Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen enis arra gondolok
Nyáron madarason gyorsuláson kint volt ugye az SRT és ott az egyik csajnak ki lehetett olvasni a lábából h akrapovic!
Majd nemsokára lesz videó, bónusz pörgetéssel. Magas fordulaton! Na majd akkor mondd, hogy nem tetszik
nemondom hogy eges az de olyan forma majd lekapom es megmondjatok milehet.
Ez igaz am meg van amikor besárgul de nem tom mitől
Én pont a fémes hangot nem szeretem, úgy olyan üres Nekem se égette még meg semmi sem a lábam, csak a kezemet az aerox -ami most eladó - mert leesett egyszer a gyertyapipa és megégetett a henger picit Tesómat égette meg haver sv-je, mert véletlenül nekidőlt a forró puffnak és hát nem kis nyomot hagyott maga után! Cipőt meg inkább sportmotorokon látom, hogy ráér az utas csizmájának a sarka. Azt onnan utána leszedni nem lehet
amit en lattam ket rsen majd leis fenykepezem meg egy nsren minden megvolt fakulva a carbon es nekem az nem tetszett .
Ja de azt azért hozzáteszem h amikor meghallom haver RS-ét Arrow-al a hideg ráz a karbon dob hangjától!Azért vagyok kipuszerző akcióban !
Nekem csak a simo-n meg a kawasaki mert azok léghűtésesek meg kicsi a kipu hossza és végig melegszik de az AF1-en én is megtudom fogni a dobot nyáron is!
Nekem sose tetszett a karbon szövése...
A hangja se nagyon, jobban szeretem a fémes hngot, legjobban ha nincs is dob
Ja és nekem sose égette meg a lábam, és sose olvasztottam még rá egyre se cipőt
én meg nem állok rá a kipufogóra és nincs ilyen problémám amugy meg szeretem ha kicsit meleg a kipufogó szal ne hűccsed le
Pedig a karbon hangtompító nagyon jó! Nem melegszik soha, ha nagyon húzod akkor is csak kellemesen meleg lesz, szóval még véletlenül sem ég rá a cipőd, meg nem éget meg. A hangja nem lesz olyan "semmilyen" és szerintem nagyon szép is a szövése
Nekem személy szerint, az újabb rg jobban tetszik...
Sztem nsr e a legszebb. :) De az aprilia legalabb meg nyomja a 125 os kategoriat!
na egyetértünk
hehe nekem nsr meg rg naon bejon.
Az tényleg szép dob! a többi részée nem tetszik annak a motornak... bár menni nem rosz vele
ense .az uj rse szerintem a legszebb 2t dob
Nem is csípem a karbon kipuffokat...
de az a karbon nagyon csunya mikor megeg majd nezz egy oreget
(nsren )
Azért másoltam be mert nem láttam még ilyet...
ez amugy rozsdas de ez nem jellemzo
hát a dobot elég nehéz, mivel gyapot van benne... és az meg kiég belőle... vágás nélkül meg nem tudod szerintem szétszedni... persze ha szegecselve van akkor meg tudod oldani, de azt nem kiégetni kell, elég egy gyapotcsere...