hülye kérdés mer biztos igazam van(már megint) de a tárcsán a felfogatás melletti felirat h 3.0mm az a minimum vastagságra vonatkozik,ugye?csak mert akkor a napokban felszabályoztatom aztán utána teszek egy próbakört fehérvár közelébe
Komolyan mondtam. Gyere nyugodtan. Gyorsan megvan egy ilyen műtét. Csak fékolajat hozzál mert az sajnos most nincs itthon, kupak nélkül leraktam a flakont a földre aztán elfelejtettem és felrúgtam...
mikor érsz rá?
amúgy komolyan.nekem már nincs türelmem sem szakértelmem az ilyenhez.
nem kell valami alkatrész hozzá előreláthatólag?
(egy légtelenítőcsavar biztos )
lehet ha nem viccből mondtad szavadon foglak.ugyis vége a vizsgáimnak,legközelebb reghetet leszámítva csak febr 8án van suli
igazából messzebb vagyok nálad bár hollétemet jotékony homály fedi sajnos még Simo se tudja,pedig ha tudná az azt jelentette volna h meglátogatott a tinininjával.pedig nem
Srácok! Fontolgatok egy olyat hogy tavasszal összeüthetnénk egykis talit ha bennevagytok. Én spec itt vagyok a Dunántúlon északon. (Mosonmagyaróvár) s így a közeli nsr tulajdonosok jelentkezését várom akinek esetleg lenne kedve menni egy nagyot.. Meglesni egymás mociját, menni egy szép nagy kört esetleg kajálni valamit majd nap végén egymástól elbúcsúzva hazafelé venni az irányt :D Akit érdekel esetleg a dolog irjon : duran5rr@gmail.com vagy vegyen msnre : duran5r@walla.com. Persze még arrébb lenne a dolog.. olyan 1-2 hónapon belül mikor már jó idő lesz.. csak időben elkellene kezdeni róla dumálgatni hogy tényleg meglegyen valósítva!
két lyuk van
egy "nagyobb"
meg kibebaszottul kicsi szabad szemmel pláne ha koszos nem is látni... nah az ereszti vissza a nyomást ott jön ki fent a bogyborék is... hidd el ottvan az... van felette egy ilyen fém lemezke is meg minden majd lefényképezem neked oksi? holnap
már ezerszer átrágtuk azt a lyukat az enyémbe nincs lyuk.
és már kezdem utálni az összes lyukat...
nem tommiaz de hazamegyek aztán jol lefotozom.
amugy meg ha messziről nem látod nézd meg közelről
ráadásul megin szétbasztam egy légtelenítőcsavart mert egyedül nem is könnyű légteleníteni és véletlen a villás felével huztam nem a csillaggal és persze tul nagy volt a nyomaték...
fék? hmmm imádom az ilyen fékes problémákat a fék a szivügyem ... szal nincs levegő benne... a fékolajtartály visszafolyó lyuka tuti biztos 10000% hogy tiszta? utánna a légtelenítés se kutya .... oldalsztender kormány balra kiforgat pupálni és kocogtatni végig a munkahengert meg a csöveket hogy ha van is buborék mennyen ki onnajt amugy lehet még más baja is de így távolról sajnos nem tok mást mondani
pedig a minap nagyot mentem(600m!)
igaz ebből 300m volt a behuzatás
viszont a k*rva fékem még mindig nem jó.most már behubesza.
nem a csőben lesz a levegő.de valahol biztos van mert ez a pumpálós fék arra utal.attól h nincs összekopva az új betét a tárcsával még nem lesz ilyen beeső fékkarom.
mit szedjek szét,mondjátok meg,és persze h hogyan rakjam össze majd
(táncos haver szokta mondani h ő táncos nem buzi bár én nem értettem az ellentétet... )
Amúgy én is benne vagyok "mindenben"!
amúgy komolyan.nekem már nincs türelmem sem szakértelmem az ilyenhez.
nem kell valami alkatrész hozzá előreláthatólag?
(egy légtelenítőcsavar biztos )
lehet ha nem viccből mondtad szavadon foglak.ugyis vége a vizsgáimnak,legközelebb reghetet leszámítva csak febr 8án van suli
ha valakit érdekel a véleményem a kommentek között megtalálja...
(ez lemaradt)
én benne vagyok bármiben
NEM FÉLREÉRTENI!
http://sportmotor.hu/motoros_v...
szerintem nálam közelebbi nsr-est nem találsz
egy "nagyobb"
meg kibebaszottul kicsi szabad szemmel pláne ha koszos nem is látni... nah az ereszti vissza a nyomást ott jön ki fent a bogyborék is... hidd el ottvan az... van felette egy ilyen fém lemezke is meg minden majd lefényképezem neked oksi? holnap
és már kezdem utálni az összes lyukat...
nem tommiaz de hazamegyek aztán jol lefotozom.
amugy meg ha messziről nem látod nézd meg közelről
ráadásul megin szétbasztam egy légtelenítőcsavart mert egyedül nem is könnyű légteleníteni és véletlen a villás felével huztam nem a csillaggal és persze tul nagy volt a nyomaték...
igaz ebből 300m volt a behuzatás
viszont a k*rva fékem még mindig nem jó.most már behubesza.
nem a csőben lesz a levegő.de valahol biztos van mert ez a pumpálós fék arra utal.attól h nincs összekopva az új betét a tárcsával még nem lesz ilyen beeső fékkarom.
mit szedjek szét,mondjátok meg,és persze h hogyan rakjam össze majd