Nekem is ez volt, most ott tartok, hogy az 50 kilométert ment hengerem mehet a kukába. Én nem akarlak megijeszteni, de szerintem amíg itt valaki meg nem mondja, hogy mi a baja, ne nagyon használd. (én ebben nem tudok segíteni, nem értek annyira hozzá)
Hellósztok! Az lenne a problémám, hogy a mocim nagyon fullad (főleg 3ezerig), és nem tom mit kéne vele csinálni! Tudnátok segíteni?
Már a karbit kipucoltam, meg a benzin levegő csavart is 2-2,5 fél fordulatra állitottam!
Én is gondolkodtam rajta, hogy be kéne telefonálni, hogy mi történt, de aztán rájöttem, hogy amíg nem tudom, hogy ők cseszték el, sok értelme nincsen, mert mit csinálnának?
Azt úgysem fogják mondani, hogy hú vazze tényleg, most jut eszembe, hogy elbasztuk, úgyhogy holnap gyere be, és várni fog itt rád egy vadi új NSR henger...
Kineztem egy ruhat:link Szerintetek megeri az arat? Expon gondolkoztam meg, ugy hallottam nagy kedvezmenyek lesznek. Mennyiert lehetne ott egy ugyanilyen ruhahoz hozzajutni ujonan?
Igazából lehet menne picivel még jobban, csak ahhoz be kéne lőni a rezót a blokkhoz, mert most a gyári beállításokkal van fent az arrow, így nem tudom valójában mire is lenne képes. Csak nekem ennyit nem ér, hogy picivel több legyen a vége, jobban gyorsuljon, helyette meg egyen plusz egy lityót 100-on és az élettartama is rövidüljön. És még a karburálásról nem is beszéltem.
Amúgy 6. 9500 ford/min.= 150km/h
Jó reggelt kollégák! 18-as hátsógumit keresek! 120v130/70körüli , mintája 3mm vagy annál több, mivel müszakira is azzal menne. Akinek van ajánlata dobjon mailt! pala1989_2@hotmail.com
Vki segithetne nekemis. Nemmer a km oram. Ora, spiral az jo leellenoriztem. Ugyhogy a meghajtoval van valami ami a kereknel van. De nemvagom abba mi cseszodhet el.. Van vmi otletetek?
Ugy nez ki szombat vasarnap megyunk fel. Remelem jo ido lesz mer moccal akarok menni. Ha fenntleszek akkor Piros cipo/kabat paros lesz rajtam. Ha felismertek gyertek oda nyugodtan szovegelni!
Már a karbit kipucoltam, meg a benzin levegő csavart is 2-2,5 fél fordulatra állitottam!
Azt úgysem fogják mondani, hogy hú vazze tényleg, most jut eszembe, hogy elbasztuk, úgyhogy holnap gyere be, és várni fog itt rád egy vadi új NSR henger...
Kineztem egy ruhat:link Szerintetek megeri az arat? Expon gondolkoztam meg, ugy hallottam nagy kedvezmenyek lesznek. Mennyiert lehetne ott egy ugyanilyen ruhahoz hozzajutni ujonan?
Amúgy 6. 9500 ford/min.= 150km/h
Nekem kellene 4db lemez a plexi szegecseihez, ha van. Lehetőleg ujjak.
Vagy ha van vkinek feleslegben. Előre is köszi.
Mert nekem nem viszi 5-ben a annyit sem.
Valaki tud vmit rola,hogy lesz vmi xtra?vagy ilyesmik?
valki tudna segíteni h hol lehet rendelni honda nsr-ez cuccokat ?
köszi