nálunk sztem úgy van szakmunkásba 9-10-edik rendesen suli utána meg van mit tom én hány óra gyakorlat a túéórákért meg adnak vmi kis pénzt de én gimis vok
Nemtom talan igy sportosabbnak nez ki, jol megtevesztett minket is, hogy van e egyaltalan ott ules. Amugy a 125 oson is magasan van, nem er le a labam..
baszki ha leszedi a bőrt akkor az neki miért jó? meg egyébként némelyik nsren ennyire magasan van az ülés? faszom sem ülne fel hátra mondjuk nem is kell
Hat sztem eladnad a tied es megvenned ezt meg penzed is maradna.. Most nezem az adatlapod, hogy 16 eves vagy, hhogy melozol, ugyertem mar nem jarsz suliba?
úgy működik a dolog,hogy a rezó szűkülő részéről verődnek vissza a hang- és nyomáshullámok,amik a hengerhez érve "visszatolják" az épp sűrítendő keveréket,minél hamarabb ér vissza ez a lökés annál magasabb fordulaton lesz ez tökéletes
remélem is. jó ez a 250es moci, egy baj van vele, hogy egyszemélyes, legalábbis laikusként lső ránézésre, vagy át lehet alakítani ülésnek a hátsó részt. márpedig én kétszeméyes vennék, hogy asszonypajtások is ülhessenek rajta :D jó persze nem kényelmes hosszú távon, de ez az ő problémája vagy az enyém?
Aha, faszi ezt irta, amugy 64 eves es NSR je van, tokre teccet. Akkor egy ilyenrendszer arra kesztet, hogy forgasd megjobban a mocit..hm, nekem marad a gyari.
Jah, ket szemelynel jobb, van 10 alatt is power benn. De en akkor mar vennek valami nagyobb moccost, vagy jogsi miatt nem veszel? Eladasnal meg sztem hatrany, bar kinek, hogy amikor en vettem en nem akarom tuningoltat.
ettől függetlenül ez nagyon jó ár: MC21