Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobbnál jobbak, én meg mostmár szégyellhetem el magam a 2d, árnyalás nélküli rajzommal. De nem baj, engem megnyugtat az, hogy nekem ez a 2. művem, szóval igazi elvárást még nem támasztanak hozzám :D
fuuu ez csalááááásm meg pfuuj autó na viccet félretéve fasza lett ez is
jaja vágom , hát majd ha lesz időm (kétlem ) akkor talán valamelyik kép alapján megpróbálkozok én is egy rajzal
Én parasztba toltam, a főbb körvonalakat átmásoltam, a többit én faragtam:
Igen, én csináltam. De azért ez sem rossz, csak sajnos én nem tudok 3D ábrázolni, "ott pont hiányoztam" :D, ezért mindig csak oldalról rajzolok. Amúgy bár eleinte a tiedet szerettem volna lerajzolni, de aztán találtam a neten egyet, egyszerűbb festéssel (nincs úgy bedarabolva a kék minta.) úgyhogy aztán azt néztem rajzolás közben.
hosszú a farokidom, rövid az olalidom csálé az "esőkerék" ja a hátsókerék meg már skiccnek is nagy
amúgy jó
na sza lenyém iylen volt ,de ez még csak félkész ráadásul így utólag nézve az arányok isncsenek nagyon rendben
áá frankó lett , gondolom te csináltad? enyémről mintáztad? egyébként nekem is van egy félkész még az NSR-ről lefényképezzem majd?
Hali!
Hát figyu, nekem max a feléig megy fel, de csak városban, vagy szívatóval még az elején, kb. 10 perc után. Amint kiérek és felveszem a 100-as tempót visszacsúszik a mutató a negyedéig, az alá nem megy!
Okok akkor majd ma átbicózok vele.
Ma kéne a keverékállító csavarom. (vagyis már múlthét csütörtök óta kéne, de ma valaki hozza is át)
Hello!
Van olyan köztetek aki most cserélt termosztátot vagy olyan akinek biztosan jó? Mivel azt szeretném kérdezni, hogy mennyi idő alatt melegszik be és meddig megy fel a mutató?
Ha már így ittvagy : egy kép
uhh basszus az fasza . Nem lett bajod? Motorral miújság?
Indexet próbálj nagyvasról rendelni , ott biztos lesz gyári NSR-re való én is most rendeltem nemrég a kawára egyet mert megvételnél nem vettem észre hogy az egyik szar.
Egyébként melyik szerpentinen estél? Csesznekin?
Na előre is jobbulást !
Sziasztok,

Eladnám 93-as NSR-et,tegnap sajnos megállt alattam,nemtudom mi baja lehet(talán a karbi dugult el).
Akit érdekel annak a viktor181818@freemail.hu címen tudok bővebb infót adni!
stephan akkor menyiért adod a kipuff tömitést?
Mégegyszer felrakom a kérdést:Nincs valakinek 520-as O gyűrűs lánchoz szétszedhető patentszem-e?
Szóltak otthonról hogy megjött az újság!
Thank you for your business! Deal with you any time again.
A+++
Zseton ideert!
nincs valakinek 520-as O-gyűrűs lánchoz szétszedhető patentszem?
Kérem szoljon akinek van!
Ez igaz,na majd holnap átvizsgálom,kösz mindent!
Csőő
Én ugy tudom a port , mocskot és rozsdát nem érdekli h áll vagy mozog a motor :)
Én ugy tudtam,hogy a karbi akkor dugul el,ha sokáig nincs beindítva a motor,de akkor ez hülyeség? :)
miután kivetted, dugd vissza a gyertyapipába, tartsd a vázhoz, vagy henger oldalához(lényeg h testet kapjon) majd önindítózz rá. ha szikrát látsz van rá esély h nem ez a baj.(bár gyújtás idözítése ettöl függetlenül lehet rossz szerintem) Ha nincs szikra takarítsd meg a gyertyát. ha igy sincs akkor valami gyujtás bajod lesz. Ha van akkor érdemes a karbi felé kacsingatni. Jah gyertyával vigyázz m nagyot tud ütni, inkább helyezd úgy h érjen hozzá a vázhoz és engedd el.
Gyertya kulcsom az van. Azt hogy lehet megnézni,hogy jó-e a gyertya?
hello
pénteken nem jött, szóval biztos hétfőn jön. Te megkaptad a gempát?