Megtudja nekem mondani valaki, hogy ezek kozul melyik a szimering illetve a porvedo? (Amiket akkor szokas cserelni ha folyatja a telo az olajat). Sztem a 16-os az de nem vagyok benn biztos. Csak olyan irjon aki 100% ra tudja. Kosz!
Így müködne én is gondoltam rá, de rájöttem, hogy az út nem kpm-es hanem a falué. Kis falu kis pénz gonosz nézések, ne mhiányzik ez nekem :) kpm-nél megcsináltam volna. DE félóra mulva viszem hegeszteni, estére nyeregben lehetek megint
EmZoli ! mondta just hogy kened vágod a dolgokat, és egy olyan gondom van hogy akárhogy rakom össze a kuplungom és állitom, nem emel ki, valami pénzért nemtudod ezt nekem orvosolni? pedig mielőtt szétszedtük még jó volt.........és már mennék be járatni a motort de nem tudok mert nem birom be állítani a kuplungot
Hé, ne olcsad a magyar utakat, nekünk ez a védjegyünk, jó?:D
Komolyra fogva. Ha csak a menet szakadt ki, akkor lehet bele menetet fúrni, aztán felemás csavart kell belecsavarni , aminek az egyik fele a henger menetébe passzol, a másik felére meg fel lehet húzni a kiput (mint a simson henger tőcsavarjainál)
Nagy a baj srácok. Jó magyar kátyúnak köszönhetöen lecsaptam a kipufogót ami megtörte a henger kipufogócsonk részét.(szemböl a bal oldali töcsavart lebontotta,jobb oldali ép,henger máshol nem sérült) Mit tudtok az efféle javításokról, hegesztésröl ?
Laci, meg van véve, az egyik szett, lehet mindkettő.
Ha megkérlek jegeled nekem legalább az egyiket egy kis időre?
(ha nem, megértem, de ha még is, azt megköszönném)
Megtudja nekem mondani valaki, hogy ezek kozul melyik a szimering illetve a porvedo? (Amiket akkor szokas cserelni ha folyatja a telo az olajat). Sztem a 16-os az de nem vagyok benn biztos. Csak olyan irjon aki 100% ra tudja. Kosz!