Szasztok. Keresek törött, üzemképtelen papiros Honda NS 125-öt. A lényeg a rendezett papirok+ az árra. Megcsuktam az enyém, és ki lett vonva a forgalomból.Most az enyém lesz a donor
megvan szorulva a bendix, el van kopva valamely' vagy mindkét szénkefe, begyógyult a forgórész csapágyazása, gyenge az akksi, vagy a testelés, esetleg valamelyik kábel megtört
Köszönöm a választ:) Azt meg tudnád mondani, hogy miért van az ha megnyomom az önindítót valamikor csak üresen teker. Egy nagyon kis ideig jó de utána csak üresen teker. Ha berakom sebességbe és megmozgatom kicsit akkor megint működik rendesen de egy kis idő után a probléma ugyan úgy fellép.
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy jc 22-es Macskalámpáshoz jó a régebbi NSR-ek alkatrésze? Gondolok itt az önindítóra. Válaszokat előre is köszönöm!
Nekem meg eszembejutott az a kellemes 14-15 óra, amit egy fos robogó "szerelésével" töültöttem még a nyáron.
Azért van az idézőjel, mert sokkal inkább orális jellegű tevékenységre hasonlított.
Úgy a második óra után határozottan kezdtem érezni, hogy volna létjogosultsága anak, ha elballagnék a fáskamrába a baltáért, és szétverném a faszba azt a plasztikburkot ami azt a műszakilag kevéssé indokolható szemetet takarja ami a burok alatt van :)
Érdekes módon, ezt a robogót nem akartam bántani... olyan kézenfekvő volt, hogy valami egyszerű hiba lehet, hogy mindenféle idegbaj nélkül, lelkesen álltam neki...
Bizony, én is most jöttem be... Robogót szervízeltem... Tegnap beindítottam - természetesen ez a moci pöc-röff -, aztán egyszer csak puffanás és semmi... Ma leszedtem a burkolatot, és látom, hogy a gyertya vízszintesen fekszik a hengerfejen... :)
Mondjuk megnézhettem volna, hogy rendesen meg van-e húzva, de most már OK, stabil, mint a magyar forint!
Szerelgettek már vagy még motoroztok? :)
http://www.jofogas.hu/csongrad...
innen jó valami a cicalámpáshoz? O.o
500 kilométer volt benne és megállt mint a szög.
Letiltotta a gyújtást a kiváló 50 forintos riasztó.
Tipikus kint szikrázik bent meg nem.
Végül mi lett a robogóval? Mi volt a hiba?
Azért van az idézőjel, mert sokkal inkább orális jellegű tevékenységre hasonlított.
Úgy a második óra után határozottan kezdtem érezni, hogy volna létjogosultsága anak, ha elballagnék a fáskamrába a baltáért, és szétverném a faszba azt a plasztikburkot ami azt a műszakilag kevéssé indokolható szemetet takarja ami a burok alatt van :)
Érdekes módon, ezt a robogót nem akartam bántani... olyan kézenfekvő volt, hogy valami egyszerű hiba lehet, hogy mindenféle idegbaj nélkül, lelkesen álltam neki...
Lett volna belőle roPogó :)
Mondjuk megnézhettem volna, hogy rendesen meg van-e húzva, de most már OK, stabil, mint a magyar forint!
Szerelgettek már vagy még motoroztok? :)