Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát én is úgy vettem h.fulladt,nemakart meni!de amint hazahajtottam,szétszedtem,furatás,új dugatyú bele,totál uj dob,mert az televolt szarral és már ment is!kellet 1 kis polirozás neki,és már fénylett is!1évet volt nállam,aztán eladtam mert vágytam nagyobbra!
Hali!
Nekem is volt. Behoztak pár darabot az országba. Itt itt ritka volt a Jugo áru. Itt az NDK, CSeh. Orosz motorokat, nyomták. Ezeket már untuk és amikor meg láttam az megtetszett és szereztem nagynehezen. Az volt a gond ide segédmotornak jött és nagyon le volt fojtva. Nem igazán jöttünk rá mit kellett volna vele tenni, hogy úgy menjen mint nálatok az eredeti állapotában . Sajna, utána ellopták.
Szia attesz44!
hát igaz,elég rég volt már... jó motor volt,nagyon szerettem! soh a nem volt gondom vele,még 1 xer 1 gyürü föl is mondott,és még akkor is jó sokat lefuttam vele!it a képen még gyári moci volt rajta,azután kesztem én piszkálgatni,másik henger rá,másik karbival és nyomta a 105öt,de csak 2 hétig! és akkor uj dugatyu bele és ment is már tovább!neked is volt ilyened?
hali!
Ha korlátozva van a feszültség, mondjuk 14.2 V-ra és áramkorlát is van (akku kapacitás / 10, tehát 10 Ah -nál 1 A) akkor akár targonca töltővel is töltheted...

Ha nincs feltüntetve semmi a töltőn, akkor egy multiméterrel ellenőrizheted a paramétereket (fesz, áram).

http://www.panelectron.hu/akku...
Üdv!
Ez valóban jó ár. Az Aldiban vetted? Én ezt néztem ki, de a tied jobban tetszik.
http://adamoto.hu/shop_artdet....
bocsss,valami gebac volt, összedobálta a gép a betűket
Ma vettem egy rendkívül ügyes sokrétű töltőt.(az Aldiban akciózzák,német minőség 4700 pénz egy akksinál bejön az ára nem beszélve a bosszúságról).
Kimondott motor akksi üzemmódja is van és már 1,2Ah akksi is tölthető vele,de 120 Ah autóakksi is.
Mély kisülésű ledöglött akksi is ujratölthető vele,de fenntartó töltést is tud.
Ezt e kategóriát több helyen árulják,de 10-20000Ft többet kérnek érte!
Az akksi tÖlt?nÉl nem az a lÉnyeg,hogy autÓtÖlt? vagy kamion,hanem a tÖlthet? min. kapacitÁs (ah).
az a tÖlt? amin pl. min. 20ah szerepel nem igazÁn szerencsÉs motor akksihoz .f?leg akkor, ha otthagyod tÖlt?t felÜgyelet nÉlkÜl.
a tÖltÉs kezdetÉn nincs gond,de a vÉge felÉ nem tudja a tÖlt?Áramot annyira vissza szabÁlyozni,hogy ne forralja tÚl az akksit.
ekkor meg kell szÜntetni a tÖltÉst (mert kÁrosodnak a lemezek,ÜledÉk kÉpz?dik),pedig kisebb tÖlt?Áram esetÉn mÉg 1-2 ah bele lehetne paszÍrozni.
O.K.
ok majd felhivlak holnap délután.majd megbeszéljük .különben énse vagyok valami nagy penge eben az egészben de majd megdumáljuk.
Holnap, lesz motorozás? Valami nemtetszik váltásnál, 2-3-4-nél meleg olajnál idönként kemény. Mennél vele te is, hogy kipróbáld! Te már belegyürtél a CB 500-ba pár km-t, ismered a pályát!
szia jó éjt
semmi gáz majd legközelebb majd csak öszejön valami.
értem találomra nem mondok semmit mert nem akarok kelemetlenséget senkinek akkor nem megyek. mert fogalmamsincs hogy hogy alakul a jövö azért köszi hogy megkérdezted.
De ma kellett leadni a szállás igényt, arra gondoltam, ha jönnél, még talán holnap még el tudnám intézni. (május 1-2-3 péntek.,szombat, vasárnap) két éjszaka+1vacsi 8000ft
semmi gond nemtörtént semmi de az az igazság hogy még nem tudom nem igazán látok még anyit előre .De ha mindenjolmegy akkor szivesen menék . ez még egy kicsit távol van számomra ami viszont biztos 3 hétmulva megtudom mondani biztosra.
Doboz ügyben vannak jobb helyek! Louis,KRAUSER márkái vannak, de én voltam már háromszor is nem csak az van, amit a neten látsz!
Bocsesz, hogy nem szóltam, te jönnél Pécsre május 1-én?
givi meg kappa névre halgatnak ha jol emlékszem 38 45 liter köt vanak ára megvalami 28000 körül van .nem tudom megér az anyit?szerinted
ja majd elfelejtetem jo kis dobozai vanak .még talán stimelne is az enyémre .
ok majd csak össze hozok valamit.
Oxi!
Ha CB-vel mész, szólj el kisérlek!(persze, ha nem lesz hó, vagy jég)
O.k.
Majd gurulunk, úgy is szerintem sokan megyünk, így lesz ürügy, egy kis külön akcióra. Kb. 30-40 motorral megyünk
szia atesz köszi a választ szerintem azért nem láthatál mert kocsival voltam . ez a berényi bolt meg szerintem is jo majd megyek szerintem a jövöhétfojamán valamikor. a helyzet hát az meg változatlan de nem reménytelen szokták montdani . üdv ati
KissB mióta eladta a CB-t, Pannóniázik. Hétvégén gurultunk is egy kis kört együtt, de sajnos az eső kicsit lerövidítette a motorozásunkat. Ha jöttök májusban, én is megpróbálom szabaddá tenni magam egy találkozás erejéig.