ja a CBF500 motorjának visszaalakítását biztos meg lehet oldani! Asszem a régi karbi is van benne. Át kéne nézni pár manuált aztán okosabbak lennénk...
Lehet ill. érdemes mókolni ,kiiktatni a CBF blokk átalakításait?
Van egy retro W 650 em azon a sokan kiiktatták a különféle csövezést ,elszívót befúvót szelepet és állítólag szebb lett a hangja,csökkent a fogyasztása.
CBF-en csinált már valaki ilyet?
huhhh... sikerült az évtized üzletét összehoznod! Ennyiért egy jó kis CBF naon jó! Főleg hogy az előéletét is tudod.
Amúgy marhára tetszik nekem is a CBF formája. Dögösebb a központi rugózás miatt is. De kár volt megpiszkálniuk a CB500 motorját Ha 1:1-ben örökölte volna, akkor lenne az igazi...
Persze látjuk a környezetvédelmi előírások szigorodnak, most már a CBF500 is a múlté
A CB már ki volt nézve,de az egyik ismerős szólt,hogy osztrák rokonának van egy CBF-je eladó.
A csaj négy évig motorozott vele, de a baráti társasághoz igazodva vett egy Hornet-et.Kérte a kereskedőt,hogy számítsa be az 500-ast.
Az olyan pofátlanul alacsony árat mondott a vasra,hogy beintett neki
.Végül úgy döntött ,hogy motoros havernak odaadja annyiért ,a kereskedőnek nem.
Így 530 ban itthon volt a szépség.(hja kérem ez okt. végén ,békeidőben volt 248 Ft-os Euro ért)
El tudod képzelni milyen hosszú volt ez a tél,hogy ne motorozzon a lány vele?
hali! négy rugós, jól látod a kérdést! Lehet, hogy az illusztráció miatt rontottak el valamit a biker-world-nél. A wemoto-nál is u.a. az 5 rugós ábra van mint a Biker-wolrdnél!
üdv mindenkinek sziasztok régnem jártam már erre . kérdeznék néztem a jomultkorában a nagyvas.hu meg a biker-world. nél kuplunghoz rugot az egyik cég 5darabot ad a másik meg 4-et .akkor most hogy van ez? mert a manuálban megnéztem ott 4 darab rugovan a kuplungnál. vagy tartalékot ad de ezt nem hiném .ha valakinek van ötlete vagy tipje akkor szivesen vátom a válaszokat elöre is köszönöm.
Hát ma szomorú délutánunk volt... Remélem holnap nem lesz ennyire esős mert motorral szeretnék bemenni Pestre és szombaton is! Vettem Vector lánclakatot hogy le tudjam láncolni a masinát! XIII. ker azért még is csak XIII. ker de hát oda járok oktatásra.
Bocsi mindenkitől szégyellem a pofázmányom hogy a csőről még nem csináltam képet de eljön ám annak is az ideje!
Hofferes!
Gratulálok a motorhoz! Bevallom őszintén picit jobban tetszik mint a CB500 Kicsit dögösebb fiatalosabb, vagányabb (engem meg fognak kövezni) De ettől függetlenül imádom a sajátom! És remélem jó sokáig mellettem marad!
Sok-sok Baleset mentes kilométereket.
Ha Budapest környékiek vagytok és szakszervizbe vinnétek nagyon tudom ajánlani a HONDA TAKOBER-t! Megbízhatóak és korrektek!
Takober
1173 Budapest
Pesti u 5.
TESCO mellett a NISSAN autókereskedés épületében!
Telefon: 253-6784
Fax: 253-6785
Nem tudom, de az a gyanum, hogy uj gumival esoben olajra futottam. Nem dobott le igazan, de annyira mar nem tudtam korrigalni, hogy ne doljek el lassu temponal. Ugy 30m-t csusztattam keresztbe, beforditottam, de addigra mar megelozott a hatso kerek.
CBJózsival mi újság? Egy időben sokat leveleztem vele, sok CB500-as tudást átadott, megszállottja volt! Aztán jött a gyerek és Simson lett a Hondából ha jól tudom... Bírja még vagy vett nagymotort a kocsi mellé?
Csak CBLaci meg ne lássa! Nagyon hasonlít a szeretett ex Hondájára!
Van egy retro W 650 em azon a sokan kiiktatták a különféle csövezést ,elszívót befúvót szelepet és állítólag szebb lett a hangja,csökkent a fogyasztása.
CBF-en csinált már valaki ilyet?
Amúgy marhára tetszik nekem is a CBF formája. Dögösebb a központi rugózás miatt is. De kár volt megpiszkálniuk a CB500 motorját Ha 1:1-ben örökölte volna, akkor lenne az igazi...
Persze látjuk a környezetvédelmi előírások szigorodnak, most már a CBF500 is a múlté
Hát, ha le nem is szrelem, de egy jó nagyméretű svájcisapkát azért hordok, amit egyből rá lehet húzni!
de azért gondolom az érzés maitt néha néha leveszed és úgy mész vele ugye
A csaj négy évig motorozott vele, de a baráti társasághoz igazodva vett egy Hornet-et.Kérte a kereskedőt,hogy számítsa be az 500-ast.
Az olyan pofátlanul alacsony árat mondott a vasra,hogy beintett neki
.Végül úgy döntött ,hogy motoros havernak odaadja annyiért ,a kereskedőnek nem.
Így 530 ban itthon volt a szépség.(hja kérem ez okt. végén ,békeidőben volt 248 Ft-os Euro ért)
El tudod képzelni milyen hosszú volt ez a tél,hogy ne motorozzon a lány vele?
http://shop.wemoto.com/picture...
A négy rugós a tuti a manuál szerint!
Van már rendszámom!
Hát ma szomorú délutánunk volt... Remélem holnap nem lesz ennyire esős mert motorral szeretnék bemenni Pestre és szombaton is! Vettem Vector lánclakatot hogy le tudjam láncolni a masinát! XIII. ker azért még is csak XIII. ker de hát oda járok oktatásra.
Bocsi mindenkitől szégyellem a pofázmányom hogy a csőről még nem csináltam képet de eljön ám annak is az ideje!
Hofferes!
Gratulálok a motorhoz! Bevallom őszintén picit jobban tetszik mint a CB500 Kicsit dögösebb fiatalosabb, vagányabb (engem meg fognak kövezni) De ettől függetlenül imádom a sajátom! És remélem jó sokáig mellettem marad!
Sok-sok Baleset mentes kilométereket.
Ha Budapest környékiek vagytok és szakszervizbe vinnétek nagyon tudom ajánlani a HONDA TAKOBER-t! Megbízhatóak és korrektek!
Takober
1173 Budapest
Pesti u 5.
TESCO mellett a NISSAN autókereskedés épületében!
Telefon: 253-6784
Fax: 253-6785
üdv: szobbal
Te mit tettél ,hogy ledobott?