Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Köszi, így legalább tudom milyet keressek. Én 188cm vagyok, ezért gondoltam, hogy a nagyobbik kellene. Nekem 140-nél már zavaró a szél. Majd a net segítségével keresek egy kereskedést.
Még egyszer köszi!
Szeva!
A plexim egy GIVI túra plexi, de nem én tettem fel. Tapasztalatom van még a kis PUIG-gal is: a Givi sokkal jobban bevált nekem, 180 cm vagyok. A szélelterelése jónak mondható, mondjuk amikor mentem 2 napot egy CBF-500-zal és azon nem volt semmi, akkor éreztem, hogy kicsit néha zavar az előre tekintésben. Mondjuk a robogóm szuper plexijéhez képest ez igazán apró darab. :)
A felszerelése egyszerű, ha jól láttam, akkor Zoli plexijéhez nagyon hasonló, vagy akár teljesen ugyanaz is. Azt, hogy itthon hol lehet venni, azt nem tudom, de szerintem a modell kb. 4 éves lehet.

Üdv,
Darkmind
Sziasztok!
ELADÓ cuccok!

http://www.kepesmotor.hu/motor...
A 187-el már valóban necces a CB500-on én is ficánkolok néha a 180-ammal,de szerencsére még pont jó! A CBF1000 állítható ülése azért nem lenne rossz!

Milyen motorban gondolkozol következőnek?
Hello!
Lenne pár kérdésem a kipufogódról, ha lehet.
Jól látom, hogy ez egy CBF600 dob? Nem változtatta ez meg károsan a fogyasztást, illetve a nyomaték-leadást?
A leömlő valami rozsdamentes acél, ha jól sejtem. Ezt csináltattad a Karkuséknál?

Ha esetleg eladnád a leömlőket vagy a komplett rendszert, engem lehet hogy érdekelne.
Hali!
Semmi Gond!Amúgy a shoxnál vettem!
Na csoki!
Szia!
A motorod nagyon jól néz ki, de én Darkmind-ot ostorozom plexi ügyben!Ha félre érthető voltam, bocsesz!
Hali!
Igen én tettem föl, érdekel? Lehet, h leszedem mert Az extráimnak az árát úgysem kapom vissza, ha eladom a mocit! Nos?
Köszi!
Köszike!
Üdv!
Köszönöm a kedves szavakat. nem vagyok nagy firkász, de követtem az eseményeket nagyjából a fórumon. Elég szűkszavú vagyok(élőben is). Igazából nem szívesen válok meg tőle(az első nagy motorom), de stílust és köbcentit váltok.Túrázgatunk és a magasságomhoz (187) kicsi, főleg, h térdfájós vagyok.És két motor az kicsit luxus!Főleg, h van egy szétszedet robogóm is.
Hali!
Most vettem észre a mocidon milyen jó a plexi. Te tetted föl? Érdekelne, ez a tip. hol kapható.
van 1 új vidim fent,az fénképezőgép tartó tesztelése! aki akarja nézze meg!
Üdv, Albert
Jól mutat a rovásírás is a farán!
Halihó!

Nagyon régen láttunk a fórumon kollíga! A moci még mindig nagyon rendben van! Szomorú, hogy meg kell válni tőle, reméljük jó gazdája lesz!

Nagyobbra cseréled vagy csak egyéb okok?
Jó éjszakát
és szép álmokat mindenkinek
Leveles
Remélem az enyémnek sem lesz
sajnos hirtelen gázelvétel után mintha egy kis csörgést hallanék,de
remélem nem lesz komoly
üdv!
Atesz neked is köszönöm a biztató szavakat!
szerettem volna a télen kicsit több időt fordítani a csinosítására, de nem jött össze sajnos
mindenkinek jó motorozást
üdv Leveles
A 95-ös, az a király! Hehe, az enyém is az, és gyakorlatilag semmi baja.
Köszi Zoli a szép szavakat .
95-ős évjárat
Hali!
Nekem is tetszik a CB-d! Szerintem nem lóg ki a sorból!
Üdv Mindenki!
Fájó szívvel de megválnék a cb 500-as hondámtól! 2002.XII. havi, egyedi kipufogó (de meg van az eredeti),dísz a hűtő elött, egyedi láncvédő, fém fékcső (meg van az eredeti is), doboz szettel és a nélkül is.

Köszi!
ne szerényked szép kis motor ez is! Elvisz bárhová! Hanyas évjárat?
Az enyémet tavaly előtt vettem, már akkor kifutó modell volt (2006-os grafikájú), de nagyon szeretem kényelmes, könnyű sisak, bár nem a legjobb zajszigetelésű.
Sisak-testvérek lettünk!
Bár én még tavaly vettem ilyet pirosban, ultra-akciósan utolsó darabokból 18E-ért. :)