Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi is eredetileg az aluljáróban tároltuk, csak aztán apám belekeveredett valami részeg balhéba, és kiraktak minket a felszínre.
Itt miskolcon hó esett, de mi házban tartjuk a sz.gépet.
az a baj, hogy a sok hótól nem találom a billentyűzetet, és a monitort is alig látni. Csak azért tudok most is írni, mert a reggeli ónos eső kicsit lemosta a a havat a gépről :D
Hűűű ez a hó mindenkit kiütött? Mi ez a csend?!
Heló, nekem van ilyenem eladó felesleges, csak ez maradt meg az idomokból. zárható, a kulcs is megvan hozzá. Ha érdekel beszéljük meg: prostreet kukac citromail pont hu az emailem.
köszi a válaszodat!
erről a zárról lenne szó ami a műszeren rajtvan füllel együtt!
hali! nsr 125r-hez nemtudjátok hol lehet kapni a benzintank ajtót ami zárja zár avval a füllel kellene . nemtudtok segitteni hol lehet ijet kapni vagy esetleg valakinek nemlenne plussz! előre is kösz!
Amikor én megvettem az nsr-t 150-es hátsó volt benne. A sárvédő oldalát szétvágta(láncba pont nem ért bele). A sárvédőn kívül rendben volt ránézésre. Viszont amikor az első tempósabb kanyarba értem, ki akarta egyenesíteni az ívet. Nagyon rossz vele kanyarodni. Le is dobtam róla rögtön, és kapott egy 130-ast. Nsr-re 130nál nagyobbat ne rakj!
akkor fasza
Hát még mi!
Hát még én!
köszi, örülök h valakihez eljut az amit mondok
Szívesen segítek ha bármi baj van. de maradj a középúton.Kifizetődik.
Hát nem. És remélem nem is fogok, sem hülyeséget csinálni, de ezért is kérdezek mielőtt csinálok valamit.
Nem mindegy! most nézem hogy fiatal vagy. fogsz még hülyeséget csinálni, anélkül is tudom magamról, pedig én már "régi motoros vagyok". Csak tudod milyen szar egy motoros temetésen állni?!
Nekem a 750 -es Hondán 130-as gumi van.És pont jó. Elő nem fordulhat, hogy elpattogás miatt, alápattogok egy kamionnak. Mert nem arra van tervezve a lengéscsillapítás . Vegyél azon a pénzen egy jó motoroscsizmát , ami "jól néz ki". Még hasznos is.
nem utolsó persze, de ne már a biztonság vagy netán a teljesítmény rovására menjen...
Szerintem a 40 évesnek meg szinte mindegy, hogy mivel megy, csak legyen jól beállítva.
na mind1 essünk túl, a válasz: 130...
150-est már láttam benne, és, ha fontos a kinézet, akkor mivel kicsi a felni, nagyon összehúzza a gumit, iszonyat idiótán tud kinézni + beledarál a lánc. 140-esnél nagyobb nem kell. Amit írnak még másik szempont, hogy lényegesen másképp (rosszabbul) fog kanyarban viselkedni a motor.
Szerintem a kinézet nem utolsó szempont és 40 évesen sem lesz az utolsó. Ja volt annyi agyam, hogy kérdezek olyanoktól, akik valamennyire értenek hozzá, erre teljesen hülyének vagyok nézve nem is tudom egyesektől miért is vártam többet?!
rakd közelebb a fejedhez.
lehet, hogy visszaadom...
nem látom már a 0,1 es drótot rendesen.
akkor most én is mondok egy humort :D a hangszórókat majd valamikor megcsinálod?
Csak azért kérdem, mert anno azért ennél gyorsabban visszakaptam a holmijaimat.
Szerintem a 140essel is szar.Tényleg nem véletlen a gyári méret,a meglévő,de nem felrakott gummám is 130as már.