Nah srácok, ma a jó időre való tekintettel, ma mocival mentem dolgozni, és hazafele autópályán jöttem egy darabkát, aztán egy kicsit megzavartam... 130-ig húzattam, és már tök üveghangja volt szegénynek, aztán rájöttem hogy még 5.ben van csak... Én nem tom mit akar mindenki 200akat menni ezekkel a pici gépekkel. Annyira rossz a stabilitása például 130-nál már. Komolyan mondom féltem, pedig csak kb 5 km-t mentem autópályán.
nem szeretem valahogy a folytott mocikat... az enyém még jc 20-as folytatlan de viszi idomok nélkül a 150-et... és érdekes módon ennek lefele csal az órája :S 2 GPS-el mérve is :S 120 óra szerint és 128 volt gps-en szal érti a halál naszal folytásról annyit hogy nem kíméled jobban... ésszel kell menni... magyarán jó minőségű olaj, mindig hagysz neki időt bemelegedni mielőtt pörgetnéd (most nincs szó a termosztátos dolgokról azt már kibeszéltük szal magyarán ne nagyon huzasd hidegen), és nem kell állandóan a fordulatszámmérőnek 2-szer körbefordulnia ha értitek 90-100-at szoktam menni utazóba 6-ba ha jön egy kis emelkedő visszakapcsolok egyet... ha nagy akkor 2-öt és amit igen furcsálltam az elején... vároba 6-ba felpakolom és 50-el megyek 3000-es fordulaton és nem lassul sőt ha odahúzom neki még a forgalom gyorsulását is követi ti próbáltátok? szerintem egy 125-östől nem rosz azért