Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! azt szeretném kérdezni hogy mennyire megbizható a 125ös nsr. Eddig mbxem volt de szeretnék venni egy nsrt. Mennyit megy? mennyire gyorsul? van-e alkatrész?
elöre is köszi: WP
(gondolom nincsenek itt fanatikusok )
JC20 nsr hez van valakinek alkatrészlistája? (főleg a gyárilag használt csapágyak és szimmeringek típusa vagy mérete érdekelne...)
Attol fugg melyik nagymotoros papirokra gondolsz. Ha a kulfoldi papirjaira akkor 80-100. Ha megvannak az itthoni papirjai csak ki van vonva akkor tenyleg kevesebb.
jól vagy te összerakva? 35-40 kb
Cakk pakk olyan 80-100 korul. Moci koratol fuggoen!
Nincs vkinek elsö fékkarja nsrhez?
Nem tudjatok, hogy ha megvannak a mocinak a nagymotoros papirjai, akkor mennyi a forgalomba helyeyzese? A valaszokat elore is kossz.
Eladó egy 92-es Honda NSR 125R (JC 20as)
Ezen a héten (max május 10ig) rendkivül kedvező áron elvihető.
Szezonra felkészitett, új akksival + 1 tartalék, 2 éve volt újrafényezve.
télen fűtött garázsban volt tárolva.
Ir. ár : 130.000,- + 10E a Shoei bukó (S)
KP esetén a bukót grátiszba adom.
Sürgős lenne az eladása.
Képek az adatlapomon.
Helyileg Kispesten van a motor, bővebben mailben v. tel.on
E-mail. : nord72@gmail.com
Tel. : 06-20-3875220
Ma láttam egy piros-fehér NSR-t (kereklámpás)
integettünk egymásnak ,én egy tricolor NSR-el voltam esetleg valaki innen volt ?

Kiskőrösi kereszteződésben történt :D
Eladó az nsr-em: http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=142242
Jah van abban valami amit mondassz
Temetésre énis mennék motoros kíséret tagjaként ha használható állapotban lenne a moci...
Megkezdődött a szezon mindig ez van... majd egykét hónap és talán vége (berozsdásodott reflexek stb stb...) Ezen a héten is megyek temetésre
A hátul 18as kereküeknek ez a gyári gumiméret:
elöl
-100/80 R 17
hátul
-130/70 r18

az elöl-hátul 17-es kereküeknek nem tudom, de hasonló lehet.
Hali!
Meg tudja mondani nekem vki, hogy NSRen mekkora kerekek vannak?
Milyet érdemes venni? Mennyibe fáj?

Kösz szépen...
Slakow
Jut eszembe egy NSR fékjének kb milyen keménységűnek kellene lennie? Jelenleg egy Magura fékkar van rajta az enyémen hát ugy kb 1-2 centit be tudom húzni míg teljesen megfogja a kereket. Pedig Fém fékcsövem van és nem levegős a rendszer. Még a praktikeres krosszmotoron is keményebb volt a fék.
Így kicsit takony pedig fém a fékcső.
Nincs vkinek elsö fékkarja nsrhez?
hátsó fogaskereke nincs valakinek? 40-es fogszámú
Hát sajnos elég sok bolond van az utakon, ehhez hozzzá kell szoknunk...
Az árakról meg ne beszéljünk mer tegnap tudtam meg hogy 6750 FT/db a gyári eslő index... idomokról, matricákról, fújásról ne is beszéljünk
Azért a simon az más, mint egy NSR asszem valami 500forint lesz a javítása, egy nsr re, matricát nem kapsz ennyiért. Csak a tény, hogy van aki zebra előtt is így hajt, hát nem tudom.
Annyira mondjuk nem érdekes, csak inkább szánalmas.
Állok a zebránál, engedem át a gyalogosokat, erre egy hülye nő belémcsúszik hátulról... Nem csoda, hogy miután félreálltunk, nem volt nagy szája. Csak én nem tudtam mit csinálni, mert a motor csak ideiglenesen van nálam ,ezért biztosítás sincs rajta, úgyhogy végül kaptam 1000 forintot, azt bye. (első ránézésre csak a hátsóbúra törött el, izzóval együtt, meg a sárvédő görbült.) Csakhát néha eszem megáll, zebránál alap úgy kéne mennie, hogyha a semmiből terem ott egy ember, akkor is le tudjon fékezni(így meg azért könnyebb dolga volt, mert ott volt előtte egy lassító motoros is...), most akkor ha nem vagyok ott, a gyalogost bassza el? Na mindegy. hát ennyi volt.
Mivan most a levegőben?!
Mindenki töri magát meg a mociját szépen sorban...
Ilyenek ezek...
na mesélj...
helló! nekem van henger dugóm eladó. meg még sokminden ha kell.
Hello mindenkinek!Nemtudtok plexit jo állapotban?
Jaja, hangja az már van, mert múltkor kinntfelejtettem az esőn, és berozsdált, úgyhogy ha tolom, nyikorog. Amúgy nem, talán iylen május 10-12. ére kész lesz.
De most annyira nem is sürgetem, mert van egy simsonom, azzal majomkodom(suliba járok), ma meg is törtem kicsit, mert... majd ha érdekel miért elmesélem :D