Én azt hittem hogy annak az alátétnek valami tömítő szerepe van, hogy ne follyon szanaszét az el nem égette olyaj vagy ilyesmi. De akkor kidobom belőle.
Mégegyszer kösz a sok segítséget! Rátok midíg lehet számítani!
Na mostmár dolgozok is valamit..
A nagy alátét az ott van, azt láttam, de az különben hogy fogja vissza a teljesítményt? felvilágosítasz?
Nem ott látszik a vágás, hanem lent a vastag részen, ha megnézed a képet, egy kicsit 3-as oda van nyilazva. De ha csak a könyökben van folytva, akkor miért olyan marha nehéz? Mert az enyém baszott nehéz!
1-es verzio:lehet itt egy nagy alatet szeruseg.2-es verzio:es lehet itt is ezt harom pont heggesztes fogja ha ott elvolt vagdosva akkor neked mar nincs
Be tudná nekem valaki rajzolni hogy hol kell kivágni a kipuffot, vagy úgy kérdezem hogy hol van benne a folytás? Mert az enyémen van egy bazinagy hegesztés féleség, és akkor már lehet, hogy valaki hozzányúlt ezügyben, és csak szimplán ki kell égetni.
Előre is kösz!
Már miért értettem volna félre? Te a felnieidet políroztatod(arra mondtam hogy frankón fog kinézni, imádom a polír dolgokat) én meg a pleximet viszem políroztatni, mert igencsak karcos szegényke, még egy borulást is "rögzített" .
Mégegyszer kösz a sok segítséget! Rátok midíg lehet számítani!
Na mostmár dolgozok is valamit..
De tényleg elég nehéz! Az viszont tuti hogy tele van kokszal.
2vagy mert televan lerakosott egestermekkel
Kösszentyyyyyűűűű!
Nem ott látszik a vágás, hanem lent a vastag részen, ha megnézed a képet, egy kicsit 3-as oda van nyilazva. De ha csak a könyökben van folytva, akkor miért olyan marha nehéz? Mert az enyém baszott nehéz!
Előre is kösz!
ez nem az arab emirátusok ez magyarország
Na jol nézne ki szerintetek?