Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

asso werke dugóval
polini újonnan a boltban, mindennnel együtt, henger, hengerfej, dugattyú, tömítés, kb egy 100as
Volt egy fehér körlámpás, azt má eladtam, van a fekete körlámpásom amivel volt a balesetem, ahhoz vettem egy másik motort, amihez nem volt blokk, meg felnik. Ami kellett azt kivettem belőle magamnak, többit meg eladom.
Tényleg Scottpeter, h-h vettél egy macskalámpást? Mivan a másik kettővel? Valamelyiket szétbontottad h vannak cuccaid?
160-as pilini?
úgy eggyáltalán nem olcsó csak viszonytásilag olcsó! Halottam már hogy csak henger 80 ezer ft! Ez kamu biztos de 160-as pilini kerülhet ennyibe sőt...! Csak néztem pinkmotorson vertex dugót 22 ezer és akkor egy hengerre azt hittem van vagy 40 ezer! Ezé írtam h olcsó!
Ja azt el is felejtem mondani, hogy van egy pár cuccom eladó körlámpás nsr-hez, ha kell valakinek valami szóljon (blokk, felni kivételével minden más van)
Ha olcsónak találod, vegyél nekem is egyet, thx
Szerintetek utólag lehet eloxálni cuccokat? Gondolok kormányvégekre stb.
de azé kicsit kételkedem abban hogy ilyen olcsó! Tudsz mutatni oldalt vagy már mutattál ?
igen kössz!
kb 10 perc az egész, nézik a gumikat, fékeket (jobb helyeken még fékpadra is teszik) világítás, féklámpa, indexek és kész is
Majd akkor leesik nagyon amikor tényleg elérnk oda hogy rendszám kell...
Hát igen... ezt várom tök régóta! Láttam egy tök zsír macskalámpást, egy feketét 200-ért. Akarok venni egyet pályázni. Csak még egy kicsit menjen lejjebb az áruk!
Akkor ebben van a trükk! És hogy műkszik ez az egész, gyorsan megvan?
Hát gyerekek, azt hiszem leáldozóban van a 125/50. Hasznaltauton 100 és 200 ezer forint között 25 darab nsr van eladó ezeknek a 90% a mind 125/50. Hát igen, fosik mindenki a papirazástól. Ezért kell rendszámosat venni.
Jó de attól is függ hol csináltatod. Csak a Nemzeti közlekedési Hatóságnál ennyi (KPM, KF más néven) ha magáncégnél csináltatja az ember ott úgy működik, hogy a cég kifizeti a KF-nek a vizsga díjat és ő még anyit tesz rá amenyit akar. Nem ellenőrzi senki.
Hát akkor erre felének eléggé el vannak tévedve az emberek!
Hát én sehogysem férek le. Pedig csak az elsősegélycsomag van bent, meg egy csomagrögzítő háló + 1 láthatósági mellény.
A műszaki pontos ára 2600 FT :D. A raktérben meg elférek. elsősegélycsomag, gyári szerszámkészlet, meg izzokészlet :D Tudni kell pakolni srácok :D
Amúgy ti elfértek rendesen a nyereg alatti raktérben? mert akárhogy rendezem a cuccaimat, sehogy se tudok elférni. Az izzókészlet már be sem férne.
Tudod már hogy mennyibe fog kerülni a műszaki? Mert erre felénk 7-8-10e-et beszélnek, és én egy kicsit sokallom érte.
Na mondom rakok má föl pár képet a gépröl. Ma fogtam magam kivikszoltam kicsit műszaki előtt.
Az egyértelmű hogy minőségi! Azért kérdeztem! Mert eléggé szégyen szerintem ha valaki olyat tesz szegény Nsr-be!
Hát a gyári HONDA dugó csaktán minőségi, az indiai az olyan 7-8 ezer körül van, de tudod ki rak bele olyat.....
A henger csak szettben van, ami következőket takarja:

gyári Honda Jc22-es henger
gyári Honda Jc22-es dugattyú
2 db gyűrű
1 db csapszeg
és a csapszeg 2 végére való 2 db rögzítő gyűrű

54500 Ft
Remélem ezzel segítettem.