Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne viccelj már, semmit.
ja és persze a te fizetséged. mennyit kérsz az ügyintézésért?
szuper.
kilehet ám.

mostmár mindent.
figyu nincs véletlenül légteleníttő csavarod eladó?
ez így "tokkal-vonóval"
de erre még rájön a magyar postai díj (kb 400 ft, nem tudom pontosan)
Ma útnak indítják, viszont 7-10 nap mire ideér, utána meg kb 2 mire én eljuttatom neked. Ennyit szerintem ki lehet bírni, főleg hogy most is van vagy -1 fok odakint
4600 ft? ha jól olvasom az nagyon jó.
plussz még a postakültség? vagy az bennevan?
néhány adat:
átbasztál.
halod. nagyon nagy volt.
más nincs?
csak hülyülök
nemár.
elvitték sajnos a csövet
Próbáltam még nyár elején egy 98-ast, az 7000-től indult meg, enyém 93-as, ez pedig 8-tól. Mondjuk így pont powernyitás alatt még 120-as utazót lazán tartja.
Nem nagyon vágom már az nsr témát, szinte mindent elfelejtettem már, de két félét tudok, van a TV-78(ez van a fojtatlanokban), meg a TV-124(ez van a fojtottakban). A csatlakozói mindegyiknek ugyanolyanok, tehát cserélgethető. Ezeken kívül még van szerintem másmilyen is, de ez a kettő tuti, és attól függően hogy melyik nsr-t hol csinálták lehet bennük különböző. Nézd meg hogy a tiédben milyen van, így látatlanba gyártási év alapján nem lehet tutit mondani.
előfordulhat, hogy a honda műhelyében is finomítgattak ezt-azt, hogy picit jobban menjen a gépük.
akkor újabb nsr-eken már más az elektronika? észrevettem am 2003ason kereken 7 ezernél kezd el húzni a régin ami szintén macskalámpás volt azon meg 8 fölött valahol! (93-as)
szewa Arpen! a számom 0630 215 88 61... Krisán Péter-t keress.
akkor addig előkeresem a relét
van belőle több fajta is!
A tank felnyit-a vízbetöltő nyílástól a hengerre menő csövet leköveted.
A cső végén 2 db 6-os anyával felfogatott kis lemez alatt van......
hengerfejben van egy nagyobbik csöcs,azalatt van ha jól emlékszem
El tudnád mondani h merre keressem a termosztátot a motorban? (jc22)
akkor kösz, hogy szoltál;)
Én pár hete vettem NS125R-t 40e-ért, hiánytalan de nem működőképes. Szóval amit a kollega emleget annyi pénzért egyáltalán nem lehetetlen, főleg hogy nem írt évjáratot
Értem, köszi!