Te vagy a szaki, jobban értesz hozzá, én csak ötleteltem.
Akkor HFT csere lesz neki gondolom...
Mennyit szoptam én is az NSR-rel, mikor nem jöttem rá, hogy HFT-t kell cserélni... tudod, nem toltam át egyből a szerelőmhöz, mert gondoltam majd én megoldom. :)
Aztán mivel itt is azt a diagnózist állítottátok fel, hogy tömítés csere, akkor tudatosult bennem, hogy muszáj szerelőhöz vinnem.
ha alapjáraton járatod 15 percig akkor éppen eléri az üzemi hőmérsékletet. ha kicsit pörgeted akkor is 5-10 perc. a probléma a következő. a hengerfejpakolás átégett, becsókol a láng a vízbe ezért melegszik és köpi a kipufogón. az hőfokjelző valszeg nem működik
nem rég vásároltam egy 125-ös nsr-t az a problémám hogy a kipufogóból dől az olaj de szó szerint és egy 15 perces járatás szinte meg se mozdul a hőmérséklet mutatója és igen meleg a hűtője mi lehet a baja ?
igen. a lemezek előtt szokott lenni egy lyukkal ellátott lemez. ha az nincs, akkor ne nyúlj semmihez. ha ovális, vagy 0 alakú a furat és nem lap hanem tömb, akkor is hagyd ott. csak akkor vedd ki ha lap. az elektronika száma a lényeg. a 639-es CDI-t meg kell vágni. a 626-os jó. a TV124-es power elektronika is cserés TV74-re. kipuffban egy gyűrű, erőteljes mechanikai behatásokkal tudod eltávolítani
Nem akarok megválni tőle de lehet muszáj lesz.Munkahely váltás lesz ha minden összejön és kell a zsé D vagy E kat. jogsira.De még semmi sem biztos.Sok függ attól hogy holnap milyen igazolást kapok arról hogy 82"-ben milyen PÁV-t szereztem meg.
Akkor HFT csere lesz neki gondolom...
Mennyit szoptam én is az NSR-rel, mikor nem jöttem rá, hogy HFT-t kell cserélni... tudod, nem toltam át egyből a szerelőmhöz, mert gondoltam majd én megoldom. :)
Aztán mivel itt is azt a diagnózist állítottátok fel, hogy tömítés csere, akkor tudatosult bennem, hogy muszáj szerelőhöz vinnem.