Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

250 4t szentem jobb tanulo mocinak.barha 2t szerelem akor megertem
Hat valosagban ilyen 2-3 lovakat, meg alul nyomatekosabb. Ezt irta az NSRtips tulaja, sztem realis. Keringenek ilyen 5-6-8 ok is de annyit egy kipufogo nem hoz rajt, legalabbis nem nsr en.
persze,volt
DT mocijat el is felejtettek kozben.. :)
Korlampason amugy volt olyan felni gyarilag?
tanulómotornak?
mert menyit tehet ra
tudod mit vegyel nsrt .en a helyedbe 250est venek
Dehogy fikazok lanyokat, isten ments. :) Ha mar azt mondod, hogy oszottam akkor te se voltal tole messze, na de haggyuk..

En Jollyt vagy Arrowot vennek, bar amennyi teljesitmenyt hoz sztem nem eri meg. Legalabis nekem nem..
ez korhoz kötött? egyébként kézenfekvő a válasz: olcsósága miatt, valamint ha jól tudom azok a nagyobb köbcentis motorok, amik régebbiek, azok sokat is esznek. a mai 600asok nem esznek sokkal többet egy nsrnél (max 1-2 literrel) de azok elég drágák. tanulómotornak szánom ,amivel olcsón és könnyen közlekedhetek a városban. aztán később egyszer veszek egy nagyobb motort, újonnan, ami ha szerencsém van elvisz életem végéig (és nem balesetre gondolok) :D
milyen egy-két dolgot akartál megtudni? feltettem kérdéseket, vagy elmélkedtem valamiről, amibe te beleszóltál meg lekezelően beszéltél. nem igazán éreztm rajtad az információéhséget. egy jótanács előre is nagykorodra: előbb olvass utána dolgoknak, mielőtt értekezel róluk, mert a haverom haverjának az infoja nem mindig hiteles forrás. én is ha hallomásból hallott dolgokat idézek, kérdezek, akkor előtte midnig hozzá is teszem.
de most itt ne alakuljon már ki semmi adok - kapok. inkább meséljen DT és kész.
Noda mért pont nsr-t akkarsz venni? idősebb vagy mért nem valami 600-ast?
te meg mindig ilyen buta izeket raksz,meg lanyokat fikazol meny aludni enis azt teszem holnap melo.neked meg suli gondolom es en inkab lazulok es probalok segiteni mint hogy osztozak.gondolkoz el rajta.inkab azt mond meg hogy melyik a legjobb sport kipuff nsr re
DT király a motorod! leírnád a vásárlás körülményeit? hol találtad, milyen volt személyesen, mennyi volt és azóta meg vagy-e vele elégedve. szóval midnent ami eszedbe jut. mesélj minél többet! :D
Te meg mindig a 0km nel tartasz? Nem jottel ra, hogy minek irtam az, hogy "Tudod, hogy ertettem"?
leteszik helikopterel es korbe falazak bekellet tolni es szalonban nem mosak le
igy van csak kemenyen
Nagyon helyes!Én se bántam meg!
es en vagyok nagykepu?
Egy szalon könnyen kibirja. Kulonben mivel magyarazod, hogy egy 2001 es gyartasu motort 2004 ben helyeztek forgalomba?
vigyaz vele busas lany.ddddddddd.meg par ev es enis azt akarok venni teccik
OMG hova keveredtem
3 évig nem állhat 1 helyben!Ki az aki kibirná hogy csak ott áll?
koci
jo de ha kell valami kerdezd az ovis haverodtol mert te se veszed eszre magad
Megvédelek,szerintem sincs 0 km-es motor.