Én meg ma egy galamb haláltusáját láttam. Nagyon szomorú volt. Szegény galamb ette a földön lévő szotyit, jött egy laguna azt nyekk Szegény egyből megmurdelt Ez se mocis dolog, csak akartam érzékeltetni, hogy az élet mulandó és hogy vigyázzatok magatokra. Mert ugyebár nem csak a galambok esznek szotyit
Ejj srácok, ma láttam pár méterről egy balesetet, igaz nem motoros hanem két autós volt a főszereplő, de belegondoltam h mi lett vna ha az egyik motoros... ááááh A helyi mocisok törzshelyén a "répán" XD (ami egy elég hosszu egyenes, régen vasuti rakodó volt de már nemhasználják) jött egy autós kb 100-as tempóval, és elötte meg egy autó hirtelen megakart fordulni mert nem látta a másikat, és durr telibe kapta az elejét, a nagy tempóval érkező Golf leirt egy 360°-os bukfencet és utána még átfordult vhogy a tetejére, és úgy csúszott olyan 60-80 métert, szerencsére mindenki szinte teljesen sértetlenül szállt ki az autókból. Igaz h nem mocis dolog de azért gondoltam leirom, engem nagyon elgondolkodtatott, mert én is gyakran mentem jócskán 100 fölött itt, de ezentúl nem fogok az tuti! Szal ésszel menjetek ti is és vigyázzatok magatokra!
Hát el van rejtve az igaz de ha akarom akkor ennek is kilehet olvasni a kódját a lábamból....na jó ez nem melegszik fel annyira sőt még égetni se éget!
Mindenkinek más az izlése...
Nekem maga a rezó égette meg egyszer a comom belső oldalát, az nagyon szar volt, de én voltam fasz kicsit túlmelegedett, és nem raktam rá az oldallemezt... és persze rövidgatya, de aki hülye...
Pedig milyen jó lenne 200al terepzni speedmotorral nem?