Jollynak is szép hangja van, de van még az a lehetőség hogy csinál(tat) magának méretre egyet... az jó, csak az nem olyan szép, vagy ha szép akkor kb ugyanott van mint a gianelli mondjuk... és ha mást nem csinálsz a mocival akkor tökéletes a gianelli is, és fogalmam sincs minek írtam ezt be ide, valószínű azért mert nagyon unom a fejem...
Ha tudsz hegeszteni, akkor szerintem érdemes egyik oldalát széppen levágni... aztán kibányászni belőle mindent! kokszot meg leégetni róla... aztán összehegeszted, hőáló festéket rá, és kész, 1 nap alatt elkészíthető, izlés szerint díszítsük csíkokkal matricákkal
Jól bírják, honda nem szokott alulméretezni... de ha már szétbombázod akkor kicserélheted... akkor tutira többet a büdös életben nem kell szerintem azért 30anként nem árt, meg azután ennyi időnként 8ezer forint nem vág földhöz...
Gondoltam hogy a kipu is probléma lessz, mert amikor levettem, majd beszartam olyan nehéz volt... meg ahogy elnéztem, még soha semilyen karbantartáson nem esett át szegény...
http://www.youtube.com/watch?v...
link