Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

... Akarom mondani ertekelEM Karesz fotoit
Jogos a tabla, durvan veszelyes helyszinnek latszik (jofej az oldalbordad, le a kalappal!
Jaja, ertekeljuk am a noi nem szepseget nepszerusito fotoidat
Ez meg az utcai korszakodban tortent?
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A JÓKÍVÁNSÁGOKAT ÉS AGGÓDÁST! Jól esik

Jelentem jól vagyok, alkatrészek (talán már holnap) érkeznek, úgy fest nem fogtok megszabadulni tőlem

A csajom (aki mellesleg 25 éve kedvenc feleségem) megszólt, hogy rossz fényben tüntettem fel őt a "baleset" (mondjuk úgy balf@szság) leírásakor - miszerint ő csak a motorral foglalkozott...
Nahát persze ő is nagyon aggódott, átöltöztetett, símogatott, dédelgetett, biztatott, mindent megtett értem ami csak tőle tellett - és ez mindig így is szokott lenni... Örülök, hogy éppen otthon volt...(és ez kivételesen nem vicc ) Szeretlek Krisukám! (ő is olvassa ám rendszeresen a fórumot - tehát óvatosan az elszólásokkal )
Persze humora is van, másnap reggel ez a látvány fogadott a "katasztrófa" helyszinén:
Helló Repsolfan Karininja Karesz ! (nem keveset röhögtünk a beköszönésed utáni mondatodon )
El vagy tűnve a fórumról (ellentétben a face... )...
Hátsó ülés? Miben sántikálsz? Csak nem három személyes lesz ?
2011-ben háromszor a másodiknál egy hétig aludtam az intenzíven
15 eves koromban estem (remelem marad is igy) utoljara motorral. Bringaval kb. 10 eve, de annal a tul sok italozas is kozre jatszhatott
Palikanak van szerintem, neki eladas utan megmaradt a gyari szett ules (a velur limitalttal adta el a CBt), rakerdezzek nala? Holnap talakozom vele.
Szasztok
Repsolfan vagyok, csak a fasz se emlékszik arra a jelszavamra..
érdeklődnék, hogy valakinek nincs-e egy felesleges hátsó ülése..
Ferikémnek jobbulást
Én még idén nem!
Jobbulást kívánok én is.
Van még itt valaki (Valaki) aki nem tanyázott motorral (rajtam kivül)?

Aggódom miattad Feri
Jobbulast azert! A kovetkezo ringig van meg legalabb 2 het, nem lesz gond.

Tudod, mi az érdekes? Én is csak röhögök az egészen... még csak ideges se voltam... Benne van ebbe a játékban sok minden...
Ja, 8.-ára regisztráltam
(jó lenne ott is lenni - de miattam ne jöjjön ki senki, mert nem biztos, hogy tudok menni! )
Upsz... Ha nem ismernelek (korodat , motorozasi tudasodat es tapasztalatodat), akkor azt hinnem valami kis hulyegyereken kifogott az ero
De ennel nagyobb bukta ne legyen! Az meg, hogy meg mindig vaganykodsz az asszony elott...hat szivmelengeto na
Aug. 8ra azert regisztralj be!
Hi Abdul! Aug 8-ra regisztrálok, bár ott lesz melóm, de nem kizárt, hogy addigra végzem... Olvasd el az előző hosszú hozzászólásom
Mindenek előtt bocsánat... Na szóval... Biztosan voltatok már ti is olyan kellemetlen és csalódott helyzetben, hogy tőletek kívülálló okokból nem tudtatok résztvenni egy tervezett és ráadásul várva-várt programon. Különösön kínos a dolog, ha ezt a programot tulajdonképpen te magad szervezted (kezdeményezted). Sajnos ez történt most velem is - illletve mégsem, mert ha jobban belegondolok, az ok - amiért nem tudtam elmenni az általam kezdeményezett közös Euroringes motorozásra - egyáltalán nem kívülálló tőlem...
Mondjuk úgy "érdekes" történetet mesélek:
Bár néhányan már tudjátok, elmondhatom, hogy elég sokat motorozom, közlekedem is motorral, nem csak hétvégén gurulok, néha pályára is kitévelyedem, jártam hosszú túrákon messze tájakon, nappal - éjjel, napsütésben - felhőszakadásban, sok sok kilométer - hál istennek balesetmentesen... Ez idáig...
Szombaton reggel ugyanis sikerült eldobnom a CB-t - persze rajta voltam én is... Ez tulajdonképpen szokványos is lehet, hogy mi ebben mégis az érdekes? Hát az basszus, ez :
Hosszú (15-20m) füves udvarunk van, két betoncsíkkal a hátsó garázstól a kapuig. A kétszárnyas motoros kapunkat úgy állítottam be annó, hogy a "motoros távirányító" csak a bal oldali szárnyat nyitja. Szombat reggel, napsütés, jókedv, laza öltözék, szüleim és feleségem széles mosollyal köszönnek el amikor magamrahúzom a sisakot, indít, integet, laza-vagány sportos indulás, kövér gáz majdnem a kapuig, ott egy rövid, de annál határozotabb fékút, lett volna - ehelyett a fékezés pillanatában - mivel a betoncsiknak túlságosan a szélén mentem - balra a fűre kitört a motor eleje, egy villanás alatt landoltam a jobb vállamon, majd néhány méter csúszás után megfogott a kapu becsukott szárnya, majd néhány tizedmásodperccel később érkezett utánam a moci és a lábaimat használva lökhárítóként szintén megállt a kapunál... Aztán jött a vergődés, mire kibírtam rángatni a motor alá szorult lábamat addigra a szüleim ott zokogtak felettem. A feleségem már nézegette a motort Szerencsére nem történt sem velem sem a mocival komolyabb baj, én megúsztam (a jónagy nyekkenés mellett) egy váll és lábfej zúzódással + náhány pici horzsolás, a moci: jobb lábtartó és hátsófék pedál, első fékolajtartály, tükörtartó kengyel, kis tankhorpadás a bal térdemtől, és kicsit a kormány is elhajolt, plusz kis csúszásnyomok a tükrön, kormányvégen, fékkaron... (azt kell mondjam, a rossocromo "bukógomba" jocskán megkereste az árát, mert sem az elemek, sem a blokk nem sérült!
A tanulságot mindenki vonja le magának... (én is levontam - szélesebb betoncsík kell - és persze nem vagánykodom - ha nem muszály )

Csak azért írom le ma mindezt, mert két napot (szombat-vasárnap) végigdolgoztam (az nálunk most 15 óra/nap volt...), a tegnapi napot pedig szinte mozdulatlanul az ágyban töltöttem mint egy kiásott hulla Tulajdonképpen arra számítottam, hogy sikerül úgy kipihenni magam, hogy másik motorral ki tudok ma menni, (ugye fiatal egészséges szervezetnek ennyi elég ) de reggel kiderült, hogy nem ma, hanem sztem egy-két hétig ki kell hagynon a motorozást... (a vállam odavan)
Ez van... szóval bocs mindenkitől - főképp Virág Attilától, hogy lóvá tettem! De remélem pótoljuk hamarosan...
elérhetőségem 70 9425199 virág attila
A holnap nekem tuti nem jo, de van mar uj idopont a Hungaroringre. Augusztus 8., ha alakit erdekel.
Nektek jo motorozast holnapra!
holnap?
"Abdul"
Kááááár, hogy nem tudsz jönni kedden... Aug 20 és környéke "sajnos" nekem meló (elvileg - remélem...)...

Háááát... tulajdonképpen sztem három moci már elég
, bár akárhogyan is "fikázgatom", egy GS1200R-t még el tudnék képzelni a sorban... - da csak akkor ha majd nyersz a lottón
Aztán ha majd én is nyerek - egye fene veszek egy rötyögőt is, hogy HVG se lógjon ki a sorból
Abdul,

A cb nem teljesen felelt meg a gyári szabványnak, pl a bodis előtt már a motorblokk van, közte semmi stb...Nem inditották be, a hangja nem volt érdekes pedig lett volna nagy meglepetés...Csak megemlitem hogy előttem egy R8 audi műszakizott, megbukott a vizsgán mert a hátsó gumikon kilátszott a vászon...a szomszéd gumis keresett a kukájávan kidobott lefutott gumikat rá mert a tulajnak nincs pénze uj gumikra...

Feri,

Ha mennék, a CB-vel mennék ugyis. A V2 honda max itt a városban (város.....akkora mint otthon egy nagyobb falu) fog futni.
Holnap reggel kiderül. Különben rengeteg az eladó kevés kilométeres gép.
"virága"
Na sajnos Abdul dobja a közös bulit - fontosabb a család.. nem is értem...
Én viszont továbbra is tervben tartom - szóval hétfőn (esetleg még kedden is - véglegesíthetünk, hogy megyünk-e...
Welcome back "HVG"!
Nem kell mondanom, hogy nekem is jólesett a "randi" a motorosbetyár tesódéknál - mióta kiderült ez a "kis" összefonódás, bíztam benne, hogy egyszer összefutunk valahol... :) :) - és valóban jó lenne egyszer egy naaaagy közös gurulás - bár ha az újonnan kinézett fekete csepptankos rötyögővel jössz, akkor le kell majd húzni a powercommanderes-kiherélt CB-kről egy-két gyertyapipát :) (persze ez csak poén... szép kis vas a jövevény ... bár én nem vennék ilyet ... na jó ez is csak vicc volt... (vagy mégsem ? )
A kawás linket - ha Te még nem tetted - én továbbítom a tesódnak, lehet, hogy Ő sokkal jobban érintett lehet benne mint én... (nekem egy elég ebből a típusból ( jó tudom... km futás... meg ilyenek... - szóval köszi! )
Kitartás ott messze! (és ha tudsz valami tv-s filmes melót kinn, szólj! (na ez viszont nem vicc )
Valakinek 3 sem eleg, igaz Mr.?
Bodis miatt kellett fizetned? E szabanyos... Vagy csak a normal dijat kellett fizetni?