Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugella, humor, motorosok között bele kell férnie :)
hát ha olyan hülyeségeket írsz, hogy "azért mert jobban néz ki" akkor annyira ezért nem kell csodálkozni. tipikus tini őrület, hogy rakjunk rá 250 széles gumit, mert faszán néz ki. KisCBR nél is írják, hogy ilyen gyenge meg olyan gyenge, és ezzel párhuzamosan azt is, hogy kéne rá vastagabb gumi, mert így szarul néz ki. Most akkor mit akarnak azok is? döntsék már el...
ezaz basszátokmeg kérdezek valamit utána meg kapom a fél oldal oltást...
meg azis hogy hátra max mekkora gumit lehet felszerelni rá
van is iylen kérdés a kresz-ben, nem? Hogy legfeljebb mekkora sebességgel közlekedhet pedálos triciklijével? :D
szerintem tegyél rá ilyen kis pótkerekeket is azzal még jobban néz ki!
Arra a kis sűlyú motorra minek kell úthengert tenni? A mérnökök amikor megtervezték, kiszámították ,megtervezték, hogy a motor dőlésekor a súlypont a feltámasztási ponthoz viszonyítva hogy helyezkedjen el. A lengővilla lengő tömege pontosan mennyi kell legyen. Erre gondoltok egyet, és majd ti megváltoztatjátok. arról nem beszélve, hogy ha a rendőr megfog, még fizetni is fogsz, mert nem a műszaki paramétereknek megfelelő felszerelésed van. Vegyél még xenont is hozzá, ha lúd legyen kövér. De ugye a motor a tiéd. azt teszel amit akarsz.
Akkor tedd vitrinbe, ott mégjobban néz ki:)
nem, nem azért, hanem mert azzal jobban néz ki
Mert már a Fatökű Lajosnak is olyan van.
Mi a tosznak szélesebb guma mint a gyári?
Hogy megfogja a motort?
130/70/r17-es a gyárija a macskának. Ha ettől eltérsz akkor kanyarban nagyobb döntésnél instabil lesz.
nekem most 140es van fenn, de jobb lenne mondjuk 150es vagy van valami hátránya?
úgy rémlik hogy 130 (ami gyárilag van rajt)
már nemtom pontosan hogy mekkora van rajt alapból, de nagyobbat hülyeség is felrakni, meg nem is fér el
szerintetek hátra mekkora a legszélesebb gumi ami felmegy?
Elképzelhetőőő :D
Előttünk pedig egy 600as CBR Two Brothers dobbal azthiszem :P
nem te mentél előttem a fényestől induló motorostalin,egy mitos gyerekkel?
köszi
nomináltalak, holnap valamikor csekkold a fiókod, ott kell hogy legyen.
chuckyoooo@gmail.com
/4db óóóóóóóóóóóóó betű/ kipróbálom, ha küldesz invitot. köszi
ezzel kezdtem :D
azmiaz?
esetleg ha valakit érdekel van google wave meghívóm eléggé elszállt mennyiségben... bárkinek szívesen küldök (csak gmailes címre lehet)
Igazábol én kiprobáltam repsolt, power1, agip speed!
Ha repsolt veszel akkor legyen leglább 3000ft super competition aszem 3200!
De én castrol power 1 racing-el etettem 3100 ér megkapod magán kutnál sokan azt mondják a legjobb neki. Lényeg hogy ful szintetikus legyen és magas fordulatszámot birja rendesen legyen kenés.