Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikori az NSR-ed?
Sziasztok!

Fórumolvasás közben mindig figyelmes leszek egy két dologra. A mostani a következő:
Az én Nsr- em nagyjából 120 környékén elfogy, holott mindenki 130-140 es tempókról beszél. Elvileg a fogaskerekei gyáriak, a power szelep nyáron lett megcsináltatva, mégsem tudok belőle többet kihúzni. Ennek mi lehet az oka?

Más téma: a motor kb hol van üzemi hőmérsékleten? Szoktam figyelni a hőmérőjét, és általában 2-3mm re a kék jelzés fölött van.
Apa szerint általában a skála felélnél kellene jónak lennie. Normális ez? Jó hogy nem melegszik túl, nem tudom mit kellene ehhez elkövetni, de azért megkérdem.
Én is szedtem már szét párat, ha elakadsz írj nyugodtan. Semmi bonyolult nincs benne, sztem menni fog.
Hátsóhoz tényleg nem nyúlok majd, de elsöt bevállalnám. Mz-simson telókat szereltem már, csak nem fog ki rajtam egy nsr se. :)
köszi mégegyszer a segítséget.
De tényleg szét ne tekerd a telót mert úgy szétugrik, hogy a szomszédból szedheted össze a darabjait. Vannak ilyen műhelyek akik ezzel foglalkoznak, ha puha vagy csak le akarod csekkoltatni vidd el egybe sztem.
Innen is tudsz olajat szerezni hozzá:
olajshop
Köszi az infókat.
hátsóba nem tudod cserélni, elsőbe meg 2.2 deci / szár ha jól emlékszem.
Hali!Az árra visszatérünk email vagy msn.
A telóba lökésgátló olaj:
http://www.gunk.hu/hidraulikao...
Valaki meg tudná mondani, milyen olaj kell az elsö ill hátsó teloba? elöre is köszi:)
sziasztok
szeretném megkérdezni h hol tudok szerezni honda nsr 125 ös motoromhoz bovdeneket? pl kuplung gáz stb...
netes oldal cím esetleg használt de szinte új kellene
köszike remélem segít valaki.
Mennyit kérsz érte?
Nézd meg az én motoromat is az is eladó.Üdv
RK-t!végül 38as lánckerék lett hátra
120 csapos a lánc
remélem elég lesz
Nem csináltam róla képet. majd ha esetleg elhozom
csak a 1997ig szól a link a 27kwot már én írtam
Szevasztok. A minap nézegettem az nsr-es hirdetéseket és a legabszurdakból emelnék ki egyet: http://www.hasznaltauto.hu/2493142_honda_nsr_1997 27kw na erre varrjatok gombot.
ÉS kép?
Nincs linkem róla , ismerösök szóltak, hogy van ez a motor. Üdv!
Csak 80? Van róla valami link? Gyári lámpa lehet sok, az összes többi kb 30 max, ha rendes szimeringet és rendes olajat raksz bele, meg nem gagyi akksit...
jah meg amennyit még ráköltessz...
80-at kér érte, rendszámos, forgalomban van. Új henger, dugó, csapágyak, szimeringek. Mentem ma a motorral, 140ig jól gyorsult de elfogyott az út.motorja kicsit se csörög/zörög, arra nem kell költeni tuti, csak amiket írtam. pl elsö lámpa van, de nem gyári.
És te ezt megvennéd?
Arról hogy esetleg bennehagytak valamit, vagy szart raktad bele, arról tehet...
Hali! Kinéztem egy mocit magamnak (nsr 125F 90-es évjáratú).
Pár javítani dolog lenne rajta, de nem tudom mennyibe lenne, ebben kérem segítségeteket.
Tehát a következök felújítása mennyibe kerül? :

-elsö teleszkopok(szimeringek?)
-hátsó teló,
-elsö fékbetét,
-elsö lámpa,
-index folyamatosan világit,valószínü h relé döglött be,
-power elég magas fordulaton nyit(10000körül),
-akku,
-ülés is szakadt.

bontott alkatrészekkel is érdekel az ár, persze szimeringek,és fékbetét kivételével.

Üdv mindenkinek!