb?
Köszönöm, de az MZ-s korszak már 15-éve lezárult .
A telefonban nem mondtam ugyan, de ettől függetlenűl a bográcsos igéret még mindíg fennáll
Nagggyon faszaa! :D Hol találtad? Tetszik ez az analóg style!
Laci mindig van valami áthidaló megoldás

Jó munkát! ;) Remélem azért ha Földes felé járunk az "alaptáborban" Románia előtt még összefutunk!
Sziasztok!
Bocs amiért nem jelentkeztem, de nyakig vagyok a munkában és mikor haza jövök folytatom itthon későig, mert ráadásnak még a szobánkat is most újítottam fel (festés, laminált padló stb...) még most pakolunk befele, a sz.gép is a varrógép asztalon kapott helyet, alig tudok hozzáférni. A motor felől érdeklődő mailekre még nem is tudtam válaszolni. Meglepett, hogy ilyen sok az érdeklődő, erre nem számítottam.
Az eladás okáról dióhéjban annyit ha most ezt meglépem talán van esély, hogy a későbbiekben lesz lehetőségem ráülni egy nagyobbra, persze erre várni kell még, de remélem bejön a számításom.
A biztató hozzászólásokat nagyon köszönöm, ezen is meglepődtem mert néha azt gondoltam talán sokaljátok az állandó agyalásaimat és hogy mindíg a túraszervezéseken járt az eszem. A túrákkal csak a csapatszellemet akartam erősíteni és még ha kevesen is gyültünk össze egy egy alkalommal nekem szép emlék maradt mindegyik találkozó.
Köszönöm nektek!

Most iszok egy kávét, aztán Lacával becipeljük a francia ágyat meg még ki tudja mit talál ki az asszony , szerintem lesz éjfél ma is mire eldőlök.

Nem tünök el, csak a motorom, amit még nem tudom hogy fogok kiheverni

Üdv mindenkinek!
Meg még ezeket!