hát ha olyan hülyeségeket írsz, hogy "azért mert jobban néz ki" akkor annyira ezért nem kell csodálkozni. tipikus tini őrület, hogy rakjunk rá 250 széles gumit, mert faszán néz ki. KisCBR nél is írják, hogy ilyen gyenge meg olyan gyenge, és ezzel párhuzamosan azt is, hogy kéne rá vastagabb gumi, mert így szarul néz ki. Most akkor mit akarnak azok is? döntsék már el...
Arra a kis sűlyú motorra minek kell úthengert tenni? A mérnökök amikor megtervezték, kiszámították ,megtervezték, hogy a motor dőlésekor a súlypont a feltámasztási ponthoz viszonyítva hogy helyezkedjen el. A lengővilla lengő tömege pontosan mennyi kell legyen. Erre gondoltok egyet, és majd ti megváltoztatjátok. arról nem beszélve, hogy ha a rendőr megfog, még fizetni is fogsz, mert nem a műszaki paramétereknek megfelelő felszerelésed van. Vegyél még xenont is hozzá, ha lúd legyen kövér. De ugye a motor a tiéd. azt teszel amit akarsz.
Igazábol én kiprobáltam repsolt, power1, agip speed!
Ha repsolt veszel akkor legyen leglább 3000ft super competition aszem 3200!
De én castrol power 1 racing-el etettem 3100 ér megkapod magán kutnál sokan azt mondják a legjobb neki. Lényeg hogy ful szintetikus legyen és magas fordulatszámot birja rendesen legyen kenés.
Hogy megfogja a motort?
már nemtom pontosan hogy mekkora van rajt alapból, de nagyobbat hülyeség is felrakni, meg nem is fér el
Előttünk pedig egy 600as CBR Two Brothers dobbal azthiszem :P
/4db óóóóóóóóóóóóó betű/ kipróbálom, ha küldesz invitot. köszi
Ha repsolt veszel akkor legyen leglább 3000ft super competition aszem 3200!
De én castrol power 1 racing-el etettem 3100 ér megkapod magán kutnál sokan azt mondják a legjobb neki. Lényeg hogy ful szintetikus legyen és magas fordulatszámot birja rendesen legyen kenés.