Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kipufogó!

Tipp! csak tipp! Nekem az előző tulaj megfurkálta. Csináltam rá hangtompítót, és ha berakom érezhetően gyengébb alsó tartományba a motor. szerintem ha kitudod furkálni a végén 1 próbát megér és ha kell csinálsz bele hangtompítót.
Kösz a választ! A szinkód már megvan. Utána nézek majd.
Elég nehéz egyébként a CB500-akhoz bármit beszerezni, úgy vettem észre
szia zadu ami a motor szinét illeti bemész egy honda márka képviselethez ott biztosan tudnak segiteni ha megvan a szinkodod a motoron akkor szerintem biztos ha nincs akkor egy kicsit gázosabb de szerintem tudnifogják az árát a festéknek nem tudom de nem igazán olcso az biztos ha gyári a szin szerintem ugy decije 3000ft tól fölfele kezdödik de remélem nem irtam evel kapcsolatban tulnagy hülyeséget.
Most már félek a használt doboktól, meg nem is igen találtam bontóban vagy az e-bay-n. Valami címet keresek ahol után tudják gyártani.
Köszi a választ!
A kipufogó sztorija az, hogy tavaly cserélni kellett, mert korrozió miatt kilukadt (majdnem szó szerint). Szóval elvittem egy olyan "kipufogós" sráchoz aki állítólag csinál dobokat. Kiderült, hogy csak autóra csinál, de éppen van neki egy majdnem olyan... Ügyesen fel is tette, kicsit nagyobb volt, öblösebben szólt (örültem is a szép hangnak), de a teljesítménye érezhetően visszaesett a mocinak.
Ezt szeretném visszacsinálni.
hali!

több kipuffot is árulnak általában a németek: ebay.de Egész jó áron szoktam látni. Ott biztos találsz! Illetve magyarországi motorbontók, pár darab biztos kallódik vmelyikben.
Jah, reggel láttam sajnos a hírek közt Nyugodjék békében!
Ebben az évben már valóban nagyon sok baleset volt Reméljük javaul valamelyest a statisztika.
Hali!
A gyári szín kód, ott van, a hátsó üllés alatt! A kipufogódat miért akarod cserélni?
Üdvözlök mindenkit!
Pár információt kérnék, úgy hiszem jobban benne vagytok a témában mint én...
Felújítás előtt a CB500S motorom, de nem találom a gyári metál-piros színt a motorhoz. A festő mester szerint nincs hozzá "színkártya" a katalógusban.
A kérdés az lenne, hogy hol lehet esetleg ilyen színt venni?
Sőt matrica-szett is kellene, de az is hiánycikk itt Esztergom környékén...
A kipufogó dobról már nem is beszélek, nem lehet még bontottat sem kapni.
Minden infót előre is köszönök!
Bocsesz, de el kellett mennem. Közbe lefotóztam az ülést is.
sziasztok szép helyen jártatok laci jok letek a képek is.Én a hétvégén csináltam egy kisebb kirucanást romániába kár hogy nem volt fényképezöm megérte volna lefényképezni szép volt csak az utak minösége volt egy kisé rossz átlag tempo 60km/h .
Ismeri a CB 500 űlését mert már csinálta, ha kell csinál deréktámaszt is úgy, hogy rak bele plusz szivacsot és akkor az utas se csúszik rád.
Ok. előre is köszi! A szivacsnak még nincs baja,de a tank felől kifeslett és nem lenne jó, ha megázna a szivacs. Szerinted le fotózzam Andornak?
Rendben, majd egyeztetünk aztán elkísérlek Andorhoz itt lakik ő is Földesen, nekem jó cimborám ezért is őt ajánlottam.
De nem csak ezért, hanem mert tényleg profi
Oxi, legalább már végre mi is találkoznánk személyesen. Ő is ott lakik ahhol te?
Hétvégén járható út szerintem ha megvárod, előtte beszélj vele hogy megszerezze a hozzávaló bőrt.
Köszi!
Csak nehogy úgy érezze, hogy tolakodom. Mailt írtam neki. Ha esetleg elvállalná, szerinted úgy mene, hogy elgurulnék hozzá és műtét, vagy szerinted hogy lenne?
Szia Atesz!
Fogom neki jelezni, hogy kerested, hétköznap későn jár haza a munkából.
Szia Laci!
Megdöbbentő!
Ma írtam Andornak ülés ügyben. Most nézegetem a fiókom hátha válaszol.
Sziasztok!
Ma rosszul indult a nap, azon az útszakaszon ahol én is bejárok melóba történt egy halálos baleset. Kék GSX-F, a pilótát nem ismertem de láttam már párszor a motorral.
A baleset szinhelye után van egy felüljáró amit most újítanak fel, naponta 5-15 percet kell várni mire átenged a lámpa és általában araszolva lehet átjuti. Fogalmam sincs mi történhetett de a srác csúnyán utolérte a teherautót ráadásul féknyom nélkül.
Nagyon vigyázzatok magatokra, egy is sok de ami már ebben az évben történt az már tényleg nagyon dúrva, a szezon meg még csak nemrég kezdődött.
link
Szevasztok!
Szép hely ez a Tokaj, régen jártam ott Laci! Kár, hogy rossz lett az út, mert annak idején egész élvezetes volt felmenni a sípályához.
Mi a barátnőmmel Visegrádon voltunk egy tónál, minden ok volt, csak este 6 óra körül a főút gyakorlatilag teljesen telített volt, 20-30-al döcögött. Utassal nem akartam nagyon ügyeskedni, de néha már nem bírtam tovább és soroztam. A végére egész elfáradtam.
Ma reggel fél 8-kor megelőzött engem egy cb500-as (fekete) márkatárs a Kosztolányi téren, én autóval voltam. Vicces, mert én is mindig akkor és arra járok motorral is.
Zoli - jól néz ki a tárcsás comb...
Üdv,
Darkmind
Innye de fííínom
Nekünk is van, mikor elővesszük általába betegre eszem magam, főleg az előre elkészített grillpácos dolgok mennek nálunk, de próbáltunk már mi is csirkét valami eszméletlen finom.
Amikor legelsőnek csináltuk nem hittem el milyen hamar átsűl a hús a tárcsán.
Valamelyik este beizzítom én is, mert most megkívántam olyan jól néz ki
Szia Laci!

Jót túráztatok! Hétvégen nekünk maradt a festés illetve bringáztunk olyan zsenge 20km-t.

Vasárnap pedig megcsináltam faterral életem első tárcsás sütőjét! (be kellett heggeszteni + fülek) Elég frankó lett! A végtermék pedig...nyamnyam

Üdv,
Zoli
Szinte egyidőbe jött az ő levele is. Egy csabai CX-es srácot kérdezett, akartam neki az ülést említeni, de már ehhez késő van, majd holnap.
Velünk volt, általában együtt motorozunk.