Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hanyas kiadas a mocid mert olyan idomokat akarok festes vegett.ramegy az uj henger.meg a kosso muszerfal.csak uj idomok nalunk 420000be jonnek
Kösz Dani, rád mindíg lehet számítani, ha az embernek valami problémája van. A dugó már tényleg elég szar, a kipu a legeslegfolytottabb ami lehetséges, de a légszűrőből, meg a karbiból már ki lett bányászva a szűkítő. Az olajjal meg nem lehet baj, Ipone -t raktam bele. Maradt még egy dobozzal az Yz-s korszakomból. "Sokkal" jobban megy vele, mint azzal ami bent volt. Ezt a fúvókacserét viszont én is ma "tanultam", majd megnézem ha lesz egy kis időm szétbombázni.
Te figyu, tegnap írtam ezt a csapágyas dolgot, de senki nem válaszolt. Szted, mennyi km után illik csapágyat is [főtengely] cserélni? mert most fogom dugózni a közeljövőben, és ha már szét lesz szedve úgyis... Nem tom hogy az Nsr-eknél mennyire szoktak beszarni a csapágyak.
Mintha az o helye lenne. :)
Köszönöm
Azt előtte is sajnáltam, h kimaradok a 2t váltós moci korszakból, mert szvsz ezt sokkal nagyobb "tudomány" vezetni". Szerencsére hozzájutottam ehhez, mint kiderült olasz is, teljesen happy vagyok. De attól még nem lettem 2T mániás, de a hangja lenyűgöző. Majd lesz vidi

Jah, majd meglátod és kiderül, hogy milyen lesz;)
en mentem cbrel 125el szerintem jokis varosi gep.de orszagutra nem valo!
Jó tanács: sose spórólj a gumival, csakis jó gumit szabad rárakni... különben nemsokáig lesz ilyen szép...
szerintem így szép ezüst felnivel...
teleg nagyon szep
Fekete felnikkel egyhangú volt és unalmas. Az ezüst feldobja és nagyon kiemeli a szép felniket. Megjegyszem, szerintem.
Ez sokkal szebb, sokkal komolyabb motor...
Mit akarsz ezen újítani, jó ez...
Szep! De fekete felnikkel jobb volt. CBRt hamar meguntad volna hidd el!
Ohh, köszönöm
Nem fikázom más motorját. (csak egy márkát) Mindvégig olyat akartam és még most is nagyon szeretem. Szerintem jó gépezet, de tényleg nem bánom, hogy így hozta a sors. Lassan lesz kép, meglátjátok milyen lesz egy kis újítgatás után. Kiváncsi leszek a véleményekre....
(Amúgy, ha az itteni hondakereskedő nem lenne olyan pöcsfejű, mint amilyen, már cbr-em lenne lehet. A régi árából (698E ft) engedett volna 670ig. Ami lószar Így járt. )
Na ez nagyon szép, egy ilyet elfogadnék vagy inkább egy vfrt de 750eset
Úúú de gyönyörűűű Balesetmentes közlekedést kívánok utólag is!Vigyázz magadra meg a motorra
Akkor ne mond hogy olyan jó a cbr ha még nem is próbáltad
Jobban jártál szerintem az nsrel
Nem Pedig 2006 karácsonya óta olyat szerettem volna De jött az nsr...és hát....
Hali!Mutass már egy képet az NSR-edről mert még nem láttam
Még nem próbáltál?
Én is!
Én azért szivesen kipróbálnék egyet... kiváncsi vagyok milyen...
És?
Mert gyengebb mint egy NSR csutra folytva.