multkor elment melletem egy kamion főuton egy félméterrel arréb dobott, majd beszartam pedig 80-al mentem mondom 120-al megyek ledob abba a murvás szarba vagy mi?
Honlapon ami van az 2007 es 2008 as. Sztem valami regebbin ulhettel akkor mer ezek mar konnyebbek mint regebben a 400 asok.. Mind1 nemis erdekel lenyeg h amennyit nsr megy ahhoz boven elegendo minden, nincs alulmeretezve semmi..
http://motor.honda.hu/modellek...
menj rá adatok és árak... de menj be egy honda kereskedésbe és ülj rá meglátod volt szerencsém egyhez, megtankolva elég nehéz volt egy nsrhez képest elhiheted
155 kilos cbr 600 most mivel jobb? Szel minden sportmocit dobal mivel a nagy idomokba belekap! 150 nel semmi baja nem volt nekem, elengednem a kormanyt menne ugyanugy egyenesen.
Ahan...
egy 15öt kb csal az óra, egyből csak 145-ön vagyunk, aztán van egy kis oldalszél, aztán dobálja jobbra balra.
Hidd el hogy ezeknek a kis 130 kilós gépeknek ez nem való. Tiszta életveszély!
menj rá adatok és árak... de menj be egy honda kereskedésbe és ülj rá meglátod volt szerencsém egyhez, megtankolva elég nehéz volt egy nsrhez képest elhiheted
"A kategóriában rekordnak számító 155 kg-ra fogyasztották hatszázas szupersportolójukat."
egy 15öt kb csal az óra, egyből csak 145-ön vagyunk, aztán van egy kis oldalszél, aztán dobálja jobbra balra.
Hidd el hogy ezeknek a kis 130 kilós gépeknek ez nem való. Tiszta életveszély!