Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sok sikert a vashoz! majd tegyél fel fotót ha meglesz!
Sziasztok ,üdvözletem mindenkinek.
Be kell valljam,közel egy éve olvasom a CB 500 fórumot és nagyon sok alapos ,meggyőző információ birtokába jutottam segítségetekkel a soros 500 Hondákról.
Nem vagyok ujdonsült motoros ,több mint 40 éve koptatom rendszeresen az utcakövet, sokféle kétkerekűt-ami benzinnel megy - kipróbáltam ez idő alatt.
Helló!

Végre kitolhattam a garázsból a mocit!
Készen van a Cső amit a doboztartó helyére tettem fel!
Készítek majd róla képet
Remélem holnap is ilyen idő lesz mert be szeretnék menni Pestre.

üdv: szobbal

Mindenkinek jó időt, száraz aszfaltot és széles utat!
CB 500-ban nincs is csúnya
Szép a mocid!
Hali!
Szerintem úgy jó, lessz! Most még hűvösebb az idő járasd minnél többet.
Ma voltam a CB-vel műszakin, a regadót is kiszámolták 45200ft, ha minden jól megy, holnap megkapom a rendszámot.
Sziasztok!
Remélhetőleg jövő héten én is Cb500as tulajdonos leszek!
Üdv mindenkinek!Janca
Nem a pontszám hanem a felrakás nem úgy sikerült ahogy szerettem volna, mert minden egyes kép után be kellett jelentkeznem.
Azért a dicséretet köszönöm, látom már a kommentár is ott van
Szóval büszke vagyok én és a pontszámok is kevésbé érdekelnek, mondjuk ha lepontoznák akkor legalább az indokot oda írnák csak ez ritka.. de tudomásul venném és kész mivel nem vagyunk egyformák és mindenkinek más az ízlése és ennek az oldalnak ez is a lényege, hogy a véleményünket,fikázásokat is le tudjuk írni.

Jóéjt!
Zozo!
Miért vetted le a galériát? Most dícsértem körbe és mire elküldtem az üzenetet már nem is volt fent.
Tessék nyugodtan visszatenni, én büszke lennék a helyedben
A pontszám meg semmit sem ér ha esetleg ez volt a törlés oka
A CB 500 fórum motorjai között szépségben benne van az első háromba. Pedig itt aztán igényes tulajok vannak
köszi a megnyugtatást
Nincs abban semmi kivetni való, még mindíg jobb mintha úgy hagytad volna. Régen nekem megszorult a felújított 250-es ETZ-m és akkor tanította meg egy mester ezt a csiszolásos módszert. Pedig a ragadás után mikor lehült beindult a motor és nem is akartam szétszedni. Azonban megvan egy ilyen meghúzásos dugósérülésnek az a veszélye, hogy (nem találok rá jobb szót) "morzsálódik" a sérült dugó és a gyűrű alá kerülve tényleg leragadás lesz a vége. Nekem úgy mutatták annak idején, hogy a hosszanti húzásnyomot körkörösen kell eldolgozni, legjobb ha esztergába befogjuk és pici fordulattal és nem durvább mint 600-as vízpapírral a felületet egyenletesre hozzuk. Ettől még nem fog csilingelni a dugattyú alja a hengerben de a komolyabb berágódásokat elkerülhetjük. Szóval nem rohanunk ám a falnak helyesen jártál el
atesz!
szétszedtem a Pancsit és már össza is raktam...
nem volt tul ilyesztő a belseje,, gyürük szépen szabadon voltak,,, a csapszag végeknél volt huzásnyom a dugon és elöl a kipuff nyilásoknál középen(menetiránynak pont megfekelöen...
nah és a lényeg: amitol lehet páran falnak mentek: ugy döntöttem hogy azokon a részeken ahol huzásnyom volt megcsiszoltam

logikám szerint igy ott kisebb lett a dugo átméroje, igy talán kevésbé szorul... majd kiderül milesz vele...
Köszönöm a motorom nevében
Először kromofággal próbáltuk de az nem hozta le az előző szarul sikerült festéket, pedig adtunk neki bőven.
Aztán elküldtem Homokfúvásra (2500 Ft), aztán meg ment festőhöz (ingyen megcsinálta). Nem lett egy nagyon precíz munka a festés, de megfelel bőven. Nekem a csiszolás nem jött be pedig a festők is rácsiszoltak de elképzelhető, hogy az elöző festék nem volt valami jó, pedig 700 'C-ig bírja.

Mégegyszer köszönöm a segítséget a CB 500-as Fórumozóknak de legfőképp cblaci-nak a TIPPÉRT
Még jelentkezem, sajna csak ritkán tudok de olvasni olvasok
Szép időt mindenkinek

Ui.: Elkezdtem a "A" jogsit
Hát igen , én is utána néztem, inkább rendszám nélkül, mint a nem oda valóval. De ez, ha minden jól megy a héten megszűnik végre és felkerül a rendszám.
ez igaz, sosem jön jókor...

tükörből pont találtam ebay-en:

http://cgi.ebay.de/Honda-cb500...|66%3A2|65%
3A12|39%3A1|240%3A1318
egy eldoles sosem jon jokor. Zoli, koszi a nagyvas.hu tippet, ugy nezem minden van, es nem is horror aron. Az oldalidom nelkul tudok meg egy darabig elni, azt raer potolni, de index + kormany + labtarto az azert kell. Meg a tukor uveget cserelni.

Mas dolog: jar valaki meg rajtam kivul innen a Hungaroringre versenybiro tanfolyamra? Ha igen, akkor legkozelebb 3 het mulva talalkozhatunk!
igen :)
Nem találkoztam, mint a mellékelt ábra mutatja a határban zsiványkodtam rendszám nélkül ... többnyire

Túl sokat nem mertem azért kimenni... Hallottam olyan embereket, akik levetett MZ rendszámot tesznek fel ilyen esetben A lehetőség nekem is adott lett volna, de inkább nem játszottam ilyet. Az már talán kimeríti a közokirat hamisítást, szóval nagyobb para mint rendszámnélkül...

Mindenesetre átérzem a helyzeted, piszok nehéz nem rápattani Az a szerencse, hogy szar az idő, nem annyira szívfájdító.
Zozó nagyon szép lett a leömlő és gyönyörű még mindig a CB500 kékben!

Jövő hétvégén én is próbálom megejteni a kipufogó csiszolást+festést. Nagyon ráfér már a kicsikére...

Csiszoltad végül, vagy kromofág? Homokfúvó?
Halihó!

Laci ismétlem: üdv a klubban! Nagyon szép motor! Szépen lefényeztétek. Sok élevezetes kilómétert hozzá!
véletlenek márpedig nincsenek!
az adatlapomon a magyarázat Laci!
Szép Jó Estét!

Én is jelentkezem, nem vesztem el !
A kipufogót+leömlőt Sikerült megcsinálni Köszönöm a segítségeket, és várom mint mindenki a szééép időőt

Minden jót... Széles utat
Uhhh... nem indul zökkenőmentesen a szezon Szerencse, hogy nem lett bajod! Nekem is rémlik, hogy a gumiszervízben a lekemrekötötték, hogy óvatosan menjek a friss gummával, csúszkálhat. Persze könnyen vagyunk okosak, bárki kerülhet hasonló szituba sajnos...

index, lábtartó:
nagyvas.hu

bontók:
(majosháza, motorbontó rész)
http://www.auto-tuning.hu/inde...

egy másik:
http://www.motorbonto.hu/bonto...

illetve:
ebay.de
Ott tuti találsz idomot ha idehaza nem lenne!

Sok sikert!
Üdv,
Zoli
Ebből a képből posztert kellene csinálni. Nagyon tuti, véletlen vagy direkt beállítás?
A törvény "képviselőivel" találkoztál?