Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedves Szakik!
Tudna nekem valaki segíteni?
CBF 500.ról a Honda lespórolta a középállványt.Szeretnék faragni egyet.
Van valakinek(ismeretségetekben) a gépén ilyen szerkentyű. Szivesen megnézném, megmérném mielőtt nekilátok a faragásnak.
sziasztok ha egyszer sok pénzem lenne én is egy 1300cb venék. vagy egy bmw-t sokak szerint ez egy eretnekség lenne de nekem nagyon tetszenek a kéthengeres boxerek . mondgyuk ez a veszéj nem fenyeget hogy nekem ijen gépem lesz a közel jövöben mert se motoros tudásom se anyagilag ez nekem sokk egyenlöre állom édes álom marad.
éjen éjen.... akkor mára is megvolt a pozitiv élményem
kissb

Talált, süllyed.
Megírtam a motor felderíthető történetét a Veterán ujság 2007/08 számában és ez alapján tette be Zoli a könyvébe.
hofferes!

találtam még jópár képet a rendörségi Pannóniádrol( és talán rólad is egyet )
Ocskay ZOltán régi, szép Pannóniák könyvében,,,,,
vagy tévedek?
Szia!

Hétvégén végre hazahoztam a vasat.
Sziasztok!

Talán benneteket is érdekel, amit találtam:
CB1300 használtteszt
link

Zoli
hofferes
köszi a képeket! ne parázz ! mindne erőmmel védem a Pancsisokat, nem bánthatnak holmi japán lovsaok

nagyon szépek a Pancsik, a rendörségi nagy kincs!
grat hozzá!
Ha jól emlékszem, a francia rendőrök is próbálkoztak a P-21el.
Hali!
Na akkor én is vonulok az ágyba, mert holnap ott kezdem ahol ma abbahagytam. Aztán holnap után szintén...
Tisztára mókuskerék
Jó éjt!
Persze!
Én többször vonultam MZ-vel, de kb. 1/3 moci volt amcsi, van aki robogóval vonult. (kicsivel)
Akkor most ez hogy van? A Harley-sek mégis keverednek az egyszerű gyerekekkel?
He he a háttérben Sean Connery harcol
Ez egy Pannónia P21 lux autópálya rendőrségi elfogó motor 1973-ból. Kb 20-25 darab készült a BM nek és ez az egy maradt meg teljesen eredeti állapotban, nincs restaurálva,csak apró javítások történtek.
Ezt nagyon ajánlja a kereskedő, most akciós. 19900ft-lenne, van benne egy belső "napszemüveg" plexi is. Én felnyithatót akartam venni, de ő lebeszélt róla az 30000ft lenne. De igaza van. Az 1750g, nehéz.
Jut eszembe:
Jun 13-14-15.-én lessz az Alsóörsi motoros buli.
http://alsoors.freeweb.hu/hd.h...
Nem nagyon értek a sisakokhoz de nagyon jól néz ki! Azt tudom, hogy a drága az jó mert hangszigetel meg ergonómiailag izés, meg minden de attól még az ember a nyakát töri.
Amikor elindultam sisakot venni gondoltam max 15 rugó, aztán rámbeszélt a boltos egyet 32ezerért, mert tavalyi grafikás vagy mifene és tavaly 50ezer volt, meg akciós meg raktárkészleten van és jól járok . Megvettem és a neten rákerestem tényleg nem vertek át, de mivel kifutó modell hát ennyibe került.
Valami tesztet olvastam róla, 10-es skálán 8-ast kapott .
Páramentes azt mondták, de nem az mert párásodik, vannak rajta szellőzők lehet ne értek hozzájuk és az a baj
Egészségetekre!
Én már a CB-n megáztam ma. Nézd már meg légyszi a képen látható sisak ér valamit? AKIRA IZUMI sisak
A P-20 vagy P-21 (ezt nem tudom) valami rendörmotor?
Dehogy is, tegyed csak nyugodtan elfér, meg szeressük is ám!
Dógoztam , de korábban abba hagytuk (mer hogy vasárnap) aztán hazafele jövet eleredt az eső, itthon meg várt egy centrifuga de már az is kész van! Meg egy picit iszogattunk is azt meg a nőnap miatt
Mi is volt a kérdés?
Ja, nem motoroztam.
kissb
Teszek föl pár képet,de asszem már próbára teszem a CB 500 fórumozók türelmét.
Ma nem ültél motorra, esett az eső felétek?
Hát erre azt tudom mondani, hogy erről nem tudok mit mondani

Eszméletlen!
Hát ez tényleg nem semmi!