Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem az nsr-en hosszu áttételek vannak a crm-en azonn rövidebbek
és a váltókar az télleg hátra fele áll de rendesenn vannak benn a sebességek, mer ha ugyan az lenne a váltójja mind a kettőnek akkor nsr-en lefele lennének a sebességek
laci az nsr kerekeket hogyann tuttad belefaragni a crm-be?
főleg az első féknyereg érdekelne
Eladó 52 AXO motoros bőr ruha irányár: 130000ft jóállapotban, nincs fél éves 170cm ajánlótt magaság
ha jól vettem észre akkor az nsreken hátrafelé áll a váltókar h a nem javítsatok ki. de ha igen akkor teljesen más a váltó is. amugy meg 995ban ugyanaz.

ezt a középső felfpgatót én nem értem. hol van az mire gondolsz?
a középső blokkfelfogató csavar helye máshol van, a vízpumpa csövének a szöge is más egy kicsit. Még talán néhány apróságban különböznek.
az nsr meg a crm blokkja között mi a külömbség és miben hasonlittanak? ugytudom hogy a henger az ugyan az
bocs ezt nem ide akartam:D
hello, keresek gyujtótekercset akinek van az kérem szóljon!
szerintem csak a tekercsre meg a jeladóra van szükség ami meg ha jól emléákszem éppen maradt a töröttből is
Dettó, ha szeretnéd, visszaküldöm.
Hát már csak 1 szett van meg. (a másikat odaadtam emzolinak, ahogy megbeszéltük) És asszem, hogy törött az alu fedél (amire fel van rakva a gyújtásrész) és csak az akkuról gyújtós tekercs van meg, +a nem önindítós lendkerék. Fogalmam sincs mennyi ér, de akár postaköltség áron is odaadom.
Sziasztok!segitséget szertnék kérni máma mentem egyet az nsr-el most vettem 1hónapja ojan problémám van hogy amikor megyek vele akkor valalamikor megállok néha elkezd fulladozni aztán megint megy. de nemáll le semmi baja . Az nemlehet hogy koszos a karbija mert unokatesómtól vettem annál 5hónapot állt nem volt benn semennyi benzin se. Meg amikor elhoztam érezhetően jobban ment amióta fullad nemismegy annyira. de nem mindig csinálja. Ha lehet valaki hozzáértő segithetne. És azt honnan tudom meg hogy dugócsere érett ? Lehet valaki hozzáértő segithetne! Előreis kösz
megvárom just ajánlatát akkor :D
dzsuker!

a legjobb ár fog győzni szerintem
Bocs ha közbe szolok de ha Justnak netán nincs vagy valami akkor nekem van és eladó... de nem csak irtam nem akarom elvenni Just üzletét
Szeva Just!

Nem lenne kedved megválni pici összegért egy nsr, vagy CRm ( amit tőlem vettél ) gyújtás deklitől állórésszel meg jeladóval?

MÉG egyenlőre csak érdeklődés szinten kérdezem, egy jövendőbeli CRM es kolégát segítenél ki vele !
JÓ állapotú gumit keresek 125-ös nsr-re (91-es elöl 17"-es hátul 18"-as felni)
én megint csak arra tudok gondolni, hogy törötten is megfelel neki.
(mint ahogy majd nekem is jó lesz egy üzemképtelen NSR, csak ne legyen összetörve)
Ennyiért legfeljebb Rd 250 est tudsz venni.
Persze, jóaz, csak szerintem te nem erre gondoltál:)
Sziasztok!
nem tudtok elado 250 2t sportmocit?
olyan kell aminek van papirja és 150eFt környékén van.

köszi ide irjatok
caspian1@citromail.hu, forumon nem vagyok ezért e-mailra irj

köszi
BUÉK
B.U.É.K.
Rendicsek
Én meg nem néztem vissza a második komment előtt, hogy már írtál.
Különben feleslegesen nem írtam volna másikat.
Én is imádtam ahogy visított "nagy adrenalin bomba" de sajnos ez az élettartamában is meglátszott, pedig mindent megadtam neki...
Lett egy hajtókar szakadásom 180-nál a négyes hengerben és már nem érte meg megcsinálni, pedig nagyon szerettem....
Jóvammá, benéztem, előfordul.
Azt hittem, megint valami 15 éves hazudozik össze vissza, nem ez lenne az első eset itt.

Valóban utánanézhettem volna jobban, bocs.

Nekem kb ott kezdenek el tetszeni a 4t izék, amikor 20 körül visitanak.
Ezek szerint még sokaknak szólni kéne, hogy szánkójuk van :
Neki is : http://www.expressz.hu/auto/mo...
Szerintem szólj neki.....