Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem czetka, cztekának nem ilyen a váza, hanem csak egy cső van pl a blokk elött, ez az egyik, másik hogy czetkának szögletesebbek az idomai...

Ja és kép feltétlenül érdekel
Végülis... Meg mondjuk első saját motor, úgyhogy nem a színe érdekel nagyon.
(Amúgy jól néz ki a cafe raceres Jawa (Czetka inkább, nem?) 350-esed. Apámnak is van egy, "82-es gyártású. Ő az első tulaj, de 15 évig nagybátyámnál állt, viszont most télen visszaadta, mert nem használja és most újítjuk fel. Szerdán elvileg már ki is tudjuk próbáni. Majd mutatok róla képet, ha érdekel.)
nekem az volt az tuti, alvázszám alapján...
És azon ilyen felni volt...
(nem én vagyok a lényeg )
nézd meg alvázszámot, abból megtudod...
Elvileg olasz verzió.
fiús? jó ez... kinek mi tetszik...
Akkor hivatalban átirathatod, pontos menetét nem tudom, de lehetséges! már leírták ezt párszor, de most nem tudom megmondani neked
Tudom, lehetne egy kicsit "fiúsabb" színe is, de élőben nem csúnya.
Amúgy ha talán majd az első pár borulás után újra akarom fényezni más színre, akkor mit kell a papírokkal csinálni? Élénkpiros van beírva a forgalmiba, de mi van ha mondjuk sötétkékre szeretném lefestetni?
Nem rosz, ez nem a digó verzió, azt hiszem abban volt a sokküllős kerék
Nem tudom, hogy látszódik-e a kép, még nem próbáltam...
lábtartó témában sajna nem tudok segíteni... külseje érdekel
Srácok nem kell valakinek egy robógó az NSR mellé?:D Mert a képeim közt található yamaha eladó mélyen ár alatt...
Még nincs nálam a moci, ezért kép sincs. Megkeresem a hírdetésből és kiszedam abból a képet. A külseje miatt érdekel vagy a lábtartó miatt?
Mutass róla képet!
Sziasztok!
Nagyon úgy tűnik, hogy boldog tulajdonosa leszek egy F-es változatú NSR-nek. Nagyon jó, mert rendszámos, jó állapotú stb. Egyetlen apróság ami hiányzik, az a két hátsó lábtartó. Van valakinek esetleg eladó, vagy hol tudnék venni hozzá? Ha bontót javasoltok, akkor pesti bontó kéne címmel és telefonszámmal. Ha ez nem túl nagy kérés.
Előre is köszi!
Nekem 2600 Ft ....félévre!
A legjobb, hogy még van pár jármű a háznál....2 hónapja a felállás 3 kocsi 3 motor 3 bicikli volt
Azóta: egy kocsi elment, most áruljuk a másikat, (marad 1 ) Aeroxot most árulom (marad 2 motor ) egy biciklit elloptak (maradt 2 )
Mondjuk én nem vagyok jóban a polgármesterünkel.... Egyszer majdnem elütöttem... Azóta mindig olyan csúnyán néz rám. De amúgy márc. 17 a fiz. határidő, lehet addig kaptok ti is!
De lehet hogy ez önkormányzat függő dolog, sőt biztos!
nekem se küldtek még...nem tudom fognak-e!Akiket én ismerek az még senki se mondta volna hogy kapott!Ugy látszik ez is már a pofára megy...
Aha! Nekem nem küldték még nem tom mikor jön meg!
Ha gondolod, akkor segíthetek megrendelni. Vagy ha nem sűrgős, akkor megmondod hogy mi kell és annyival többet rendelek, és majd továbbküldöm neked, de én csak kb 1,5 hónap múlva rendelem meg a cuccaimat.
Hát az enyém 2000 Ft az egész éves. De például most küldték a kocsira is, meg faternak van egy Cg-je, és még nincs két éves sem(mármint a motor), őneki 2500-at kell fizetni. Elég érdekes, mert azt hittem hogy majd nekem kell többet fizetni, mert az enyém az öregebb, de nem.
És mennyibe kerül az adó?
Hát az internet oldal nem magyar! De csak kérdezem! Mert én nem igazán tudok olyan oldalt ahol lehet kapn és magyar!
Cagiva Mito fórumon pont tegnap irt "bakonymotor" néven, olvasd vissza a hozzászólásokat és kérdezd meg tőle az árakat. hivatkozhatsz rám nyugodtan
Srácok! Kapott már valaki közülletek teljesítmény adós csekket? Most értem haza, és már itt várt az asztalomon.... Elég dúrva, mert az utcánk meg olyan hogy hagy lassan csak LandRover-el lehet megközelíteni. Erősen gondolkozom rajta hogy befizessem-e. De a polgármesterünk idén már 2x cserélt szolg-i autót...