Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miértnem adod el zsoltinak? ő úgyis nsr-t akar venni
na gyerekek úgy döntöttem eladom a gépem (meg a többit is) aztán veszek egy sv650et. Szal ha valakit érdekel eladó egy makulátlan nsr magyarországon vásárolt, friss műszakis, zsír új gumis stb stb. ha valakit érdekel írjon.
Miért, milyen kipufogó kéne? A gyári fojtatlan? Vagy sport? A karbi meg 38 as a 150en gyárilag?
hat elegge
akkor nagyon harapósra sikerült a gép!
surgos lenne
valakinek nincs veletlenul elso lanckereke valami jobb? mert elobb megteptem a gazt es letepte a fogakat a lanckerekrol.
a 125 os henger 9200sk ez meg 18000sk volt
ilyen henger igen csakhogy nekem nincs hozza kipufogom meg 38as karbeszom
http://www.hasznaltauto.hu/2093060_honda_nsr_1997
Sziasztok!
Most szeretnék motort venni és tanácsot kérnék ezeről a mocikról

http://www.hasznaltauto.hu/2093060_honda_nsr_199
7
http://www.hasznaltauto.hu/2022646_honda_nsr_1997

El
380-ért vettem... akkor még nem is volt annyira szar, hanem úgy szépen sorban jönnek elő az aprócska hibái. Aztán sok kicsi sokra megy.... Hiányzott róla ez-az, aztán pótolgatom. Annyira amatőr voltam amikor megvettem, hogy sok mindenre nem is figyeltem. Annyira tetszett hogy egyből rácsaptam. Meg az volt a baj, hogy viszonylag ez volt akkor a legjobb áron, meg persze ez volt rendszámos, a többi ami volt az vagy csillagászati áron, vagy nem volt rajt rendszám. A mostani eszemmel nem vettem volna meg. Dehát... fiatalság bolondság...
Meg azt elfelejtettem odaírni, hogy iszonyat erőtlen szegény. Alul gyenge, csak felül megy, de akkor meg zabál is rendesen. Szóval mindenképpen hozzá kell nyúlnom.
Mennyiert vetted h ilyen rossz allapotban volt?
Nagyon sok lehet benne, nemtom pontosan, mert nem működött a km óra távolságmérő része. Múlthéten sikerült végre szerezni egy jó órát, és mostmár mér. Nagyon csúnya hangja van a blokkjának, vagyis inkább a henger felől jön a csúnya hang. Eddig sztem el volt hanyagolva, aztán hogyha már hozzányúlok, akkor megcsinálok rajta mindent, meg csak zsír cuccokat rakok bele, hogy ezekután csak tankolni kelljen bele. Vágod hogy van ez!?
Jah most melegben jol erzi magat Ilyen 25 fok folott siman indul szivato nelkul..
UK bol rendeltem 5-6 rugo volt asszem szallitassal! Magyarorszagon ense kaptam, aztmondtak van 130 as meg 140 es mondom akkor koszi.
Jah az a termo!
Szerintem igen, de nemvagyok benne biztos. Hány km van a mocidban, hogy ennyi mindent kell hozzá venni?
Enyémet múlt hétfőn véleltlenül szivató nélkül indítottam hidegen és beindult
ja, és hogy mennyi volt?
Te hol vetted a nagyobb fúvókákat? Mert én akárhol kérdeztem, sehol se tudtak nekem adni. Asszem te írtad, hogy raktál nagyobb fúvókákat, ugyi?
138/65/42-re gondolok.
Én meg azt had kérdezzem meg hogy ezen a képen a 7-es a termosztát?
Persze.
herger és dugattyú szett - 48580,-
hengertalp tömítés - 780,-
hengerfej tömítés - 3630,-
NGK-BR9EIX gyertya - 5144,-
aksi-5ah - 7700,-

De még most írtam ki egy rakat cuccot a katalógusból, szóval mehetek megint...
Az árak tartalmazzák az áfát természetesen.