Szia!
Ami az aksi töltőket illeti,én olyasmiről nem hallotam h nem jó az autó töltőjével tölteni!bár is nekem olyan töltőm van ami a kamionokra,személyautókra meg motorokra is használható!irja is rajta,max 15A tölt!de lehet vele lassan meg gyorsan tölteni,meg 6V-12V-24V ossat is!én azzal töltöm a mocim akkuját ha kell!
Szia!
Yuasa TopLite akkumulátor YTX9-BS (YTX9-BS-Y) 10.292Ft + ÁFA (12.350Ft)
Banner Bike Bull akku YTX9-BS 8.483Ft + ÁFA (10.180Ft)
(Mezőberény) a mi motorjaink egy idősek, nekem még mindíg jó! Szerintem a Japcsinak nincs párja! Nem láttalak ma a körgyűrün, meg máshol sem!? Mi ahelyzet?
sziasztok kérdeznék töletek egy számomra nemigazán érthetö dolgot mégpedig a motor aksijához mért nem jo a kocsinak az töltöje álitolag tulsokat tölt valami ijesmit montak nekem a másik dolog vanak forgalomban külömbözö tipusu hagynetudjam milyen töltök mert álitolag nem mindegy hogy mijen amperszámal töltik az aksit a megengedet max10% ugyhalotam nem tudom. aksival kapcsolatban néztem különfélemárkákat a yuasa13000ért van álitolag sokak szirint ez a legjobb . banner 11000ér varta 10000ért kérdésem csak az lenne hogy a yuasa tényleg megéri a pénzét nem azon a2000ft vagyok kiakadva de ha sokkal többet bir mint az emlitet másik 2 akkor megéri .válaszokat elöre is köszönöm. üdv ati u.i nemakartam senkit untatni evel a témával
Erre viszont mindig szükség lesz (az érintés védelemi előírások kötelezőek).
Én is az elektromosság bűvöletében dolgozom (már amikor van mit újabban a jó gazdasági helyzet miatt ) kamerákat, dvd-ket, VHS-eket javítok.
Villanyszerelő az eredeti szakmám és abban is dolgoztam mindíg. Ha a szakmába akar maradni az ember folyamatosan kell képeznie magát, csak ahogy telik az idő egyre jobban terhelnek az ilyen képesítések, most se magamtól mentem a cég iskolázott be.
Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálo, tele száraz szabványokkal ami ráadásul sokat változott mióta tanultam régen.
Hétvégén neki kell állnom mostmár komolyan a tanulásnak, csak közben a melónak is haladni kéne.
Még nem fixáltuk le, de szólok jó előre! Május 1-én meg megyünk Pécsre, ez már viszont fix. Kissb-vel mi az ábra, rég volt a fórumon. Vele megbeszéltünk anno, egy találkát Pécsen.
Csak a Repsolt ismerem, most az van benne. Mintha szebben járna vele a motor, de a váltó határozottan jobb lett mint a fullos Q8-al. Nekem vesszőparipám a "Hondába Honda spec olaj kell"
a Repsol meg ilyen!
Van még egy kérdésem. Alacsonyabb fordulatszámnál, ha üzemmeleg a motor, néha kattogással sikerül váltani a 2-3-4-est. Megpróbálok egy olajcserét. Melyik olajat tegyem bele, a Castrol Act-evo Xtra, evo GP vagy a Repsolt
Németből még nem, de a Bembo Motor is Louis-os termékeket forgalmaz ott már többször is, meg lehetne őket is kérdezni a felreértés elkerülése végett.Bembo Motor
Ha belegondolok jobb is hogy ez történ és nem rohant belém a kisbusz ami csikorgó gumikkal állt meg mögöttem... Ma rámjárt a rúd és az ördög nem aludt a rohadék
úgyhogy ha úgy vesszük még jól is jártam....
a lényeg nem lyukadt ki. majd szezon végén leszedem homokfúvás és valami brutális hőálló festékkel lefújom.
Volt ennél már nekem sokkal durvább is, még anno az ETZ vel! Rendesen horpadt és hajlott a könyök is és ami a legdurvább mindezt az első kerék okozta. Egy Niza kisbusszal találkoztam oldalról mikor elémfordult, akkor majdnem otthagytam a fogam
A villaszárak megadták magukat, de két hét múlva már megint hasítottam ugyanúgy
Igen ez, ezért gondolom, hogy a kicsi kiegészítő plexi rakható rá ezekre a típusokra a meglévő plexire. Meg ha a típusok felsorolásának aljára gördítesz, egy kicsi kép is mutatja a kiegészítő plexit.
Jah, elárulom a megoldsát: amikor padkázol fel kell állni a motorról és a földön állva legurítani a motort. Ha nem nehezkedik rá a súlyod, akkor magasabb és nem üti meg a padka.
Több is veszett Mohácsnál! Aludj rá egyet, aztán már csak fele ennyire fog bántani a dolog... Én is padkáztam már le a leömlőt sajnos, kurva hamar leér. Ahogy Laci mondja, nem kell vele foglalkozni.
Ha nap mint nap fogod használni a motort, akkor nem lesz egyedi a hasonló eset. Ennyi erővel naponta lehetne új leömlőt csináltatni
Most néztem meg az adatlapod és feltünt egy régi ismerős!