Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Igen, azok fényvisszaverő matricák. Mai eszemmel CSAK M3 márkájú matricát vennék, ezek olcsóbbak voltak, de az M3 sokkal jobban reflektál!

Szerintem mindenképp megéri! Csodát nem kell várni tőle, a balfasz autós attól még balfasz marad... De talán pár szézalékkal nő a túlélési esély.

Volt xenon lámpám is elől, miután meghibásodott visszaalakítottam. Az se rossz csak az a baj, hogy vakítja is a szembejövőket, sok szórt fényt ad.

Üdv,
Zoli
Te milyen repsolt hasznalsz?
Jó o.k.!
Én meg próbálom fatert bíztatni, hogy ne hétvégére jöjjön ki a konzol készítése.
Talán szombat, de ha nem egyedül megyek nem csak rajtam múlik.
Szarvason voltunk, de Gyula nem rossz ötlet, még van addig pár nap hogy átbeszéljük.
Nem mondtam, hogy nem érek rá. Jó az ötlet. Összehozhatunk valamit, csak azon töröm a fejem, mi erre fele a látnivaló! Esetleg Gyula, a vár, vagy menjünk Szarvas felé? Melyik nap jönnél, szombat vagy vasárnap?
Földesen lakok, Debrecen van legközelebb (35km) mint nagyobb város. Nem gondoltam komoly kiruccanásra csak délelőtt tanulgatnék aztán ebéd után estig egy nagyobb karikát. Ha sikerül megfűzöm a karcagi CB 500 as havert is (Kontroll felhasználó néven szokott itt jelen lenni) és gondoltam meginni valahol egy kólát majd ha van arra valami látnivaló azt megnézni és tűz haza.
Nem gond ha nem érsz rá csak szarul jött volna ki ha ott járok és nem szólok, mert majd képet úgy is rakok fel.
Szia Laci!
A Repsol ellen nem szólt semmi, de ezt nem tudtam az ára miatt kihagyni. Említettem a múltkor, hogy 2-3-4-be a váltóm időnként kattog, ha üzem meleg. most kíváncsi lettem, hogy valóban vissza kell-e sírnom az MZ-ket! Úgy tűnik,most már, oké! Hétvégén összehozhatunk valamit. De lehet, hogy apám végre nekifog a doboztartó készítésnek. Készülnek pár hétre Istenmezejére és akkor nem lesz kész a CB doboztartója, a pécsi menetre . De még addig még pontosítunk, hisz csak hétfő van. Te pontosan (melyik helyiségben)hol laksz?
Szia Atesz!
Mi volt az ok ami a Repsol ellen szólt?
Hétvégén ki kell fújjam a fáradt gőzt és ezt motorozással gondoltam megoldani. Gondoltam Békéscsabára is, mert ott mostanában nem voltam és kb. csak 100km-re van tőlünk, te terveztél valamit?
Nagyon nem érek rá (a vizsga miatt) csak ami egy délutánba belefér, de valamerre mindenképp megyek.
Ja, ertem, ez az asvanyi verzio. Bar 1680 naluk a Durablend, az sem veszelyes, az mar (ellentetben az itteni weblappal) fel-szintetikus (a synpower a full szinti)
koszi
Mez?túron!
postán rendeltem, másnap itt volt! küldöm a linket!
http://www.olajwebaruhaz.hu/vm...
Durablendet? Hol vesztegetik ennyiert? EN is hasznaltam mar es jo volt, most is gondolkodtam rajta, de eleg dragan lattam csak. Aruld el a titkot plz
Szia!
Nagyon jutányos áron 1320ft/l Valvoline 10W40-est!
Szia!
zoli99 kérdeznék töled valamit a motorodon látam hogy vanak ojan fényviszaverö csikok (prizmák) honan lehet ojat venni ? ezt csak azért kérdem mert még jomultkorában van már vagy 3 hete hogy motoroztam a városban szürkületkor és azt vetem észre hogy hiába vagyok kivilágitva mindig valaki késöbb vagy egyáltalán nem vesz észre auto-val .gondolom ha ezek a csikok felvanak ragasztva észre vehetöbb a motoros és nem akorják kiütni alola a gépet. ha tévednék ezekel a csikokal kapcsolatban akkor bocs a hülyeségért.
atesz, milyen olajat tettel bele?
megmondom neked öszintén rendelés alatt a héten lessz belöle valami mostmár. Yuasa-t rendeltem.
Te hogy állsz, vettél aksit?
szia atesz örülök neki hogy minden ok a gépedel .
Szia Ati!
Végre bent van a 10W-40-es olaj. A váltó "kicserélődött", hála a magasságos.....
Szia Zoli!
Amennyiben megvalósul a börzsönyi túrád, akkor szívesen részt vennék rajta, amennyiben meg tudom oldani. Arra nagyon szép a táj, csak az a baj, hogy nagyon rosszak az utak 1-2 kivételtől eltekintve, amit felújítottak. Remélem össze tudunk hozni egy közös CB-500 gurulást arra. Persze ha benne vagy!
Üdv,
Darkmind

PS: Ezen a hétvégén nem tudtám rávenni magam a motorozásra, mert esett és az 1 napos hétvége sem vidított fel túlságosan. De lehet, hogy a múlt hétvégi viharos szeles Miskolc-Budapest útvonalnak van még meg a hatása...:)
a CX500 rovatban kérdezd Andort! Ő a mestere ennek!
hát jártunk arra már... én már negyedszerre mentem arra,a barátom pedig most ment másodszorra!hát megesett... de az a fő h nem lett baja!
Nem volt utána
Nagyon egyszerű dolgod van, írsz a CX 500 topikba Andor szakember, biztos elmondja. Egyszer már én is kérdeztem tőle úgy emlékszem sötétebbre lehet (pl barnából feketét) hatékonyan, de világos szinek nem tartósak, de én nem értek hozzá