Hali mindenki!
Mért írják sokan, hogy a karbi alatt van fojtás? Mert nekem fojtatlan nsr-em van, sportdobbal, akkor ebben már nincs a karbi alatt semmi, ugye? Az elektronikát meg úgy hallottam, hogy minden macskalámpásé le van szabályozva, vagy mi....köszi a válaszokat!
Szép estét!
Hy mindenkinek
Nem tudná nekm meg mondani hogy 94 es rókalámpás nsr-hez bal és jób oldali oldalsó burkolat és az alsó burkolatot hol lehetne esetleg beszerzni!
Aki tud segiteni annak előre is köszönöm!
Srácok valaki mostanában szedett szét NSR blokkot? Csak ezért kérdem mert nemsokára cserélek dugót, és nem tom hogy a főtengely csapágyak meddig szokták bírni ennél a típusnál? És ha már szét lesz szedve úgyis... vagy nem jellemző hogy beszarnak a csapágyak?
Mért írják sokan, hogy a karbi alatt van fojtás? Mert nekem fojtatlan nsr-em van, sportdobbal, akkor ebben már nincs a karbi alatt semmi, ugye? Az elektronikát meg úgy hallottam, hogy minden macskalámpásé le van szabályozva, vagy mi....köszi a válaszokat!
Szép estét!
Nem tudná nekm meg mondani hogy 94 es rókalámpás nsr-hez bal és jób oldali oldalsó burkolat és az alsó burkolatot hol lehetne esetleg beszerzni!
Aki tud segiteni annak előre is köszönöm!
Üdvözletem az nsr fórum tagjainak!
6500 a fém lamella.
meg kb ugyanennyi a kopó lamella is
2750 a 6 db rugó
Általában a kopót szokták kicserélni ha csúszik.
Amúgy grat a mocidhoz, nekem nagyon tetszik, sztem nagyon király!