Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NSR be minden jo! Ugy ahogy van.. 1 benzinjelzo lampa kell ra semmi tobb! Ma valtozatlanul kiadnak vinnek mint a cukrot, cbrt nem lehetne eladni.
egyébbként szerintem is pont jó ez a súly egy nsr-nek. nem vok egy kigyúrt állat, de lazán megtom tartani
Az durva.. Mindig ellenkormanyzok azt annyi, stabil marad csak donteni kell vissza kemenyen.. Mondjuk igy utalok motorozni..
de éreztem hogy semmi tapadás hanem egy iszonyat erős lökés és fél métert legalább arrét rakot :S
Jah akkorse. Szelbe nem mentel meg? Sztem ilyen 30-40 kilo nem sokat javit a motor stabilitasan amugy..
ja nem melletem ment el hanem sze,be jött
Kamion bazz.. egy kamion 180 kilos mocival is arrebbrak.. 1 tonnas kocsiban is erezni ha elmegy melletted nem? Amugyme kamiont nem szabad elengedni..
multkor elment melletem egy kamion főuton egy félméterrel arréb dobott, majd beszartam pedig 80-al mentem mondom 120-al megyek ledob abba a murvás szarba vagy mi?
Honlapon ami van az 2007 es 2008 as. Sztem valami regebbin ulhettel akkor mer ezek mar konnyebbek mint regebben a 400 asok.. Mind1 nemis erdekel lenyeg h amennyit nsr megy ahhoz boven elegendo minden, nincs alulmeretezve semmi..
de akkor is nehezebb... én amin ültem cbr 600 az nem 155 kiló volt messziről se
Dehogy a sima RR az 2008 as! Nezd meg, dragabb mint a 2007!
ottvan hogy 2007 rr meg alatta a másik rr a régebbi a régebbi nehezebb volt nézd meg
A honlapon hol talaltal te sima R t? En RRt talaltam meg F et. :D
nem írtak... az sima cbr600R a cbr600RR az már más tészta
Ott szerintem elirtak valamit.. 184 kajak soknak szamit plane 2008 ban! R6 166 ZX6R meg 167!
bocs... az RR-nek tényleg 155 kg a tömege
amit te írtál az a gp motorokra vonatkozik szerintem azok akörül mocorognak nem utcai gépek
http://motor.honda.hu/modellek...
menj rá adatok és árak... de menj be egy honda kereskedésbe és ülj rá meglátod volt szerencsém egyhez, megtankolva elég nehéz volt egy nsrhez képest elhiheted
Hogylenne mar 184? 2003 asok is konnyebbek voltak mar!

"A kategóriában rekordnak számító 155 kg-ra fogyasztották hatszázas szupersportolójukat."
azé meg 184 kg
2008 asrol beszelek.
a száraz súlya is 180 kiló a haccázas cöbörönek najó 179
155 kilos cbr 600 most mivel jobb? Szel minden sportmocit dobal mivel a nagy idomokba belekap! 150 nel semmi baja nem volt nekem, elengednem a kormanyt menne ugyanugy egyenesen.
Ahan...
egy 15öt kb csal az óra, egyből csak 145-ön vagyunk, aztán van egy kis oldalszél, aztán dobálja jobbra balra.
Hidd el hogy ezeknek a kis 130 kilós gépeknek ez nem való. Tiszta életveszély!
Hát ezzel a stabilitással nem értek eggyet! Az enyém 160-nál se rángat meg semmi faszán simán gurulok!