Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyik oldalt szerintem le kell venned. gyertya kulcs nélkül szerintem felesleges hozzákezdeni. Bár villáskulccsal lehet, de inkább ne.
Cs

Nah odaert az ujsag?
Az idomokat mindenféleképpen le kell szednem róla? Mert akkor holnap hozzá látok,remélem nem nagy baja van..
Köszi a segítséget!
Szerintem nem ragadt meg akkor(aki máshogy tudja cáfoljon meg). máshol keresd a problémát. gyertya a hengerfejen van de lehet igy se fogod tudni. Keress valakit aki ért hozzá, m így problémás lesz. Üdv!
Te figyu már,a gyertya merre van a mociban?
Volt már amikor kétszer beállt alattam a motor,de akkor be is fékezett a hátsó kerék,most nem. Ettől függetlenül lehet,hogy megint beállt a dugó?
Gyertya,gyújtás,biztosíték,kábel hiba, benzincsövek, karbi dugulása. Így látatlanba akármi lehet a baja. Általában mikor kifogy a benzinem én is igy járok :D
Sziasztok!

Megadta magát a motorom! :(
Menetközben leállt,kicsit mélyebb is lett a motor hang, nem indul be.
Szerintetek mi lehet a baja?
Sziasztok!
Az a helyzet hogy elfektettem ma a motort szerpentínen, és érdeklődnék hogy nincs-e valakinek elfekvőben egy felesleges első index, mert az enyém szilánkokká tört, és anélkül nem szerencsés közlekednem....
Üdv!
üdv, a '98as és a '99es NSRek között van valami különbség a lánc és az e/h fogaskerék között? köszi!
tuttommal sértetlen bár én nem használtam őket. meg a festése elég agyi. mondj egy árat mennyit ér neked és vidd.
a két teleszkóp érdekelne,de csak ha sértetlen állapotban van!Mennyit kérsz érte?
hegesztés után méretni kellene a hengerben körkörösséget.
Jó eséllyel eldeformálja, és mindg ragadni fog s mindyg ugyn ott.
Helló!
van valakinek eladó körlámpája?
Helló!
teleszkópok kellenek? vagy kell még más is?
első futóműved van körlámpáshoz?Kerék nem kell,csak a többi
még mindig van körlámpáshoz jópár alkatrészem. ha valakinek kel valami akkor gyugodtan szóljon. ha van akkor csinálok képet is ha kell és majd csak megeggyezünk. úgy is csak a hejet foglalja.
helló. nekem is felépítették a kipufogókiömlőmet mer eltörött ugyan ott ahol neked. egy éve lett csinálva kb. de bírja. jól megvan hegesztve akkor nem lessz vele baj.
Nem nagyon leszek msn-en!Vagy mond meg mikor jöjjek föl!
Valakinek eladó első használt futómű körlámpáshoz?
Na kész a henger. Szépen visszahegesztették a kis darabot, plusz kicsit körbevarta erösítésként az egészet, utána lecsiszolta, menetek megigazítva. ez megoldodott, blokk félig már a helyén is van. reggel folytatom. Jó éjt mindenkinek
van a középső tengelyben egy kis golyó, amit ha elhagysz szereléskor nem fog többet kiemelni.
egyszerűbb ha fel van rakatva egy nagy "gubóba", mert ha a letört darab van visszahagesztve, nem fog úgy tartani.
Ha van a közeledben jó aluminium hegesztő, fel tudja rakni, utána vissza kell esztergáltatni, új lyukat + menetet kell bele fúrni és kész. Hibátlanul fog működni utána ugyanúgy mint előtte.
Én is ugy látom a képen, hogy a 16-al jelzik a porvédöt és a szimeringet. Legkönnyebben ugy ismered fel, h köztük van a biztosító gyürü ami a szimering kifelé irányuló mozgását gátolja.
szimering mérete 35x47x7,5/10 . Porvédöét nem tudom.