Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Megtudja nekem mondani valaki, hogy ezek kozul melyik a szimering illetve a porvedo? (Amiket akkor szokas cserelni ha folyatja a telo az olajat). Sztem a 16-os az de nem vagyok benn biztos. Csak olyan irjon aki 100% ra tudja. Kosz!
Így müködne én is gondoltam rá, de rájöttem, hogy az út nem kpm-es hanem a falué. Kis falu kis pénz gonosz nézések, ne mhiányzik ez nekem :) kpm-nél megcsináltam volna. DE félóra mulva viszem hegeszteni, estére nyeregben lehetek megint
szerintem heggeszthető, de ha lett volna nálad egy fényképező, lefotózod, és van egy ingyé' hengered, asszem. (de lehet, hogy ez nem így működik?)
EmZoli ! mondta just hogy kened vágod a dolgokat, és egy olyan gondom van hogy akárhogy rakom össze a kuplungom és állitom, nem emel ki, valami pénzért nemtudod ezt nekem orvosolni? pedig mielőtt szétszedtük még jó volt.........és már mennék be járatni a motort de nem tudok mert nem birom be állítani a kuplungot
Gondolhatod milyen mély volt az a kátyú ööö KÚT , szerintem arra várnak h kibuggyanjon az olaj és lenyomjuk az arabokat. Sok kátyú sok olaj.
igen az a kis fülecske meg 1-1 centi a peremböl . Akkor hegeszthetö? darabok megvannak. nyugtass meg
Vagy most akkor tőből letört az a kis fülecske? akkor heggesztés, ha megvan a darabja.
Hé, ne olcsad a magyar utakat, nekünk ez a védjegyünk, jó?:D
Komolyra fogva. Ha csak a menet szakadt ki, akkor lehet bele menetet fúrni, aztán felemás csavart kell belecsavarni , aminek az egyik fele a henger menetébe passzol, a másik felére meg fel lehet húzni a kiput (mint a simson henger tőcsavarjainál)
Pontosítok, nem a töcsavart törte, hanem azt a részt amibe a töcsavar belemegy. Szeretem a magyar utakat
Nagy a baj srácok. Jó magyar kátyúnak köszönhetöen lecsaptam a kipufogót ami megtörte a henger kipufogócsonk részét.(szemböl a bal oldali töcsavart lebontotta,jobb oldali ép,henger máshol nem sérült) Mit tudtok az efféle javításokról, hegesztésröl ?
3000 Ft az új a Hondáéknál
A hétvégén megbeszélhetjük msn-en. Kicsi pénzért a tiéd lehet nekem már nem lesz rá szükségem.
és mipénzt kérsz érte?
nem tom mien áron megy újonan
ha esetleg nem jönne össze nekem van egy talonban...
haho
megkaptad a gempát?
kipufftömítést mennyiért adod?
Ok, nagyon szépen meg van köszönve!
:)
Oké! El van téve
Laci, meg van véve, az egyik szett, lehet mindkettő.
Ha megkérlek jegeled nekem legalább az egyiket egy kis időre?
(ha nem, megértem, de ha még is, azt megköszönném)
Felvettelek
Igen, van msn-em: insomniaa19@hotmail.com
Helo.
Én is most akarok venni ezért kérdezem. Nem tudom hol lehet matricát venni Van msn-ed mert lenne egy pár kérdésem a motorral kapcsolatban.
Csao!

Én 50-es papírokkal járok,haver is most vesz NSR-t szintén 50-es papírokkal. Nemtudod véletlenül 50-es felíratu matricát hol lehet kapni?
ÜDV!
Valaki használja 50-esként?