hello srácok,urak,hölgyek mindenki.szóval még mindig megvan az nsr re való Pirelli sport daemon nevű hátsó gumi,használatlan zsír új.boltba 32 nálam 20 ha kell vkinek EMAIL címem:ninjathedrummer@freemail.hu v teló:06 30 273 23 13.sziasztok.ja és ha van vkinek egy aksija nsr hez szóljatok lécccci!köszi
Az öszes macskalámpásnak az alvázszáma évjárattól függetlenül zdcjc2280 al kezdődik ha R es, ha meg F es vagy Raiden akkor zdcjc2290 el. A motorszám pedig 1989-től 2003 ig JC20 al kezdődik mivel detto ugyanazt a blokkot rakták bele. Sztem még a CRM be is ugyanígy kezdődik a blokkszám.
Ha fénykép nem készült róla akkor igen, de amugy ugy basznak ki onnan elég lesz a bajod ugyanis még rosszabbat teszel mintha a 125-ös blokk lenne benne, gondolj bele készítessz egy közúti közlekedésre nem alkalmas életveszélyes járművet! Na persze a készítessz az zárójeles mert anélkül hogy a vázat is átalakítsd az iylen művelet kivitelezhetetlen, ezáltal lesz egy ládára való hulladékvasad!
nem tudom mennyire mérvadó de nekem a volt nsremnek hijc20al kezdődőtt mindkét szám...(hi ugye az digó verzió, szóval nekem jc20 mindkét szám), de ez még a régi nsr volt...
Srácok, nézze már meg nekem valaki a forgalmijában, hogy az alvázszában és a motorszában is JC22 van-e.
Mert nekem az alvázszámban JC22 van, a motorszámban meg JC20. alkatrészt szeretnék rendelni és enélkül nem vagyok biztos a dolgomban!
Előre is kösz!
javítsatok ki ha tévedek.
Mert nekem az alvázszámban JC22 van, a motorszámban meg JC20. alkatrészt szeretnék rendelni és enélkül nem vagyok biztos a dolgomban!
Előre is kösz!
köx!