Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

különbözik oldalanként?
nagyon szépen köszönöm!
az elmúlt 1 évben én is hasonló okok miatt nem estem el. még ráérek
:D
Főtengelycsapágyak :
6322
6305
2ütemű sportmotor. magasfordulaton él!
köszi a linket de oda is van irva hogy 50-esként használt szóval még nincs forgalomba se helyezve az meg asszem 85 vagy 95e ft plusszba, márha a papírok megvannak hozzá :(
250ért már van rókalámpás nsr http://www.hasznaltauto.hu/3214903_honda_nsr_1999
én még nem estem de mostanába nemis fogok mert nincs mocim
nem tudja valaki,milyen főtengely csapágyak vannak nsr-be?
Van valakinek motoremelője NSR-hez? Kellene pár méret vagy valami, mert szeretnék csinálni egyet.
Én szimóval majd 50E km alatt egyszer se zakóztam. Csak egy rossz babettával amin nem volt fék, csak egy helyen fogott, de ott meg blokkolt (az első).
Átiratás:
Péntek: Bemegyek, csaj adja a 2 csekket, elmegyek postára befizetni, vissza okmányirodába. Odaadom megint a papírokat, látom a csajon, hogy nagyon gondolkodik, rohangált 1 másik nőhöz, majd 20 perc múlva mondja, hogy lehetek tulaj, de üzembentartó nem, mert nem vagyok 18. Adott egy Üzembentartói szerződést, megírtuk.
Hétfő:
Ma visszamegyek, 3-an voltak előttem, de a csaj behívta elém + 2 ismerősét, akik utánam jöttek, utánuk odapofátlankodtam (vagy nem is annyira). Mondja, hogy gond van. Kérdem mi. Hát hogy a csekkeket úgy kellett volna befizetni, hogy X% a tulaj Y%-ot pedig az üzembentartó fizet. (Ja azt kihagytam, hogy biztosítást is meg kellett variálni, mert annak is az üz4embentartó nevén kell lennie). Aztán kicsit határozottabban mondtam, hogy ne szórakozzanak velem, végül az lett, hogy vmeik szülő írja rá, hogy Törvényes képv. hozzájárul az adásvételhez és végül én lettem a tulaj és az üzembentartó is. Biztosítást meg az enyémet fizetjük be és nem amit apu nevére írtunk. 2 "elpazarolt" délelőtt, de végre a nevemen van.
Amúgy egyre jobban meg vagyok a kis gépsárkánnyal elégedve.
köszi just!
hmm kicsit drágább a macskalámpás (jóval) pedig tudtommal csak a kinézet más na mindegy akkor marad az old school kinézetű nsr azok is szépek és olcsóak legalább, remélem a tél lenyomja mégjobban az árukat eléggé kicsi a keretem motorra mivel iskola közben dolgoztam eddig meg még 2 hónap plussz meló lessz :D max 240ért már biztos kapni jó nsr-t többet nem nagyon akarok mert nincs kedvem arra hogy a tanár meghúzzon^^
nem tudja véletlen valaki,hogy honnan lehetne beszerezni a kerékben lévő gumiszilenteket,amelyek a lánckerék kiálló részit fogadják be?
vagyis tudomásom szerint olyanok vannak,mint a crm be!
vagy rosszul gondolom?
fékbetéteket hol,és milyet érdemes venni?
rendszámmal 380-450, rendszám nélkül meg meg 270-340. (természetesen a macskalámpás)
Esni meg úgyis fogsz, ha használod. ( semmi rosszindulat, csak ez elkerülhetetlen, olyanról még nem hallottam, aki motorral nem esett el soha)
Amúgy meg rohaggyanak meg, most láttam én is 130 ért olyan NSR -t amilyet tavaly én 220 ért vettem. (csörög a blokk, de beindul, forgalmi lejárt) sajnos mindig csak azt látom, hogy kár volt megvenni tavaly ezt a motort...
sziasztok lenne egy szerény kérdésem nézegetem már egy ideje az nsr-eket megtudnátok mondani hogy egy elfogadható állapotú macskalámpás mennyiért megy most? (első motor ugyis zakózok /bár megprobáljuk nem véghez vinni/ szoval lehet 94es is :) ) előre is köszönöm a válaszokat!
előre kettő hátra kettő fél (70 kg voltam kb) nekem így jött be...
Guminyomás előre-hátra mennyi az ajánlott?
henger mennyiért van ha van.
szevasztok, van pár nsr cuccom, ha netán érdekelne valakit irjatok, vagy hivjatok....

http://kepesmotor.hu/honda-spo...
Hogy 125ös kétütem...
Hello!
Van egy NSR em, és az a baja hogy 4000-6000 ig dadog, ropog és nem akar menni, de 6000 fölött nagyon jó!
Mi lehet a baja? előre is kössz
Vidd el így az esztergályoshoz, leméri, elkészíti! de legalább 12-es csavart kérj a közepébe!
Fogyasztásához hozzátenném, hogy 65 km-t mentem városba...
Egyre jobban szeretem a kis NSR-t és mostmár egyáltalán nem bánom, hogy nem RS-t vettem! 2 személlyel, lakott területen kívül 90-100-as tempóval 3,2-3,4 körül evett, pedig powereztem is jópárszor. Imádom.
Nincs valakinek egy felesleges gyújtáselektronikája 98-as nsr-hez? Úgy szeretném ha lehet hogy rápróbálásra, hogy az-e a baja a gyújtásnak, és ha az akkor kifizteném. Ha nem akkor visszaküldeném postán. Tudom hogy ez így kicsit zűrös, de a szerelővel nem tudjuk hogy csak ez-e a baja, mert az ami benne volt, az teljesen össze van kókányolva... az előző tulaj forrasztotta, meg rárakott valami faggyúszerű szart, vagy nemtom mit, szal elég kókány
valaki legyen oly szíves,és mondja meg mik a hátsó kerék csapágyainak a sorszámai!
vagy méret is jólezs köszönöm előre is!
macskalámpás nsr-ről lenne szó!
Ok, köszönöm a gyors választ.