Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké, várni fogom : )
jah jó hogy szólsz. más irányárral raktam fel, majd módosítottam csak ez elkerülte a figyelmem.
Már nem azért de odaírtad h irányár: 190000 aztán meg h az ár FIX, a két dolog üti egymást
http://www.kepesmotor.hu/honda...

Nagyobbra vágyok, vegye meg valaki :)
Miután a rezgőt küldtem utána már én sem ültem ott.
Asszem ma megírom e-mail-ben ha lesz időm.
hello,
kormány megvan még?
amúgy tegnap elküldhetted volna a méreteteket, mert a gépem be volt kapcsolva, csak én nem ültem előtte :D
hello,
15 és 25e között
kölyök03 nekem van egy eladó jó állapotú bontott nsr ből 10e ft
nem tom de nekem van eladó jóállapotú
Helló mindenkinek egy olyan kérésem lenne hogy valaki mondja el nekem hogy honda nsr 125 öshöz menyibe kerülhet egy tirisztor (gyújtásrész) nagyon megköszönném üdv Tamás
Sziasztok van valami ötletetek hogy honnan szerezzek egy ns 125 höz vizhütöt?
egy másik CRM es koléga irt, nem tudok-e gondoltam rákérdezek mert ő nemnagyon fórumozik
LC4-hez nem nagyon kell, vagy rosszul tudom?
nincs valakinek membránja eladó vagymi?
aki velünk van nincs ellenünk... písz end láv... vagy fákk láv mék wór izlés szerint
örülné neki
áruló
pláne hogy unokatesódé
nah milyen az új bringám?
LINK
Remélem most már jó
Szeva srácok!

Régi vágyam, hogy vegyek végre egy motort, de eddig anyagilag nem engedhettem meg magamnak. A helyzet msot sem nagyon változott, de van remény. A youtubeon meghirdettek egy reklámfilmkészítő versenyt, aminek a közönségdíjára hajtok egy gyorsan összetákolt reklámmal. A díjat az kapja, akinek a filmjét a legtöbben nézték meg. Ezért kérlek titeket is, hogy segítsetek motorossá válnom. Nektek csak egy kattintás, nekem meg a világ. Egy gépről csak egyszer számol, szóval ahány gépen látod, annyiszor jöhet a katt. Ez nem kamuszöveg, korában is írtam már a fórumra, csak azóta sem lettem közelebb a dolgokhoz, de talán most. Előre is köszönöm mindenki segítségét.

Hát igen, ezt már párszor végigrágtuk, hogy kár volt oda bevinni a motort. Mostmár csak a pénzemre várok, és beindul az összerakási folyamat. Elvileg magam mellett emzoli is segít az összeszerelésben, szóval biztos nem lesz probléma.
Igen, a másik hengerből nekem is simán csak kicsusszant, ezzel nem tudom mi lehet, majd ma tovább vágom, és előbb utóbb kiderül...
A "szerviz" is ügyi volt ha eltörte. (ha lehet egyáltalán az ilyet szerviznek nevezni)