Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad lehet,

Bár sokakkal együtt az a véleményem, hogy egyféle motor nem elég, mint ahogy egy nő sem
Majd otthon speedelek a cébével, itt meg eltrötyögök ezzel a döggel, feketében, nem bordóban. Ha egyáltalán összejön.
A cb most volt műszakin, a bodis kipuffogó miatt nem szóltak semmit csak pénzt kértek, de azt azért megkérdezték négyütemű-e.....
Azért gondold át, szerintem a Hölgyet nem adják a motorral...
Hja, a bmw most 185 lóerős, minden sebességnél rettenetesen gyorsul, eközben rezonál, vibrál, ha a hondát egy óraműhöz hasonlitanám akkor a bm egy traktor. Nem szeretem. Meguntam. Emellett félek már autók között tempóban motorozni és itt az autók is mennek mint állat. A munka mellett soha nem volt időm pályára menni, max a schweinfurti autópálya jön szóba szombat vasárnap hajnalben. Ott nincs seb korl, tele van dühöngő sebességmániással, de már elég volt ez is.
A minap mentem egyet egy honda vt 1300 furyval, nem tudom ismeritek-e, rakok fel egy képet. Hát mondhatom csak nevettem egész uton. Holnap reggel megyek vissza a boltba. Ha meg tudok egyezni a faszival, elcserélem a bmw-t. Otthon orfün meg vár a CB. Van benne 8000 kilóméter, szegény halálra unja magát a sötét garázsban a töltőn. Unalmában maga alá eresztette az első teleszkópolajat...szimeringet cseréltem két hete rajta. Hát ez van, vigyázzatok az úton.
Üdv
Hogy hogy ilyen rövid közös élet lett a BMW-vel?
Szevasz, már most tudom, hogy nem lesz jó a jövő hét, családi programot (sajnos fontosabb) szerveztek be nekem...
Augusztus 20-ai hosszú hétvégére egy 2-3 napos osztrák kiruccanás?... (őszi Szardínia nekem tuti nem jön össze, csak ha nyerek végre a lottón )
MR Valaki,

nagyon örültem, hogy ennyi év után -igaz csak rövid időre - személyesen istalálkoztunk. (annak ellenére, hogy a Mr Valaki név alatt elvben egy 17 éves vörös nagymellű csaj is lehettél volna...) és remélem hogy eccer gurulhatunk egyet együtt akár többe is. Egyben küldök egy linket, melyet a bmw utódjának keresése közben találtam.
mindenkit üdvözlök a számüzetésből.

http://www.limbaecher.de/index...
OK! Akkor hétfőn itt "egyeztetünk"!
Bár ez a CB fórum, mégis megkérdem, megköveztek - szóba álltok majd velem - ha esetleg a supermotómmal megyek? Még nem biztos! csak kérdés....?
Szevasz, megpróbálom elintézni, hétfőn derül ki... (meló függő).
Részemről rendben
Hi! Bár még V.Attila sem válaszolt, azért kérdem tőled is - és mindenkitől, hogy 23.-án este Euroring...?
Mindenkivel szívesen találkozunk ám akár ott is! Ez nem amolyan privát fórum
Bevallom az idők nekem nem (túl) sokat mondanak, tulajdonképpen sohasem néztem semelyik pályán, inkább csak úgy célnélküli körözgetés kedvtelésből, nem nekem való már a versengés ...
Egye fene, - ha Abdul is úgy gondolja - kimegyünk egyik nap (este?) az euroringre - de valami kopott utcai gumit tegyél fel te is!
Pl. 23.-án van esti motorozás - jó lehet nektek?
Abdul barátotokkal még régen egyszer találkoztun este
akkor még zöld volt és volt rajta lámpa is
2.16 a H-ringen
1.23 az E-ringen
egyébként szinte gyári
én ritkán megyek a nagy pályára és akkor is napközben
ti este motoroztok
gyertek ti el örkénybe
Hi Attila! Egyszer meglátogathatnál minket a ringen ezzel a pályagéppel... Ha jól látom a vázon kívül már nem sok gyári cucc van rajta Meg hát jó lenne látni élőben, hogy mire is lenne képes a motorunk
Adj egy elérhetőséget, vagy hívj és beszéljünk. 06 20 443 7614
....rendesen....?
a tiéd mennyire tört össze?
megvan a hátsó lámpa is
egy évet volt a motoron és azóta a polcon van
fasza, úgy is jövőre átfestem a gépet érdekel, de a hátsó lámpa kéne
Idom mennyi?
zöld
Kakucson elcsúsztam és farral belement a gumifalba
Hali, bocsi, hogy eddig nem szoltam! Az asszonnyal atbeszeltem a dolgot (csak miatta lett volna a hatso doboz), es tuti hanyagolni fogja a motorozast hatul egy ideig (amig a CB lesz - tehat sokaig), ezert koszonom a lehetoseget, de sajnos nem tudok elni vele.
Mi tortent?...
Tudom-tudom, en tartozok valamivel?:)