Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Megvetted már vagy ha meg akarod venni milyen tipusú Castrol?
Ha nem inkább Repsolt vegyél!
Tárcsafékes hátsó felni eladó.
Szerbusztok...segítségeteket kérném, tavaly vettem a CB-m és le kellene cseréljem az olajat.Milyet ajánlotok Castrol 10W40-es meg fog felelni? előre is kösz... enderson89@yahoo.com
atesz!
durván közeleg a május 1
szervezkedtek már?
Ok.
Megemlítem a többieknek, igaz már voltunk tavaly de felőlem megismételhetjük. Valahogy én mindíg lazán kezeltem ezt a kérdést mert nekem a motorozás volt a lényeg nem az, hogy hova mentünk. Persze nekem alföldi parasztgyereknek mindíg is a hegyi kanyargós volt az igazi élmény, ezért is volt feledhetetlen a CB 500 túra, vagy a Kékestetőn az emlék kő avatás, bár annak szomorú aktualitása volt.
Az a lényeg majd értekezünk még hétvégéig, addig még beszélek a többiekkel is.
A nagyobb túrák úgyis csak májusban vagy utána lesznek, addig meg már kibírom valahogy
És ha felmennénk Tokajra? Én még középiskolás koromban jártam ott utoljára.
Most minden időm ki van számolva, a cimboráim akikkel Gyulára is mentünk fűzik a fejem, hogy a hétvégén a három napos szünet egyik napján menjünk el valahova megint. A három nap nekem csak kettő, mert hétfőn már ügyeletes leszek és mivel lakáskészenlét és bármikor hívhatnak, nem mehetek sehova .
Nekik azt mondtam talán szombat vagy vasárnap délután de ez is bizonytalan.
Ha esetleg mégis összejön majd üzenek, de már itt kelet-Magyarországon mindenütt voltunk, messzebbre menni meg most nincs időm.
Szia!
Készülünk Istenmezejére is! Békéscsabáról Egeren át, vezet az út!
Jóestét Kívánok!

Jó lehetett a túra, Grat hozzá Ha esetleg Eger felé jártok csatlakoznék szívesen

Szép időt... Széles utat Mindenkinek!
Hali!
Következő menet mikor, hova? Én ahogy tegnap, amikor végeztünk a melóval Csopakon, elmentem Tihanyba, (alul, a parton), nagyon sok motorossal találkoztam és ez nagyon nagyhatással volt rám. Most már elkéne menni a Balcsira minné hamarabb. Amikor hazaértem, (ma kb15h-kor) Kis pihi, majd gurultam rögtön 150km-t.
Szia Atesz!
Igen, nagyjából annyi volt a terv amit a képeken is láthatsz. Sajnos Atit megvárattuk kicsit, félre érthető SMS-t küldtem neki , pedig jót akartam mert (nem az én hibámból) kicsivel később indultunk, ő meg azt hitte Szeghalomból üzentem ezért elindult és emiatt közel egy órát várt ránk.
Ezt a kis malőrt leszámítva nagyon jól éreztem magam, az idő nagyon jó volt, szép a vár, nem gondoltam hogy ekkora felújításon esett át. A várlátogatás után Ati elvitt minket egy hamburgerező helyre ahol még beszélgettünk kicsit és indulás haza, majdnem 20h-ra értünk haza.
üdv,
Laci
Én Kecskeméten leltem rá, a Lukoil kúton az elkerülőn. A haverja meg ezzel a géppel volt.
Ok.OK.bocsesz, most már látom!
Sziasztok!

Nagyjából magvan már 1 túraterv de az nem mostanság lesz sajna.

Ezt a Trike-ot már láttam Szentendrén, jött velem szembe félhomályba nem tudtam mi az .

Nagyon szép!
sziasztok szombaton jót motoroztam veletek jok letek a képek is.üdv ati
mire gondolsz, hogy also konzol? A tarto ket laba ahogy nalad is, a kapaszkodohoz van rogzitve. A masik ketto be van hajlitva az ules ala, es ha jol emlekszem a kapaszkado ules alatti csavarjahoz van berogzitve. Aztan az egesz oda van hajlitgatva, ahol most latszik.
Szia Laci!
Örülök, hogy jól éreztétek magatok! Merre jártatok még erre felénk? Én most jöttem haza, Csopakról. Kár, hogy pont én nem voltam veletek, de valami pótlást majd kitalálunk. Tihany környékén, rengeteg motoros élvezte, az első szépidőket. (Irigykedtem is, hogy kocsival vagyok). Láttam Honda trike-t is. Fura, de szép szerkezet.
Szia!
Bocsesz, hogy nem válaszoltam, de most jöttem haza csopakról!
Az alsó konzolod hogy van meg oldva? Nem látszik a képen!
üdv
irigykedek ezerrel
szép helyeken jártatok
Jó estét uraim!
Ma megvolt a gyulai kirándulás és várlátogatás. Megismertem "3" felhasználó néven futó barátunkat is Atit és motorját is ami Zoli kedvenc szinére van fújva, nagyon szép állapotú gépezet.
Jó volt az idő is sőt talán még kicsit melegem is volt főleg a várban.
Remélem legközelebb még ennél is többen fogunk összeröffenni
Sziasztok! Mennyire normális jelenség hogy motorozás után még ugy fél óra mulva is forró a cb500 blokkja? Ezt előtte nem tapasztaltam. De a vízhőfok jól áll a C fölött van egy picivel(2-4mm). Ja és olajat cseréltem gn4-est raktam bele és jobban melegszik városban ugy az üres sáv közepéig feljön. Más is tapasztalja ezt már mint városban olajtól függetlenül? mert ugyebár ezek nem melegszenek könnyen és én se emlékszem ilyenre tavalyról amióta nálam van a gép.
Szia,

köszi az infót.

Megnézem, holnap elszaladok a boltba, meg gyertyákat is veszek, mert vazzeg... Ma lementem beindítani a mocit, olyan büszke voltam magamra, hogy össze is raktam. :) És megint nem indult a gépem. Marad a gyertya, ha az sem, akkor kifogytam az ötletekből. Marad a szervíz, de remélem, azt elkerülöm...

Köszi.

Norbi
igen, kinai csoda. En tavaly vettem occsoer (5e), de elegge bovli. Par szaz km utan kicsit erositenem kellett az alaplapot, mert a zar fule elhajlott. Most meg mar a gagyi muanyag zsanerok is lassan szetesnek rajta. Hat ez van. Azert jobb mint a hatizsak
Szia!
hát ahányan vagyink,anyi fajta olajat használunk... mindenkinek más a választéka!Én pl. a Motul 3000 est használom,az ásványi 20W50!A Repsolt is nagyon dicsérte CbLaci,az is ásványi 15W50!azt szerettem volna én is venni,de sajna nem találtam...meg az ára is türhető!
Olajszürőm az MAHLE tipusu az ényém...
vannak képek a repsol olajról amit Laci felrakott pár oldalt viszalapozva...