Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként meg nézd meg a dob felfogató csavarját, meg alatta... ott folyik végig a rozsda...
Akko eleg csak a rezot kiegetni meg a leomlot?
de ne a dobot nézd, hanem elötte meg utánna... az szép kis rozsda...
nem megrozsdal hanem megeg es olyan fako erted .en rsen lattam
De azt hagyd békén...
az gyari csak a dob mas mert gianellinel nincs olyan hossz konyok a rezo utan
De nézd meg a többi részét, a carbon nem rozsdás vagy legalábbis elég érdekes lenne... én a többi részéről beszélek...
Akkor ott.
Én csak a hangtompítodon látok crómót
a szerintem nem csak a karbon megeg es kicsit csunya de annak kell 4-5 ev
Cróm a rezón?
Kromot nem dobja le?
Jollynak is szép hangja van, de van még az a lehetőség hogy csinál(tat) magának méretre egyet... az jó, csak az nem olyan szép, vagy ha szép akkor kb ugyanott van mint a gianelli mondjuk... és ha mást nem csinálsz a mocival akkor tökéletes a gianelli is, és fogalmam sincs minek írtam ezt be ide, valószínű azért mert nagyon unom a fejem...
szerintem vegyel gianellit ha van ra loved az sose tomodik el de ki is egetheted az nemnagy kunszt.
Kipuffot kiegetitek v mit csinaltok vele?
orulhettek hogy csak enyi a karotok
Ha tudsz hegeszteni, akkor szerintem érdemes egyik oldalát széppen levágni... aztán kibányászni belőle mindent! kokszot meg leégetni róla... aztán összehegeszted, hőáló festéket rá, és kész, 1 nap alatt elkészíthető, izlés szerint díszítsük csíkokkal matricákkal
Itt az osszes letezo macska nsr evjarat szerint.
link
Jól bírják, honda nem szokott alulméretezni... de ha már szétbombázod akkor kicserélheted... akkor tutira többet a büdös életben nem kell szerintem azért 30anként nem árt, meg azután ennyi időnként 8ezer forint nem vág földhöz...
Gondoltam hogy a kipu is probléma lessz, mert amikor levettem, majd beszartam olyan nehéz volt... meg ahogy elnéztem, még soha semilyen karbantartáson nem esett át szegény...
koszi
ezt tudnod kell ha 2t be vagod magad ha gyengul a moci altalaban a dugo a gond.de az nsrnek a kipuja is hamar eltomodik
2000 res kiadas!