Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia atesz veletek tartlhatok ?ugynézkii hogy nem lesz dolgom .szombaton.
Ok jó éjt!
Jó rendben, találkozunk ott és megnézzük a duzzasztót is.
Jó éjt!
Akkor maradjunk annyiban, Mezőberényből kijöttök Békésnek és én Békésen a mezőberényi úton várlak titeket. Békésen van egy duzzasztó, legalább azt is meg nézzük.
Békésnél is találkozhatunk, hogy ne kelljen annyit jönnöd és akkor Mezőberényből majd hívlak.
Azzal sincs gond ha Békéscsabán mondasz egy benzinkutat vagy nagyáruházat azt is megtaláljuk.
Mezőberényig jó, utána én csak! Békés fele mennék!De ha gondolod, elmegyek Mezőberénybe elétek, de akkor Szeghalomból hívj fel!
Közben elment a netem borért...
Azt javaslod Békés felől közelítsünk inkább a kátyúk kikerülése miatt?
Akkor ha Békést elérjük felhívlak és be tudsz várni minket, ha neked ez megfelel.
Ti hányan lesztek előreláthatólag?
Így tervezte a google, de akkor inkább úgy megyünk ahogy te javasolod:
Amikor beértek vagy Mezőberény felő, vagy Békés felől, (nem tudom merre jöttök, de Mberény felöl az út nagyon kátyús) egy elkeülőre értek, ott meg tudtok állni, és telefonálni. De úgy is jó, ha erre felé jövet utolsó városból telózol és én már az elkerülőn foglak titeket várni.
Ahogy neked jó, akár egy könnyen megtalálható pontot is megadhatsz (pl, Tesco parkoló) amit mondjuk a 47 út mentén könnyen megtalálunk. Aztán indulhatunk is tovább Gyulára, rád bizom te vagy ott ismerős .

Aztán csatlakozhatnak mások is
Szia Ati!
Figyeled a szombati programot? Te csatlakozól?
Oxi, én már elküldtem a mailt! Élbetek menjek, vagy Bcsabán találkozzunk?
Rendben! Mindjárt küldök mailt mert már írtál nekem régebben és tudok tel. számot küldeni.
Most telefonált a haverom, a CX-esek nem jönnek, de mi hárman biztosan ott leszünk.
Hali!
Ok. így jó! A te tükrödet is nézegettem, az is tetszik! Az adatlapodon lévő mail cím működik? Ott telefonszámot cserélhetnénk!
Ja és lemaradt, hogy mindez szombaton lenne.
Szia Atesz!
Ma körbetelefonáltam a cimborákat, háromból eddig kettő ráér ami azt jelenti, hogy hárman megyünk. Lehet még csatlakozik hozzánk Dorogról, Nánásról és Polgárról három CX 500-as tulaj, de ez még bizonytalan. Mi Földesről 13h-kor indulunk és várhatóan B.csabára 14:30 ra érkeznénk, ahonnan indulhatnánk is Gyulára.
Mit szól hozzá? Ha ráérsz jelezd, ha nem azt is megértem, de sajnálnám ha nem.
Ma lefürgyézett a CB és elvégeztem a láncolajzást is, had pácolódjon szombatig
Amúgy hasonló géperejű motorokkal megyünk, Aprilia 650, a CX-ek és az enyim. Nem vagyunk hajtósak és tudjuk mi a dörgés ha csapatban kell motorozni, általában a 100-as tempót nem lépjük túl.

Akinek még van kedve az jöjjön, jó lesz az idő .
Ha így vetted a motort akkor már meg sem kérdem, hol vetted a tükröket. De azért köszi!
Jól látok benne igen
Van 1 kis holttérjavítás benne. a jobb oldalit már kicsit összekarcoltam de ettől eltekintve szeretem így vettem és nem biztos hogy lecserélem.
Hali!
Nem lámpa ügyben írok (ezt a pályát nem ismerem), viszont most néztem a mocidon a tükröket. Azt szeretném kérdezni, jól látsz hátra, mert én a gyári CB tükrökben nem igazán és most már csere lesz.
Sziasztok!

Láttam és beleszerettem!
Ilyen hátsó lámpát szeretnék!
Ismertek valakit aki esetleg tudna ebben segíteni?
xenonból a projektoros a király! viszont ott az a bökkenő, hogy csak gyári kiépítésben létezik, utólag nem tudsz ilyet beszerelni. A többi csak kóklerség...

A jó öreg izzó már biznyított! :)
Köszi szépen,sokat segitettél!
Én is állandóan cserélgetem az autómban az izzókat,ami fehérebbet világit az fika az esőben,főleg ha uj feket az aszfalt!
ezek szerint maradok én az standard izón,most például Tungsram Mega Light van benne,elég jó,de azért szeretnék jobat!
Xenonból meg kell különböztetni xenon gázzal töltött wolfram szálas izzót (ez hagyományos izzó, csak kiveszed a régit és berakod ezt helyette)

illetve van a xenon ívkisüléses izzó, amihelz külön elektronika kell, hogy begyújtsa.

Nekem ívkisüléses volt, 35W-ot vesz föl 12V-ról. A gond az ezekkel az utólagos beépítésű izzókkal, hogy elvakítják a szembejövőt. Ennek oka, hogy nem erre a foncsorra (a fényvisszaverő búra a lámpában) lett méretezve az izzó, elcsúszik a fókuszpontból.

Ja és esőben, elég szar a xenon a magas színhőmérsékletűek.

Nekem bent volt kb. 2 hónapig, aztán kontakthibás lett (ahogy fordítottam a kormányt a vége felé kikapcsolt ) Úgy kivágtam mint macskát szarni... Jó nekem a hagyományos!

kb. ez az alábbi cikk üzenete is olvasd el:
http://totalcar.hu/magazin/tec...!1
Szia Zoli!
volt Xenon égőd a mocidban? és jó azokkal látni?mert gondolkodtam én is beszerelni az enyémbe,apró pénzért kinált multkor 1 ismerősöm!kár h nem vettem meg...
És milyen égőt használsz most?mert az enyém eléggé gyenge...
Már Lacit és kérdeztem,de azt a falytát amit nekem javasolt az it nállunk nem található...
Sziasztok!
felraktam 1 új vidit... nézétek meg...
Üdv,
Albert