Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nálam 2nap suli 3nap gyakorlat van... Havi 19et kapok szal napi 1500... Jobb mint a semmi
nekunk egeszet fizetik helytol fogoen van olyan hely is ahol atszamitva 4000ft egy nap.
nálunk sztem úgy van szakmunkásba 9-10-edik rendesen suli utána meg van mit tom én hány óra gyakorlat a túéórákért meg adnak vmi kis pénzt de én gimis vok
nkem leér a lábam a hátsó ülésről
ha nezted az adatlapom en felvideki vagyok nalatok magyarba nem igy van?
ez 250es nsr altalaba mindegyik sport gepen magas az ules es azert jo neki mert ugy nez ki mint az ulespup
Nemtom talan igy sportosabbnak nez ki, jol megtevesztett minket is, hogy van e egyaltalan ott ules. Amugy a 125 oson is magasan van, nem er le a labam..
Ja vagas, nemis hallottam meg ilyen sulirol..nem lehet rossz.
baszki ha leszedi a bőrt akkor az neki miért jó? meg egyébként némelyik nsren ennyire magasan van az ülés? faszom sem ülne fel hátra mondjuk nem is kell
de tanulok mint autoszerelo es egyhet suli egyhet melo es a melot megfizetik.
Hat sztem eladnad a tied es megvenned ezt meg penzed is maradna.. Most nezem az adatlapod, hogy 16 eves vagy, hhogy melozol, ugyertem mar nem jarsz suliba?
lehet de hatso labtartokat is levette en ezt a mocit lattam lenne jogsim meg penzem vinnem
Sztem srac csak leszedte a muanyagrol a bort. link
most nem tom ez ules pup vagy piros ules de mindenkep ketszemelyes
úgy működik a dolog,hogy a rezó szűkülő részéről verődnek vissza a hang- és nyomáshullámok,amik a hengerhez érve "visszatolják" az épp sűrítendő keveréket,minél hamarabb ér vissza ez a lökés annál magasabb fordulaton lesz ez tökéletes
remélem is. jó ez a 250es moci, egy baj van vele, hogy egyszemélyes, legalábbis laikusként lső ránézésre, vagy át lehet alakítani ülésnek a hátsó részt. márpedig én kétszeméyes vennék, hogy asszonypajtások is ülhessenek rajta :D jó persze nem kényelmes hosszú távon, de ez az ő problémája vagy az enyém?
Aha, faszi ezt irta, amugy 64 eves es NSR je van, tokre teccet. Akkor egy ilyenrendszer arra kesztet, hogy forgasd megjobban a mocit..hm, nekem marad a gyari.
ebben igazad van inkab varok 2evet meg es r1es
Hihi pedig jo kis mocc :) Amugy sztem vegyel NSRt egy evig biztos elleszel vele. :)
ezt a mocit lattam mocsai motoros talalkozon igen jol megy
egy sportrendszer rezójának mások a szögei,rövidebb a rezó hordós része,ezáltal többet tud pörögni,alul a nyomaték meg csökken emiatt
Jah, ket szemelynel jobb, van 10 alatt is power benn. De en akkor mar vennek valami nagyobb moccost, vagy jogsi miatt nem veszel? Eladasnal meg sztem hatrany, bar kinek, hogy amikor en vettem en nem akarom tuningoltat.
hat az csunya lenne kezdesnek csoppet brualis
úgy értettem 250es nsr-re gondolsz,az őrültség kezdésre
ettől függetlenül ez nagyon jó ár: MC21
ha teszek ra 160as polinit az jobb ketszemelyel nem.