Szia!
Köszi, így legalább tudom milyet keressek. Én 188cm vagyok, ezért gondoltam, hogy a nagyobbik kellene. Nekem 140-nél már zavaró a szél. Majd a net segítségével keresek egy kereskedést.
Még egyszer köszi!
Szeva!
A plexim egy GIVI túra plexi, de nem én tettem fel. Tapasztalatom van még a kis PUIG-gal is: a Givi sokkal jobban bevált nekem, 180 cm vagyok. A szélelterelése jónak mondható, mondjuk amikor mentem 2 napot egy CBF-500-zal és azon nem volt semmi, akkor éreztem, hogy kicsit néha zavar az előre tekintésben. Mondjuk a robogóm szuper plexijéhez képest ez igazán apró darab. :)
A felszerelése egyszerű, ha jól láttam, akkor Zoli plexijéhez nagyon hasonló, vagy akár teljesen ugyanaz is. Azt, hogy itthon hol lehet venni, azt nem tudom, de szerintem a modell kb. 4 éves lehet.
Hello!
Lenne pár kérdésem a kipufogódról, ha lehet.
Jól látom, hogy ez egy CBF600 dob? Nem változtatta ez meg károsan a fogyasztást, illetve a nyomaték-leadást?
A leömlő valami rozsdamentes acél, ha jól sejtem. Ezt csináltattad a Karkuséknál?
Ha esetleg eladnád a leömlőket vagy a komplett rendszert, engem lehet hogy érdekelne.
Üdv!
Köszönöm a kedves szavakat. nem vagyok nagy firkász, de követtem az eseményeket nagyjából a fórumon. Elég szűkszavú vagyok(élőben is). Igazából nem szívesen válok meg tőle(az első nagy motorom), de stílust és köbcentit váltok.Túrázgatunk és a magasságomhoz (187) kicsi, főleg, h térdfájós vagyok.És két motor az kicsit luxus!Főleg, h van egy szétszedet robogóm is.
Atesz neked is köszönöm a biztató szavakat!
szerettem volna a télen kicsit több időt fordítani a csinosítására, de nem jött össze sajnos
mindenkinek jó motorozást
üdv Leveles
Üdv Mindenki!
Fájó szívvel de megválnék a cb 500-as hondámtól! 2002.XII. havi, egyedi kipufogó (de meg van az eredeti),dísz a hűtő elött, egyedi láncvédő, fém fékcső (meg van az eredeti is), doboz szettel és a nélkül is.
Az enyémet tavaly előtt vettem, már akkor kifutó modell volt (2006-os grafikájú), de nagyon szeretem kényelmes, könnyű sisak, bár nem a legjobb zajszigetelésű.
Köszi, így legalább tudom milyet keressek. Én 188cm vagyok, ezért gondoltam, hogy a nagyobbik kellene. Nekem 140-nél már zavaró a szél. Majd a net segítségével keresek egy kereskedést.
Még egyszer köszi!