Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia mindenki,

még egy kérdés, ki milyen olajat vásárol, mivel elégedett, és mivel nem? Légszűrő?

Köszi

Norbi
Basti,most látom h a te dobozod is olyan mint a kettőnkért...
atesz, szinte patent ugyanez keszult el nalam is, az enyem kicsit rondabbra sikerult :)
Sziasztok Srácok,

végre szétszedtem, és össze is raktam a mocit, sőt működik is a lelkem. :D Ideje is volt már, mert fájó pont volt, hogy mindenki suhan ebben a kutya jó időben, én meg szenvedek lábbusszal. :)

Köszi mindenkinek a segítséget.

Sajnos továbbra is van egy két problémám. Esés után gondosan és elcsomagoltam a fejidom darabját, szeretett édesanyámnak megőrzésre átadtam, de szerintem kidobta. :) Mert sehol nem találjuk...

Így a segítségeteket kérem, mert sehol nem találok Honda CB S 500-hoz fejidomot. Illetve egyet találtam egy bordót az egyik bontóban, de annak pont a bal oldalán, pont az a kiba... darab hiányzik mint ami nekem is. A sors pikantériája. :D

Szóval ebben kérném a segítségetek, illetve egy bal eslő index sem volna hátrány. Előre is köszi minden segítséget, és jó szelet a hétvégére mindenkinek. :)

Norbi
Hali!
Na a tied, most már,biztosan nem szakad ki. Jó az ötlet, még a dobozom részét meg sem néztem, mit bírna ki. Idáig csak a vas részével foglalkoztam. Olyan doboz, ami neked van és végül amit vettem, e kettő közt vaciláltam melyik legyen. A tied küllemre szebbnek tűnik. Most már, ez van.
Szia Atesz!hasonló az én koferom is,Kinaik csinálták,de az ár megérte! nállam is a tró elégé ronda,meg az a két tartó a végén elégé gyengének nézet ki nekem! és csináltam kis erősitést,mert az a műanyag amibe kapaszkodik ép h megvan az 1 mm vastagság!
Köszi!
A lemez, amit adtak a "Kínaiak" sajnos, mint a képen is látszik, csúnyán van préselve. Az ki lesz cserélve, de most arra nem volt időnk. Ezért került ré, égetett rücsi, hogy takarja!
Szia Atesz!
Semmi baj, hosszú még a szezon és bepótoljuk a motorozást. Atit hívtam majd később ő is visszahívott. Megbeszéltük a szombatot és hogy hol találkozunk.
Jól megoldottátok a tartó felszerelését, főleg akkor mutat mikor rajta a doboz. Még akár oldaltáskákat is rakhatsz rá, nem lesz útban a tartó.
Tényleg ügyes az öreg
Szia Laci!
Még egyszer bocsesz, hogy közbe jött valami.
Viszont a csomagtartóm ma elkészült, mit szólsz hozzá?
Köszönöm a jókívánságokat Urak! Remélem minden jó lesz, és elpöcögünk a kis félezressel gond nélkül!
jó éjt!
Zoli
áhhh értem! bocsomat!
Érezzétek jól magatokat!
Széles utat!
Szia Zoli!
Itt most nem a hagyományos Edizon féle izzóról van szó hanem amit a mini indexekhez gyárilag adnak halogén izzókról. Ha cseréled horror áron adják és az átalakítást azért csináltam meg, hogy olcsóbb legyen kicseréni, mert ráadásúl nekem egy fél éven belül kiégtek azok amiket a mini indexhez kaptam. Pedig elég drágán vettem, a 270 Ft-os kétlábú izzók amiket utólag vettem már egy éve bírják, a sima izzók amiről te is beszélsz nem fér ble a mini búrájába.
Holnapra jó időt mond, jó utat a kiránduláshoz!
Üdv,
Laci
Hali!

Ez ellen van egy primitív megoldásom: pótizzó készlet a motorban! Fateromank felhalmozott egy csomó 21W-os tungsram izzót még a Wartburgos időkből :) Szóval venni sem kell horror áron.

Amúgy múltkor szétszedtem az indexet és még japán izzó van a hátsókban jól bírja...

Balázs! A ledes indextől nagy csodát ne várj! Én próbáltam már egyet motoros boltban, annyira gagyin érintkezett, hogy meg sem vettem (néha égett néha nem). ÉS ne hidd, hogy nem tud kiégni a ledes! Maximum ha rendesn meg van tervezve, akkor nem. De ha kifogsz egy egyszerűbb tervezésűt, akkor ugyan úgy cserbenhagy mint az izzószálas!

Holnap indulunk Zalaegerszeg mellé mocival, remélem jó időnk lesz! Nem sok, pár nap jött egy jó lehetőség kihasználjuk. Majd teszek fel fotókat!

Addig is jó motorozást mindenkinek!
Sziasztok!
Zoli
Na kiszaladtam lefotózni, hogy világosabb legyen az átalakítás.
1kép: a mini index eredeti foglalata izzóval
2kép: az átalakított index porcelán foglalattal
3kép: a tartalék izzó (a porcelán foglalatba való)
Az átalakítás : 4db foglalat + 5db izzó (1db tartalék) mindösszesen 2200 Ft és a további égőcserék 270FT/db
Szerintem ez olcsóbb mint a ledes megoldás, persze ha az tetszik úgy se a gazdaságosság dönt
Ezen én is túl estem Balázs!
Megvettem a szuper halogénes 21W-os mini indexeket. Aztán mikor az első alkalommal kipurcant az izzó meglepve tapasztaltam, hogy 1470-ért akartak egy 21W-os halogén izzót adni, ami ráadásúl nem találtam máshol mint Debrecenben az Osram márkaboltban.
Rendes volt az eladó gyerek és egy nagyon jó alternatívát javasolt, porcelán foglalattal együtt 20W-os halogén izzó kevesebb mint 500 forintért ami kialakításában annyival különbözik, hogy két lába van nem pedig eltolt bütykös bajonet záras.
Mind a négy indexbe megvettem a foglalatot és az izzókat, átalakítottam és mostmár 270 Ft-os darabáron veszek pótizzót.
Az az 1W-al kevesebb teljesítmény meg nem látszik, nagyon jól világít. Ráadásul az eredeti izzó hamar kipurcant, az újak meg már egy éve bírják. attól féltem a bedugós lábak kirázkódnak de szerencsére nem.
Javaslom ezt a megoldást, nekem bevált!
Helló!

Ma meghalt a bal hátsó irányjelzőmben az égő.. Bent Pesten a város közepén ahol nagyon kell! mondom akkor irány kút! Ááá ott nincs ilyen, irány Autósbolt... és lás csodát ott van! és meglepődtem Halogén izzó az irányjelzőmben... a másik ami meglepő volt és lesújtott az ára! 1070 HUF volt 1 pár izzó!
Fasza úgyhogy erőssen elkezdek filózni 1 ledes indexen!
ott kifizetek a 2 szettért pl hasra ütök max 10e HUF-ot és soha többé nem kell vele szívnom.

Kegyetlen! milyen árak vannak...
Gyorsa könnyen levehető lesz, négy 8-as csavarral. De én csak a dobozt fogom leveszegetni, a tartó jó lesz pihinél sisaktartónak, stb.
Ati!
Nézd meg a linket! Ez a te tertódra való doboz!

http://adamoto.hu/shop_artdet....
Remélhetőleg szombaton megtekinthetem, persze csak ha rajta lesz a mocidon. Levehetős lesz, vagy fix?
Az enyém levehetős, de nélküle olyan suta a hátulja. A múltkor levettem de gyorsan vissza is tettem mert nekem így jobban tetszik, a doboz meg kulcsos és könnyen levehető.
Ő a "3". Én már ismerem.
A konzol full egyedi lesz, apám jó szaki, de kemény fejű. Mondtam, hogy a Givit koppintsuk le, de azt mondta, csúnya az a hosszú konzol, az idom alatt, ráadásul, az oldalsó kapaszkodók is oda lennének. A másik gyári verzió nekem sem tetszett, mert lekerülne az ülés feletti, kapaszkodó.
Olvastam, de abból nem sok derült ki mert az adatlapja is enyhén hiányos .
A kék CB-t meg még nem is láttuk, de ti akkor ezek szerint személyesen is ismeritek egymást.
Milyen lesz a konzol? Egyedi terv, vagy a gyárihoz hasonló?
Hali!
Persze! Olvasd el a (2850)-t! Ő egy csabai srác egy kék CB500-al.
Ma faterral, el kezdtük a konzolt meg alkotni, holnap, esetleg péntekem kész lesz.
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy 4-re duzzad a létszám, mert egy P.ladányi CX-es is velünk tart, bár én még nem ismerem de Andor igen.
Ati te hol laksz? Valamiért a Dunántúlra emlékeztem de ezek szerint nem.
Atesz te hozol még valakit? Nagyjából hányan leszünk?
Ok, jössz velem Békésre elébük, vagy késöbb csatlakoznál?