Rábeszéltél. Egye fene. De csak ha képes felemelni a kis kacsóját ha szembe találkozik egy másik moccossal. Vagy bólintson, vagy refizzen, de köszönjön! És nem egy emberre gondolok konkréten hanem a sok balfaszra... Ma is mentem egy pár kilométert, és sokan nem intettek vissza. Choppereseknek már van hogy direkt nem intek mert úgyse int vissza. Csak sajna a speedesek közt is sok ilyen van... Pedig ez aztán az összetartás legláthatóbb jele! Akik meg intenek azok ne vesgék magukra, nekik köszönöm!
Sziasztok Fórumozók!
Nincs köztetek egy srác aki járt ma Csepelen kék nsr-rel
Ismertető jele: hiányzott a hátsó lámpa búra :)
a plazanál találkoztunk és meg is kérdezte hogy nem tudom e hol lehet venni ilyen búrát....
én egy fehér Honda-val voltam
Ha itt van a srác jelezze please
Sziasztok
Üdv!
Teljesen igazad van! Legalább mi, motorosok tartsunk össze! Nekünk van miért. Simsontúl Hayabusáig mindenki. (bár a rotyogósoknak nem muszáj, de ez más téma. ebbe most ne menjünk bele)
Üdv: bazsy
Nagy motorra van vizsgám, de a gépet 50cc papírokkal használom.
De mivel mindössze 50kg és 164cm vagyok így nem is kell ennél nagyobb gép nekem
Ezzel még pont megbírkózom!
ja télleg szép hát van itt is 1-2 tó ahol én horgásztam, főleg hogy én a"külvárosban" lakok és itt elég közel is vannak... hát motorral picit necces lenne horgászni menni oda elég a bicikli is... de persze itt van még a Körös is......
És ha valakinek kell NSR 125 alkatrész, még van egy jó főtengely, komplett váltó, kuplungszerkezet, blokkfelek, kedvező áron eladó! érd: szakacsmarcell@yahoo.de
Simson leáll? Hümm 25 e km alatt 2*! Az egyik ok a menetzárlatós gyújtás volt, de akkor hazavitt, csak kizárólag nyélgázon volt hajlandó vinni, egyszer pedig kilökte a főtengelyszimmeringeket, ami a bekeményedet guminak, és a nem a legpontosabb felületi megmunkálásnak volt köszönhető.... Hja, és van benn 31 e km, gyűrűzve lett, + egy váltócsapágy cserélve, mert lógott, és ha már szétszedtem a blokkot.... Szóval sose mond a simsonra, hogy makacs!
Ez igy igaz, de azért lásd be a pecás se semmi kép! Tegyek fel magamról nekem sv650 es van sajna nem nsr és a többiek kiutálnak ezért nem mertem feltenni képet!De ha gondolod...akkor teszek.
Szia!
Aranyos vagy!
De van,de nem hiszem hogy mindenki azt akarná bámulni!?
Szóval mellőzzük ezt fürdőrucis fényképet!
És írj ezt olyan valaki, akinek semmi sincs fenn magáról az adatlapján...
Nincs köztetek egy srác aki járt ma Csepelen kék nsr-rel
Ismertető jele: hiányzott a hátsó lámpa búra :)
a plazanál találkoztunk és meg is kérdezte hogy nem tudom e hol lehet venni ilyen búrát....
én egy fehér Honda-val voltam
Ha itt van a srác jelezze please
Sziasztok
Teljesen igazad van! Legalább mi, motorosok tartsunk össze! Nekünk van miért. Simsontúl Hayabusáig mindenki. (bár a rotyogósoknak nem muszáj, de ez más téma. ebbe most ne menjünk bele)
Üdv: bazsy
Nekem ez a véleményem.
És akkor is tetszik a géped bárki bármit mond!
Nagyon tetszik!
De mivel mindössze 50kg és 164cm vagyok így nem is kell ennél nagyobb gép nekem
Ezzel még pont megbírkózom!
menetfelszerelés előkészítése...
Ez kellett ide! Egy csaj! És máris pörög a topic! Mondjuk kevésbé motor centrikus lett a fórum, de legalább pörgés van.
Aranyos vagy!
De van,de nem hiszem hogy mindenki azt akarná bámulni!?
Szóval mellőzzük ezt fürdőrucis fényképet!
És írj ezt olyan valaki, akinek semmi sincs fenn magáról az adatlapján...
Ha tud vki elado NSR t az jelezze, 2000 koruli erdekelne, max 500 am van ra.