Helló! azt szeretném kérdezni hogy mennyire megbizható a 125ös nsr. Eddig mbxem volt de szeretnék venni egy nsrt. Mennyit megy? mennyire gyorsul? van-e alkatrész?
elöre is köszi: WP
(gondolom nincsenek itt fanatikusok )
Attol fugg melyik nagymotoros papirokra gondolsz. Ha a kulfoldi papirjaira akkor 80-100. Ha megvannak az itthoni papirjai csak ki van vonva akkor tenyleg kevesebb.
Eladó egy 92-es Honda NSR 125R (JC 20as)
Ezen a héten (max május 10ig) rendkivül kedvező áron elvihető.
Szezonra felkészitett, új akksival + 1 tartalék, 2 éve volt újrafényezve.
télen fűtött garázsban volt tárolva.
Ir. ár : 130.000,- + 10E a Shoei bukó (S)
KP esetén a bukót grátiszba adom.
Sürgős lenne az eladása.
Képek az adatlapomon.
Helyileg Kispesten van a motor, bővebben mailben v. tel.on
E-mail. : nord72@gmail.com
Tel. : 06-20-3875220
Jut eszembe egy NSR fékjének kb milyen keménységűnek kellene lennie? Jelenleg egy Magura fékkar van rajta az enyémen hát ugy kb 1-2 centit be tudom húzni míg teljesen megfogja a kereket. Pedig Fém fékcsövem van és nem levegős a rendszer. Még a praktikeres krosszmotoron is keményebb volt a fék.
Így kicsit takony pedig fém a fékcső.
Hát sajnos elég sok bolond van az utakon, ehhez hozzzá kell szoknunk...
Az árakról meg ne beszéljünk mer tegnap tudtam meg hogy 6750 FT/db a gyári eslő index... idomokról, matricákról, fújásról ne is beszéljünk
Azért a simon az más, mint egy NSR asszem valami 500forint lesz a javítása, egy nsr re, matricát nem kapsz ennyiért. Csak a tény, hogy van aki zebra előtt is így hajt, hát nem tudom.
Annyira mondjuk nem érdekes, csak inkább szánalmas.
Állok a zebránál, engedem át a gyalogosokat, erre egy hülye nő belémcsúszik hátulról... Nem csoda, hogy miután félreálltunk, nem volt nagy szája. Csak én nem tudtam mit csinálni, mert a motor csak ideiglenesen van nálam ,ezért biztosítás sincs rajta, úgyhogy végül kaptam 1000 forintot, azt bye. (első ránézésre csak a hátsóbúra törött el, izzóval együtt, meg a sárvédő görbült.) Csakhát néha eszem megáll, zebránál alap úgy kéne mennie, hogyha a semmiből terem ott egy ember, akkor is le tudjon fékezni(így meg azért könnyebb dolga volt, mert ott volt előtte egy lassító motoros is...), most akkor ha nem vagyok ott, a gyalogost bassza el? Na mindegy. hát ennyi volt.
Jaja, hangja az már van, mert múltkor kinntfelejtettem az esőn, és berozsdált, úgyhogy ha tolom, nyikorog. Amúgy nem, talán iylen május 10-12. ére kész lesz.
De most annyira nem is sürgetem, mert van egy simsonom, azzal majomkodom(suliba járok), ma meg is törtem kicsit, mert... majd ha érdekel miért elmesélem :D
elöre is köszi: WP
(gondolom nincsenek itt fanatikusok )