jó, nekem még nincs motorom, de ahogy a tapasztalatokat olvasom, sokan Repsolt használnak, és meg vannak vele elégedve :)
Meg ha nem gyilkolod, akkor sokat ki fog bírni :) ez legalábbis az én véleményem :))
Üdv NSResek!
Tuggya valaki NSR 125Rbe 1997es milyen hajtómű olaj(váltóba) valo pontosan? mert uj vagyok még itt meg NSRezés elején tartok és majd érdekelne még pár infó majd. Szerintetek KPM müszakin átmegy-e ARROW rendszerel?amugy ful gyári a motoron minden és különolajzásba milyen 2T olajt ajánlotok mert gyári a gép és szeretném hoszu távon megtartani
fújd meg egy nyalóka pálcikáját, majd egy szívószálat. ha lazán fújod akkor simán átmegy a nyalókán is. ha megfújod izomból akkor feldagad a pofazacskód. ilyen egyszerű. felsőbb tartományban fogod inkább érezni
Tervben van, hogy szezonra kihasználom ezt a kis pluszt. Így is brutál gyorsulása van, a volt tulaj szerint ( én még nem húzattam ki) a vége 160 körül van, de nem érdemes tőgázig húzni, mert nem bírja a karbi benzinnel.
Buta kérdés: nagyobb karbival a gyorsulása is jobb lesz, vagy csak a végsebesség növekszik?
Ha lehet egy újévi kérdésem: mivel 180-as henger van a gépemen így ehhez dukálna egy nagyobb karburátor? ( ha igen akkor mekkora) Most 28-as van benne. Vagy elég átfúvókázni?
Lenne még 1, hogy akkor gondolom a gyári 9-es gyertya sem optimális hozzá, vagy rosszul gondolom?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Legalább nem vagyok fent egyedül a fórumon...
Tv, kaja, pia, kaja, pia... mindez a kedves feleségemmel, közben a kutyákat nyugtatva... :)
Idilli szilveszter itthon... :)
még jó hogy a motorok nem olvassák a forumokat...elöször jókat röhögnének rajtunk ahogy szivatnak minket... aztán odaérnek hogy szidjuk öket..és tuti bosszut állnának rajtunk..
Meg ha nem gyilkolod, akkor sokat ki fog bírni :) ez legalábbis az én véleményem :))