Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nafene.

Neked is boldog új évet:)
Szeretem az "okoskodó" emberkéket
Szerintem én nézegettem pár évig de nesze :
Bár az is lehet, hogy photshoppal retusáltam a hótalpakat és a láncot....
aha, biztosan:)

Egy pillanatig ne zavarjon, hogy a "PHazer" az nem motor hanem hómobil, amiről te beszélsz az fazer:)
Még az adatlapodon is rosszul van:)
Hát az attól függ, hogy milyen 250-es az
Volt egy Belpiacos Phaserem, hát had ne mondjam 20 000-nél szabályozott és a 600-as vasak csak a hátadat láttak úgy 180-ig.
Igaz találkoztam az ellenkezőjével is.
BUÉK mindenkinek
nem tunt ugy mint amit megutott valami, de majd elobb utobb kiderul. Remelem nem esett baja...
Ha nem kapott konkrét ütést, jellemzően tényleg nem károsodik.
ja felfogtam a kerdesed. nem annak felhajtva is eleg stabilan kell allnia, arra emlekszem, mert a baratom nsr jen mar ultem.
na de mára elég volt a kockulásból megyek bebaszcsizok
lehet de most nem erre gondoltam Bár azis érdekell amit te irtál de ha jobban elolvasod akkor csak a mozgására vonatkozik az a kommentem
nem volt macskaNSR em, de szerintem az úgy van, hogy amikor felhajtod a standert akkor benyom egy kapcsolót, amikor meg lehajtod(kitámasztod), akkor a kapcsoló magától kiugrik. Vagy fordítva : amikor kitámasztod a motort, benyom egy kapcsolót, amikor meg felhajtod, akkor visszaugrik a kapcsoló nyelve. Ha folyton egyhelyben van, az úgy valószínűleg nem jó.
Hát még nem tudom, képzelheted hogy nem sok kedvem volt utána még nézegetni is. lehet, hogy csak az egyik törött alkatrész zizegett rajta. Aztán szétszedtem az elejét, és emiatt msot ugye nem lehet beindítani. De a kipum nem görbült/horpadt sem a hengernél, sem a blokk alatt, szóval remélem nem esett baja esetleg a gyűrűknek vagy a dugónak. Apám azt mondta, ütközéskor nem szokott a blokk károsodni.
Ja és Boldog Új Évet Mindenkinek!
Bokkból?
Ajjaj....
Addig szépen ment, nemértem mi leeht vele.
még olyan kérdésem lenne a sztenderrel kapcsolatban hogy amikor fel van hajtva annak mozognia kell? mármint ha lehajtom akkor mereven áll mint a ... de ha fent van kézzel tudom ki be mozgatni a rudat... azért kérdem mert eséskor kapott azis és nemtudom hogy elötte is olyan volt e
250eseknek csak hangjuk van
új motort talán már csak akkor kéne venni amikor jogosítványom is lesz, meg ezt is megtanulom rendesen használni :) Szóval majd nyugdíjazási ajándékként talán kérni fogok egy 250 -es gépen :1
Amúgy menni tud, hisz vele jöttem haza, csak nincs lámpám meg műszerfalam meg irányjelzőm (indexemet akartam írni, de nem jöttem rá hogyan kéne helyesen) Úgyhogy messze nem jutnék vele. Nameg a blokknak is fura hangja vót. remélem az karambolkor nem szokott sérülni...
szerintem meg szögeld össze,hogy tudjon menni, és motorozzál végre, idomokat meg veszel szépen lassan (vagy egy másik komplett biciglit)
BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok mindenkínek
És köszönöm nektek, ha volt valami kérdésem ebben az évbe és, mindenki megpróbált nekem segíteni MÉGEGYSZER KÖSZI!
Széthúztam azt a kábelt de nem változott semmi
Nem tudom, nem sokat foglalkoztam még vele. Elképzelhető, hogy igen. Igazság szerint egy árokba mentem bele ahol egy fa állított meg, de aztán hogy mi tört össze még arról fogalmam sincs. Ezért szeretnék komplett motort venni, mert akkor ami az enyémben rossz azt ki tudom cserélni. Nekem is asszem a bal tükröm repült el, de az tokkal-vonóval.
hát amikor én megcsuktam az elejét az rosszabb volt... nekem is kb igy összetört az idomzat... meg a lámpa ís... meg felni minden szar azt jobb oldalával kaptam el a kocsit és bl oldalt tőrt be tükröm.. neked kapott a teló is?
okés kösz írj majd hogy mi a helyzet akkor
valahogy sejtettem
nekem olyan sosem volt, illetve az Yz-n az volt, de azt azzal vettem
jah bocsi nem is neked akartam irni!bocs