Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az hogy tilos a körlámpa? Az én motorom is svájcbol való és körlámpás, meg láttam má több svájcit is körlmpásat. Meg akkor svájcban a 90es évek környékén nem is volt motor? Mert akkoriban az öszes motor körlámpás volt, gsxr, fzr, zxr, cbr.
Oks, engem itt mindíg megtalálsz! Meg tudod az msn-em is.
Hát előtte szétszedjük megnézzük javítható-e és utánna szólok. Ez egy hónapon belül lesz!
nah mit szóltok ehez az nsr-hez? sztetek ez mi? mert sztem ez svájvi mert ott tilos a kör lámpa!
Véleményezzétek a képet!
meny a virtula tuning topicba
Nekem meg egy ilyen matricaszett kéne. Fontos lenne. Ha tud valaki szóljon már.
a kép lemaradt...
vki tud gépen mocit szinezni,hogy jó minőségő legyen?Mert nekem is megvan a GIMP de nem értek hozzá...
Az NSR felnieit kéne króm színűre megcsinálni!

Örülnék ha megcsinálná valaki!Köszi!
Jól néz ki, fekete üléssel pláne. Tegnap amúgy már olyan elvonási tüneteim voltak motorhiány miatt. Biztos érdekel valakit.
Na leműszakiztattam, meg átirattam a gépet, fasza :D 2010 03 03 ig műszaki :D
nem volt jó állapotban!
Nem szabad ezt bántani! ez olasz verzió, de ugyanilyen színben gyártottak japán belpiacra, nekem tetszik a színe, mondjuk az enyémen fekete ülés van!
Ja így már értem. Amúgy megnéztem a videódat és nagyon óóóóvatosan indítottad be. Biztos jó állapotban volt, ha pöccintésre indult.
Senki nem tud amúgy lábtartót?
évjárat..., erre nem emlékszem... de ez az széria...
Mi ez a: 90?
nah ma befestettem a Ducatit igen pöpec lett csinálok róla majd képet is
90? hát én 90 kiló vagyok... és az enyémben már 42ezer km volt, valószínű dugócsere nélkül... és nem igazán ment már... de azért jó gép volt, indításról van egy vidi az adatlapomon... nem hagyott ott sehol...
utazó olyan 120 körül.. többel nem is érdemes menni mert fú a szél
És tényleg látszik a két cső! A tank mondjuk tényleg más mint a Czetkán...
És igen, hijc 20-al kezdődik az alvázszám ha jól emlékszem.
Amúgy személyes tapasztalat milyen volt az F-es változattal? Mikor évjárat volt? Utazó-, végsebesség kb mennyi? Stb.
akkor jó, hi az olasz verzió jele, jc az már a tipusszámhoz tartozik ha minden igaz hijc20 nem?
legalsó képemen látszik jobban, ott blokk sincs benne
Egyébként tank is egyértelműen jawa!
Igen, hijc-vel kezdődik az is.
Ja azt nem láttam, hogy két cső van a tiéden a blokk előtt (pont úgy készült a kép...).
Hát alvázszám hivatalos dolog... az sokkal biztosabb mint egy italy matrica... ha jól emlékszem hijc vel kezdődik a digó verzió
Alvázszám alapján hogy derül ki? Már olvastam valahol, csak persze elfelejtettem. Meg mondjuk a Made in Italy (vagy valami ilyesmi) eléggé áruló jel.