Jobbnál jobbak, én meg mostmár szégyellhetem el magam a 2d, árnyalás nélküli rajzommal. De nem baj, engem megnyugtat az, hogy nekem ez a 2. művem, szóval igazi elvárást még nem támasztanak hozzám :D
Igen, én csináltam. De azért ez sem rossz, csak sajnos én nem tudok 3D ábrázolni, "ott pont hiányoztam" :D, ezért mindig csak oldalról rajzolok. Amúgy bár eleinte a tiedet szerettem volna lerajzolni, de aztán találtam a neten egyet, egyszerűbb festéssel (nincs úgy bedarabolva a kék minta.) úgyhogy aztán azt néztem rajzolás közben.
Hali!
Hát figyu, nekem max a feléig megy fel, de csak városban, vagy szívatóval még az elején, kb. 10 perc után. Amint kiérek és felveszem a 100-as tempót visszacsúszik a mutató a negyedéig, az alá nem megy!
Hello!
Van olyan köztetek aki most cserélt termosztátot vagy olyan akinek biztosan jó? Mivel azt szeretném kérdezni, hogy mennyi idő alatt melegszik be és meddig megy fel a mutató?
uhh basszus az fasza . Nem lett bajod? Motorral miújság?
Indexet próbálj nagyvasról rendelni , ott biztos lesz gyári NSR-re való én is most rendeltem nemrég a kawára egyet mert megvételnél nem vettem észre hogy az egyik szar.
Egyébként melyik szerpentinen estél? Csesznekin?
Na előre is jobbulást !
Eladnám 93-as NSR-et,tegnap sajnos megállt alattam,nemtudom mi baja lehet(talán a karbi dugult el).
Akit érdekel annak a viktor181818@freemail.hu címen tudok bővebb infót adni!
miután kivetted, dugd vissza a gyertyapipába, tartsd a vázhoz, vagy henger oldalához(lényeg h testet kapjon) majd önindítózz rá. ha szikrát látsz van rá esély h nem ez a baj.(bár gyújtás idözítése ettöl függetlenül lehet rossz szerintem) Ha nincs szikra takarítsd meg a gyertyát. ha igy sincs akkor valami gyujtás bajod lesz. Ha van akkor érdemes a karbi felé kacsingatni. Jah gyertyával vigyázz m nagyot tud ütni, inkább helyezd úgy h érjen hozzá a vázhoz és engedd el.
amúgy jó
Hát figyu, nekem max a feléig megy fel, de csak városban, vagy szívatóval még az elején, kb. 10 perc után. Amint kiérek és felveszem a 100-as tempót visszacsúszik a mutató a negyedéig, az alá nem megy!
Van olyan köztetek aki most cserélt termosztátot vagy olyan akinek biztosan jó? Mivel azt szeretném kérdezni, hogy mennyi idő alatt melegszik be és meddig megy fel a mutató?
Indexet próbálj nagyvasról rendelni , ott biztos lesz gyári NSR-re való én is most rendeltem nemrég a kawára egyet mert megvételnél nem vettem észre hogy az egyik szar.
Egyébként melyik szerpentinen estél? Csesznekin?
Na előre is jobbulást !
Eladnám 93-as NSR-et,tegnap sajnos megállt alattam,nemtudom mi baja lehet(talán a karbi dugult el).
Akit érdekel annak a viktor181818@freemail.hu címen tudok bővebb infót adni!
Mégegyszer felrakom a kérdést:Nincs valakinek 520-as O gyűrűs lánchoz szétszedhető patentszem-e?
Thank you for your business! Deal with you any time again.
A+++
Kérem szoljon akinek van!
Csőő
pénteken nem jött, szóval biztos hétfőn jön. Te megkaptad a gempát?